Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirborze

584 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon régen írtam már bejegyzést a blogra, régen is volt ennyire sűrű nyaram, mint az idei. Május végén kaptam egy fantasztikus lehetőséget, csatlakozhattam a TV2-n futó Drágám, add az életed szerkesztőségéhez. Aki ismer, pontosan tudja, hogy nagyon szeretem ezt a csatornát, így egy gyerekkori…..
Idén harmadik alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját a Pesti Vigadóban. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is kilenc médium, köztük a Hír7 döntött arról, melyik televíziós produkció, illetve műsorvezető, színész volt a legjobb 2015-ben. Ebben az évben minden eddiginél nagyobb szabású…..
Nagy fába vágtam a fejszémet néhány hónappal ezelőtt, amikor kitaláltam, hogy előadóként részt veszek a novemberi Talentn konferencián. 2013-ban már volt alkalmam több mint kétszáz ember előtt színpadra állni a RAM Colosseumban - nem mondom az sem volt könnyű, hiszen teljesen egyedül kellett…..
Néhány héttel ezelőtt egy különleges napot tölthettem egy budapesti fotóstúdióban, ahol a 2015. november 5-i TALENTn rendezvényt megelőző kommunikációs kampányhoz készültek minden előadóról az egyperces bemutatkozó videók. Ahogy ez általában az ilyen forgatások alkalmával…..
Nemrég vendég műsorvezető voltam a Vivatv-n. Nagy lehetőség volt ez számomra, hiszen egy héten keresztül egy országos nézettségű csatorna, Hőálló Megálló című műsorában szerepelhettem. Egész nyáron hétről-hétre fiatalok egymást váltva tűntek fel a képernyőn Iszak…..
Vásárhelyi Dávid Bogi interview 2015.07.14 11:39:04
Néhány héttel ezelőtt interjút készítettem Bogival, amit itt olvashattok el. Készült néhány csodálatos kép is Vajda Anitának köszönhetően! Csak ajánlani tudom nagyon jó fotós! ;) Bogi és Vásárhelyi Dávid - Fotó: Vajda Anita Bogi és Vásárhelyi Dávid - Fotó: Vajda…..
Már régóta terveztem a Hesnával való kapcsolatomról egy bejegyzést írni, de eddig még nem sikerült összeszedni a gondolataimat és leírni mindazt amit neki köszönhetek. Aki nem ismerné Al Ghaoui Hesnát, annak pár mondatban bemutatnám kiről is beszélek. Hesna külpolitikai…..
Immár hetedik szériáját zárta az RTL Klub valóságshowja a Valóvilág, a műsor, melyet egy ország szidott több mint száz napon keresztül, és melynek szereplőire több százezren kattintottak az interneten. A hetedik évad is bővelkedett meglepetésekben és kitermelt néhány…..
Nemrég a Duna TV Csodabogár című műsorának készítői kerestek meg, hogy szívesen forgatnának rólam és Hesnáról egy riportot. A kezdetekről, a jelenről és a jövőről is meséltem. A két napos forgatás a Szabadság téren kezdődött, a régi MTV-s székház előtt. A stáb…..
Két éve pontosan december 18-án egy örömhír érkezett a postafiókomba. A levél feladója a La femme magazin volt, a tárgya pedig az 50 tehetséges magyar fiatal elnevezésű program. „Gratulálunk! Ön egyike a legígéretesebbnek ítélt ötven tehetségnek, akik mentoráltként részt…..
Vásárhelyi Dávid - La femme magazin - 50 tehetséges magyar fiatal első évad   Vásárhelyi Dávid 2013-ban bekerült az 50 tehetséges fiatal programbaVásárhelyi Dávidról a képek az ötcsillagos Corinthia hotelben készültek..
Március 15-én indult, útjára a Hír7 az ország új internetes hírportálja! A sokszereplős hazai internetes hírpiacon a Hír7 elsősorban azzal kíván kitűnni a mezőnyből, hogy az oldal teljes mértékben a közösségre épül, ezzel közelebb hozza a szerkesztőket az olvasókhoz. A…..
Március helyett már februárban véget ér a Valóvilág. A döntés teljesen érthető a valóságshow nem hozza az elvárt nézettségi adatokat. Múlt héten vasárnap a TV2 esti filmje a Kismenő 25,5%-os közönségarányával nemcsak az ezüstérmet szerezte meg, de az RTL…..
Egy új sorozattal indítja a tavaszt a FEM3, a TV2 csoport Csajban nagy csatornája. A 2011-ben készült Pan Am című sorozat, a légitársaság sztárként körülrajongott pilótáit és légikisérőinek életét mutatja be.     A sorozat a hatvanas évek…..
A PRO4-en folytatja a Bajnokok Ligája mérkőzések közvetítését a TV2 Csoport. A február 14-én induló tavaszi szezont a TV2 Csoport legfiatalabb csatornáján kísérhetik figyelemmel a focirajongók - tudatta a csatorna. Február közepén folytatódik a Bajnokok Ligája idei…..
Hamarosan indul az RTL Klub tehetségkutatójának negyedik szezonja. Több változás is lesz az idei évadban, az egyik ilyen az új zsűri. Egyedül Hernádi Judit marad a helyén, a többiektől (Oroszlán Szonja, Fáy Miklós, Szirtes Tamás) búcsút kell vennünk. Napokon…..
Tizenharmadszor adták át a hét végén a Story Ötcsillag díjakat. A gálán az olvasók által legsikeresebbnek és legkiemelkedőbbnek ítélt egyéniségeket és produkciókat ismerték el. A Story Ötcsillag Díj fontosságát elsősorban az adja, hogy odaítéléséről a közönség…..
Sorozat extra Új sorozat: Grimm 2012.02.04 13:13:00
Megmondom őszintén én is nagyon kíváncsian várom ezt a sorozatot, a misztikus témájú Grimm pénteken mutatkozik be a Tv2-n, rögtön a Megasztár 6 első válogatás után. A Grimm tavaly október 28-án indult az amerikai NBC csatornán, szintén pénteki napon. A vadonatúj…..
Sorozat extra Búcsúzik a Beugró 2012.01.30 18:54:00
Ilyen a hazai televíziózásban legjobb tudomásom szerint még nem volt, hogy egy műsor ennyiszer váltott volna csatornát, mint a Beugró. Az improvizációs szórakoztató műsor a TV2 volt látható először, majd átkerült az m1-re, onnan a Cool-ra, tavaly pedig a Viasat3-on tűnt…..
Március 3-án indul az MTV legújabb napi sorozata, a Marslakók. A sorozatról eddig nem sokat tudhatunk. Most azonban kiderült, hogy egy-egy epizód 6 millió forintba kerül, az előkészítő munkákra pedig 200 millió forintot kellett költenie az MTVA-nak. Ha senki sem nézi, az sem…..
Február 8-án, szerdán, 20:30-kor debütál a Duna TV-n , A király kalóza című, 6 részes nagyszabású, látványos kalandfilm sorozat. A 18. században játszódó történetet tavaly nyáron már látható volt az m1-en, így a Duna TV esetében csak csatornapremierről…..
Sorozat extra Jön Fábry 2012.01.28 12:16:00
Már csak pár nap és a köztévén is feltűnik új műsorával Fábry Sándor. A király tévénél mindent elkövetnek, hogy a műsor sikeres legyen. Ezért több felhívó szpotot is készítettek, az egyiket a címlapon, a másik kettőt itt és itt láthatjátok. A műsorról…..
Egy apró műsorváltozásra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ma 17:30-kor a Hawaii Five-O ismétlése helyett a BUÉK Mikroszkóp! című szilveszteri műsor ismétlése kerül képernyőre. A sorozat rajongóinak nem kell aggódniuk, az epizód nem marad el csak egy órával korábbra…..
Megszólalt egy volt játékos, aki csak a Hír24 Tv-nek mesélt a köztévé műsoráról. Már több hónapja megy a találgatás, hogy vajon hova esnek a Maradj talpon kiesett játékosai. Az interneten különböző teóriák keringenek, hogy vajon mi is lehet odalent.   Egy neve…..
A múlt héten hét napból hatszor nyerte a nézettségi versenyt a Tények. Magyarország legnépszerűbb hírműsora ráadásul a szerdai adásával a múlt hét legnézettebb műsorának bizonyult a teljes lakosság körében. A múlt hét átlagai alapján a Tények lett a legnézettebb…..