Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolus

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen mást kerestem, de valahogy kidobta a kereső. Holden Commodore? Az meg mi a franc? Szeretem a régi típusok falnakszaladós töréstesztjeit nézni. Szó nincs Euro NCAP-ról, félátfedéses, deformálódó akadályos, steril rombolásról. Ahogy légzsákról, övfeszítőről és…..
Zolus 2009.02.18 21:57:03
A japán autó−amerikai autó vita öreg, mint maga az emberiség. Két véglet, más élmény, 665 lóerő, 765 newtonméter, hektónyi adrenalin. Véleményük mai cikkünkről...
Belsőség Újra itthon 2008.04.23 08:58:00
Ma Debrecenben ébredtem. Eléggé mozgalmas napunk lesz, hiszen az első gyors Dabason kerül megrendezésre, ahol a legelső is volt, utána pedig átmennek a versenyzők Veszprémbe, ott tartják a másodikat. Dunaújvárosiak, Székesfehérváriak figyeljetek, a ti városotokon is keresztül…..
S-blog Biomizéria 2008.03.26 10:58:00
Ebben a témában még nem volt bejegyzés, úgyhogy most kaptok. Mikor Rudolf Diesel( akit ne becézzünk Rudinak) előállt egy merőben új  motorral, úgy gondolta, hogy az majd növényi olajjal fog ketyegni, és akkor milyen jó lesz mindenkinek. Elhangzott már annyi érv pro és kontra…..
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
A Totalcar tévépályázatának első öt helyezettjét már bemutattuk, de van még bőven néznivaló a tarsolyban. Úgyhogy szépen lassan idecsorgatunk még tíz kilenc nyolc hét hat közzétételre érdemes pályaművet, hadd legyen az élmény mindenkié. A csináld-magad-autók, a…..
S-blog Trabant drift! 2008.03.14 10:33:00
Mikor ezt a videót megtaláltam Dondrift videotárában rögtön tudtam, hogy posztolnom kell. Ez adja magát, nem kispálya. Vallom, hogy elsőkerekes autóval nem lehet driftelni. Bohóckodni igen, de a drift nem csak erről szól. És mint mindenki tudja, a Trabant bizony elsőkerekes,…..
Fiatalok a kínai mobilgyártók, de már most királyok akarnak lenni. Ha hihetünk az Engadget beszámolójának, a LionKing 800 nevű készülék egy éven át türelmesen várja a bejövő hívásokat, és egy huzamban három-öt napon át telefonálhatunk vele. Megszakítás nélkül, amíg le…..
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..
Ezt kaptam az apósomtól titkolózós mosoly kíséretében (kötözködők kedvéért: a bal oldali tárgy).Ha kitalálod mi ez, a tiéd lehet! - mondta.Rágódtam rajta egy csomót, lassan körvonalazódott egy tuti tippem, meg egy halvány, bizonytalan. Amikor az első nem jött be,…..
Zolus 2008.03.10 19:43:22
S-blog Szóljunk rá a tahókra 2008.02.24 20:19:00
Épp nézem a TV2 Napló című műsorát, amelyben olyan embereket mutatnak be akik a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyeken parkolnak, jogtalanul. Ez innen 200 km-re nyugatra teljesen elképzelhetlen, akármennyire tahó is az osztrák, egymással azért toleránsak, inkább tesz…..
Szeretek motorokról írni,különösképpen szeretem őket ha nem egy-egy baleset miatt felkavarodott indulatokra kell eredménytelenül lövöldözni hanem a motorozás szépségét lehet méltatni. Ugyanis az is van neki. Én ezért szeretem. A végtelen szabadságérzetet nem csak egy 150+…..
Egy kedves MedIQ kommentelőnek megígértem, hogy magyarul is írok erről a kecsegtető eredményről. Azért nem merek bátrabban fogalmazni, mert túl szép ahhoz, hogy teljesen igaz legyen. Miről is van szó?Több ezer genetikai betegséget ismerünk. Talán a legismertebbek a cisztikus…..
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..
S-blog Amerikából sosem elég! 2007.06.21 18:03:00
Ma a Belsőség egyik posztjához azt írtam,hogy szeretem is amerikát meg nem is. Továbbra is tartom,hogy tudnak olyan dolgokat csinálni amelyeken más nemzetek csak csodálkoznak,hogy miképp tudták kivitelezni. És mi van akkor ha egy amerikai legenda német kézbe kerül?…..
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
meg egy jó buli. Pia is volt böven. A lányok még kiültek a padra ejtőzni. ..
Zolus 2007.06.21 02:38:42
2007 május 4-ét irunk.Konrad Tuckleberry, a Conservation International (CI) nonprofit szervezet egyik vezetöje, megrökönyödve bámulta , a Kenyábol kapott levelet, és a benne található képet. Nem hitt a szemének, pedig a kép igazi volt.Mindenesetre a tudós sem habozott, és azonnali…..
Zolus 2007.06.21 02:23:50
Belsőség Nyírjon ön is kutyát 2007.06.19 18:48:00
Morzsa kutyám februárban töltötte be a tizenhatot. Hülyeség a hetes szorzó, hiszen Morzsa eszerint 16x7, azaz 112 éves; nagy testű kutyák 8 év körül már eléggé kész tudnak lenni, miközben egy tacskó akár húszig is elég jól elvan. De azért a 16 elég sok, és Morzsa a meleg…..