Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesztenye receptjei

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg kell mondanom,totál igaza volt Jamie-nek abban is, bár lehet, nem is ő mondta (?), hogy szerelemben és főzésben mindig légy kreatív! Ha tejfölös pogácsát akarsz, akkor tejfölös pogácsa lesz (itt most kemény dobbantás!) akkor is, ha nincs otthon tejföl! :DDD Na,hát ez a…..
Bio-Ritmus Felfújtam a rizst...:D 2011.02.24 17:21:00
  Igen-igen, a rizsfelfújt! Gyermekkorom egyik nagy kedvence volt! Imádtam azt is, ahogy a nagymamám készítette, azt is, ahogy anyukám készítette és még azt is, ahogy az oviban meg az iskolában a menzán készült. Szinte elrontani sem lehet!  Ha kezdő vagy még a konyhában,…..
gesztenye receptjei 2011.02.24 20:19:00
  Még mindig bírjátok a Valentin-napot?! Eddig szerettem, de már néha kezd csömöröm lenni tőle! Nem látni mást, csak szív-alakú ajándékokat gigantikus méretű lufikkal, mézédesen-csöpögősen cuppogó párokról készült fotókat és egyéb pénzkidobásra buzdító gagyi…..
gesztenye receptjei 2011.02.14 14:32:01
A Valentin-naphoz kapcsolódva, annak „zsebmetsző” jellegétől messze elhatárolódva küldöm a receptet mindenkinek, aki kedveskedni óhajt szeretteinek. Izzó szerelmek éltetésére, hamvadófélben levő érzelmek fellobbantására egyaránt alkalmas egy kis magunk gyártotta…..
  A chutney (ejtsd:csátni) valójában indiai eredetű étel, amit általában gyümölcsből és rengeteg fűszerből készítettek. Az angol gyarmatosítás után terjedt el és lett igazán népszerű Európa-, majd világszerte. Elkészítése egyszerű és nagyon változatos is egyben,…..
gesztenye receptjei 2011.02.01 22:18:34
gesztenye receptjei 2011.02.01 22:19:25
gesztenye receptjei 2011.02.01 22:20:19
 Hurrá, vagy nem is annyira hurrá, nemsokára mindjárt jövőre lesz... !!!:D Azonban mielőtt átlépnénk az új évbe és elpukkantanánk az ilyenkor megszokott pezsgőinket, ezúton is szeretném megköszönni a blogom olvasóinak a támogatását, a hozzászólásokat és egyáltalán a…..
  Tudom, nem a legjobb időpont eperpálinka készítésére a december, de mit tegyek, ha most találtam rá a kamrapolcon...Számomra is hihetetlen! :D Még nyár elején készült eme csábos itóka, és igen,kellett ez a fél év arra, hogy jól összeérjen. Ha nem sikerül ennyire jól…..
gesztenye receptjei 2011.01.12 22:05:07
  Mint írtam, ez egy gyors vacsi, ami még emellett azzal a tulajdonsággal is rendelkezik, hogy baromi jól is néz ki. Érdekes, általában minden gyerek szereti, pedig én kiskoromban ódzkodtam a paradicsomos ételektől. A paradicsomos szardíniát például meg nem bírtam enni, a…..
Bio-Ritmus Boldog Karácsonyt! 2010.12.24 10:23:36
A Bio-Ritmus blog minden kedves olvasójának és családjának Boldog Karácsonyt kíván! Nemsokára újabb receptekkel jövök!! ..
  Azt hiszem, most elkövettem egy nagy hibát! :D Megsütöttem az olaszok kedvelt karácsonyi kalácsát az én jó öreg tortaformából kuglófformává avanzsált formámban! Tudom, venni kellett volna hozzá papír-kapszlikat vagy legalább a cserépben sütést alkalmazhattam volna, de…..
Tőlem szokatlan módon a recepttel kezdeném és utána összefoglalom a tapasztalataimat, hátha valaki velem együtt kezdőként belevetné magát a házi bonbongyártás rejtelmeibe! Marcipános bonbon: Hozzávalók: - 15-20 dkg jó minőségű étcsokoládé - kb. 10 dkg marcipán (lehet házi…..
Na, most aki karácsonyig már nem szeretne plusz kilókra szert tenni, az ne olvasson tovább, csakis kizárólag abban az esetben, ha kellő vasakarattal rendelkezik! :D Bár ahogy a címben is említettem, ezt az édességet is el lehet készíteni úgy, hogy a lehető legkevesebb kalóriát és…..
Régóta a kipróbálásra váró receptek között volt ez a kenyér is, amit már annyi gasztroblogon láttam, de eddig győzött a lustaság. Tegnap azonban elkövettem egy aprócska hibát, nem vettem elég kenyeret, ma pedig az ünnep miatt minden zárva van, így rákényszerültem a…..
Imádjuk a rántott ételeket, de ma semmi kedvem nem volt órákig ott állni a tűzhely mellett. Büdös is, rengeteg olaj is kell hozzá, ami most nincs itthon, ezért gondoltam kipróbálom a sütőben sült változatot. Sokat olvastam már róla a NLC fórumon, így biztos voltam benne, hogy…..
Főzni jó! Végre! 2010.02.24 19:07:00
Végre vége! Megszűnt  az Edit által összevarázsolt Receptvarázs oldal! Itt írtam róla, hogy mennyire tetszett neki az oldalam, a képeken, recepteken kívül, az oldalam nyitó, üdvözlő szövegét is átvette szó nélkül. Persze az e-mailjeimre nem válaszolt, de írtam az oldal…..