Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beaverfield

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeres olvasóink tudják, hogy a Playboyból minket sohasem a képek, hanem csakis a betűk, különösen a nagyinterjúk érdekelnek. A májusi számban Vágó Istvánnal közölnek beszélgetést. Azt már többen megírták, hogy elárulta, amit eddig is mindenki tudott:…..
Korán örültünk, amikor iparági pletykákra hagyatkozva bejelentettük, hogy bizony az AXN bekerült a UPC alapcsomagjába, ezzel hatalmas örömet szerezve például a Gyilkos elmék, a New York-i helyszínelők és nem utolsósorban a Lost hazai rajongóinak (az említett sorozatok új…..
"A következõkben a teljes funkcióval és a magas minõséggel rendelkezõ DVD-játékosról van szó. Azt is irányitják, hogy az emlékezõre tegyék elhelyezést. Az elhelyezés majd a képernyõn megjelenik."Úgy látszik mostanában ki jut nekem a meghökkentő és egyben vicces,…..
Mindenki Sándorát sikerült elkapnunk egy rövidke interjú erejéig, az izraeli nagykövetség garázsában berendezett stúdióból kijövet.-Szervusz Sándor! Nos, akkor vágjunk is bele. Mikor is lettél te köcsög tulajdonképpen?-Szervusz Lichtenstein, üdvözlöm a kedves olvasókat is!…..
Az M7-es Siófok-sóstói pihenőjében lőtték ezt a vidáman rímelő üzenetet, Csoki küldte be, mi meg nem értjük, a vécékefe miért vált ki olyan gyakran humorizálási kényszert...
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
Megint megújult a Mokka, nem volt más választása. A díszletnek jót is tett a változás, mert a régi pont olyan volt, mintha a Napkelte kidobált díszletelemeire csaptak volna le egy jó kis lomtalanításon. Az új Mokka-díszlet világosabb, híradósabb, hírműsorosabb lett, a…..
Csak az adásidő 45 százalékában adnak magyar gyártású műsorokat, míg az RTK Klubnál tíz százalékkal jobb az arány. Igaz az RTL egy százalékpontot rontott tavalyhoz képest, míg a Tv2 négyet javított. A közszolgálati adó természetesen a maga 78 százalékával toronymagasan…..
A számok: amíg két hete a Nagy fogyás első adása még 35,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztályban, addig kedden már csak 26,4-et. Amíg a múlt héten a Vészhelyzetet 34,4 százalék választotta (vagy a Tv2 hibahatáron…..
A Blikket vásárló ember pontosan tudja mit fog kapni a reggeli kakaó-briós páros mellé: celebhíreket, csöcsöket és üvöltő szalagcímeket, ez már csak egy ilyen lap. A szeptember 29-i szám elején öles betűkkel harsogják a képünkbe, hogy Stohl András őrültségre készül,…..
Beaverfield 2007.09.30 21:05:19
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
A Tv2 szűkszavú közleményéből nem derülnek ki az okok. Úgy tudjuk, hogy az utolsó csepp Havas ma reggeli szereplése volt a Mokkában, amikor is a műsorvezető egy telefonos játék kapcsán gúnyosan csodálatos vezérigazgatómnak nevezte élő adásban Várdy Zoltánt. Információink…..
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Vágó István a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy ellopták az ötletét és abból lett a honfoglaló című internetes játék. A honfoglalo.hu üzemeltetői szerint Vágónak elnézést kéne kérnie, bár ugyan elismerik, hogy a műsorvezető prezentálta a Honfoglaló tévés verzióját…..
Végre megtudtuk, mi van. Nekem például már hetek óta fogalmam sincs, hogy mit gondoljak, egyrészt ugyebár ott a nagyon zene, meg az estfm-es hangzás, csupa olyan sláger, amit a Zöld Pardonban is játszottak 2002 körül, másrész pedig tiltakoznak a kabarészerzők, meg nyílt levelet…..
Én sokáig azt hittem, hogy a Kossuth, meg a Petőfi egy földalatti bunker mélyéről ad, a hatvanas évek közepén rájuk zárták a nehéz fémajtókat, azóta legfeljebb periszkóppal néznek körül idekint. Odalent por van, évtizedes penészfoltok, és pár raklap hatvanhármas…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
2003. június 17-én 59 éves korában, gyors lefolyású, méltósággal viselt betegség következtében elhunyt Knézy Jenő, a magyar televíziózás egyik legendás alakja. 1971-től, több mint három évtizeden át volt a Magyar Televízió munkatársa, ez idő alatt számtalanszor hangzott…..
Ma reggel kilenckor átvette a felmondásáról szóló előzetes értesítőt a Magyar Rádiótól Farkasházy Tivadar. A Rádiókabaré vezető szerkesztőjét a csoportos létszámleépítés keretében küldték el a közszolgálati rádiótól, ahol információink szerint az utóbbi…..
Subba Foglalkozása: riporter 2007.06.12 16:27:00
Időnként színt kell vallani, megtesszük hát most mi is. Nincs magyar ember, akit kevésbé tudnánk elviselni Havas Henriknél. Például ha megjelenik a tévében, legszívesebben ott helyben meghalnánk. Egyszerűen borzasztó érzés vele egy országban élni, egy nyelvet beszélni, egy…..