Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranypatko

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül egy évvel ezelőtt a törvény által meghatározott tizenegy kaszinókoncesszió közül ötöt az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Las Vegas Casino Kft., kettőt pedig a Szima Gáborhoz köthető Aranybónusz 2000 Kft. kapott meg. Most újabb milliárdos biznisz került Andy…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
aranypatko 2010.02.13 15:49:51
@Tecumseh: Azért nagy Barom vagy !!! Akkor lenne rendben ez aszolgáltatás is ,hogy ha már fizetek érte cserébe járjon érte szakmai felelősség.A mostani helyzet viszont rablás!
Nem először fordul elő, hogy egy meghirdetett termékből olyan minimális mennyiséget árul az áruház, hogy dőlnek hozzánk a hoppon maradt vásárlók levelei, akik hiába értek oda reggel nyitásra, már nem jutott egy darab sem. Így járt most Petteri és Babákmamája is, mindketten az…..