Regisztráció Blogot indítok
Adatok
durmi7211

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
durmi7211 2010.08.27 08:40:00
@fran7: Teljesen igaz.Miért kell mindenből politikát csinálni?Ő ott egy állampolgár aki szereti a focit,sőt műveli is azt!Ez sport.Nem tehetünk róla hogy az előző kormányokban csak testnevelésből felmentett idióták voltak!Én is szeretem a focit,művelem is párt hovatartozás nélkül!Sőt még teszek is érte!És?Attól,hogy hová húzok nem vagyok sem jobb sem rosszabb!A sport összehozna minket!Ehhez képest itt is csak barom MSZP-s bérencek csinálnak balhét ebből!Az helyett hogy örülnénk neki,hogy a vezetőink magán érdeklődéséből is kaphatunk ízelítőt,ami ráadásul nagyon sok embert érdekel ebben az országban!
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
durmi7211 2010.07.25 13:23:16
@Gunther: Miért is kell adón felüli összeg?Minek?Minden bevétel 40%-a befizetésre kerülne a többivel meg azt csinálsz amit akarsz.40% elég adóra Tb-re stb 60% maradna nekünk.Aki ilyen feltételek mellett is csalásra vetemedne azt min 10évre börtönbe zárni feltételes szabadlábra helyezés nélkül!Nem kellene ügyvéd nem adott számlát,nyugtát,kevesebbet fizet........stb könnyen bizonyítható,börtönbe vele.!Majd a kőművesek építenek új börtönöket,az őrzésükre kellene sok börtön őr,étkeztetni is kell,arra mezőgazdaság stb....!Egyszerű lenne,csak senki nem meri meglépni!mondván jogaink vannak,meg etnikumok nem vennék jó néven.
durmi7211 2010.07.25 13:29:06
@Kerámia_53: Mindenkinek a munkája pontosan ugyan olyan fontos mint bárkié!!!!A sok bírka nem jön rá erre,hogy ha ő nem pucolja utánam a szart akkor senki nem fogja pucolni,és így nem is tudja milyen sokat ér is az ő tudása!Bele nyugszik abba,hogy ő csak ennyit ér.Igaz,hogy ebből megélni nem legfeljebb éhen halni lehet.Amíg ezt nem tudjuk felfogni,hogy apró pénzért ne adjuk a munkánkat addig mindnyájan éhen fogunk dögleni!!!
durmi7211 2010.07.25 13:35:56
@Gempacsöki Boborján: Meg is érdemled!!!!És az is aki ezt helyetted megcsinálná!Ez a nagy gond itt,hogy csak kesergünk az helyett,hogy cselekednénk!TE is buta bírka vagy hogy tűröd!Csak akkor nem aláznak meg így ha ezen változtatunk!Mégpedig,hogy senki sem dolgozik rendes bér nélkül!