Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éjjelivillám

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
Vonatozás közben néha fotóz az ember vasutasokat, és néha egy-egy kép jól sikerül. De az ilyesmit cikkben publikálni nem mindig tanácsos, vannak mindenféle személyiségi jogok, meg előfordulhat, hogy a képen esetleg valamit nem szabályosan csinál a vasutas, bajt meg nem akarok…..
comment:com Ki a fasza gyerek? 2007.08.27 14:42:00
Havas Henrik megint kisebb botrányt kavart azzal, hogy pénteken többször feltette a kérdést a Mokkában, miért nem mennek a roma jogvédők, vagy Farkas Flórián, vagy Horváth Aladár latrinát ásni Nyírmihálydiba. Ismerjük a sztorit: hepa-járvány, latrinátlanság, sirám, nyomor,…..
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
w Kockázatok és mellékhatások 2007.07.19 16:24:00
Az Erste reklámjában megénekelt bácsi, aki büszkén újságolja, hogy nem képes eldönteni, hova menjen nyaralni, de azt már tudja, hogy miből – na ennek kellene kötelezően bekarikázni a fejét, és kiírni, nem apró betűvel: SZERENCSÉTLEN HÜLYE. Mint mindenki, aki effélékre…..
Éjjelivillám 2007.07.21 11:42:12
Gondolom, tisztában vagytok vele, de azért gazdagítanám az itteni gondolatokat a reklámokról azzal, amit pl. németországi reklámkultúra (ebben bennevan annak fogyasztása és előállítása) esetében tapasztaltam...ott nálunk van egy "stiftung warentest" nevű intézmény, a név maga magyarra fordítva "terméktesztelési alapítvány"-t jelent, persze a németbeb kevésbé tűnik a név maga hivatalosnak, intézményesnek és megfoghatatlannak. Ez egy valóban független civil alapítvány, ami mekkora meglepetés, termékek és szolgáltatások értékelésével foglalkozik...a függetlenség esetükben úg működik, hogy van saját írott és elektronikus folyóiratuk, amit a tudatos fogyasztó jó eurókért megvesz, pláe egy 50 milliós populációból, így anyagilag teljesen stabilak, természetesen évtizedes múlttal...korrekt információkat és összehasonlítást, valamint elemzést nyújt az adott fogyasztói javak minőségéről és funkcionalitásáról, és maga az előállító ill. reklámozó számára az a legnagyobb reklámérték, ha a tv-spot -jaiban kiírhatja, hogy laut stiftung warentest: gut, esetleg sehr gut...természetesen ez is az egyszeri fogyasztón múlik, hogy vevő-e a mézesmadzagra és a kirakatra, avagy gondolkozik és megfontolja, mire használja fel a megkeresett euróit/forintjait...sajnálatos módon a reklám mindig olyan, amire az adott csoport összeségében vevő, bár az igazán sajnálatos (holott természetesen evidens) hogy itt igenis kőkemény manipulációról van szó, mert a magyarnak az kell, és arra vevő...persze mindenki maga választ, de rá lehet hajtani a legtipikusabb és legösztönösebb attitűdjeire a fogyasztónak, sajnos azzal az eredménnyel hogy a médiából és a közéletből dőlő szar méginkább lehúzza az amúgy is gyerekcipőben járó tudatosságot...éljen a szellemi gyarmatosítás!!!
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..
Éjjelivillám 2007.07.16 17:39:04
Na, írtam egy kis kommentet a legalja-subba.hu-ra...vagy mi is a címe? Mindegy, mert vonatkozik cím nélkül mindazokra, amiknek és akiknek inge...gondolom bemásolom kollektív okosodásotokra:

Tudjátok, a középsulis nyelvtan szerint így nem kezdünk mondatot, de igazából én nem tudom, hogy mi a szánalmasabb: az az ember aki a maga életstílusának és szellemiségének szubjektív minőségét felteszi a netre, és ide kerül, bizonyos önmagukat jobbnak/többnek/érdemesebbnek tartó emberek jóvoltából....vagy épp pont "ők", esetleg "ti", akiknek van kedvük, idejük, és szabad energiájuk arra, hogy köztük böngésszenek, és feltegyék ide a netre...én spec leszarom, ha valaki a maga okán fontosnak érzi hogy a neki nem tetsző embereken röhög, mint ahogy magasról nem foglalkozom a nekem nem tetszőkkel sem, de azthiszem, ez sokat elmond az illetőről...talán ő volt a középsulis lúzer aki anno céltáblája volt azoknak akiket ide most feltesz? Talán a neten éli kis világát, és látens emberundorát kompenzálja a mások lenézésének virtuális ál-közösségi élményével? tökmindegy, ha már itt tartunk, fel lehetne vállalni a saját ciki, égő, vagy csak simán elítélhető sztorijainkat is, mert az ugye így vóóóna egyenes...de asszem a gond az, hogy a legalja-subba.hu (vagy mi is a címetek?) készítőinek és látogatóinak ilyen nincs is...jabocs...hát akkor egy a helyzet...amíg Ti magatokban el vagytok foglalva mások fikázásával a gép előtt arctalanul, vagy az utcán sunyiban...addig a "mások" szarnak Rátok nagy ívben és
kib@szott jól érzik magukat a bőrükben minden bankos vagy fujj-klubbos szombat éjszakán, és minden trendi kis hétköznapjukon...és van számukra jobb gagyi ilyen és hasonló gagyi oldalak látogatásánál...napá...
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..