Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énisénisénis

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye mindenki álmodott már arról, hogy az a munkája, hogy pár mondatos izéket kell írnia a Blikk címlapján a csöcsös nő alá. Esetleg köré. Délután kettő körül be, kávé, a napi képpel hátradől, és jön a titkárnő, hogy akkor tessék diktálni.Jó, ez persze csak flitteres…..
A múlt héten történelmi pillanathoz érkezett el a magyar televíziózás, immár negyedik alkalommal: véget ért a Szomszédok című teleregény (ismétlése), a sorozaté, amely egy másnapos trolivezető precizitásával dokumentálta a rendszerváltást megelőző és követő évek…..
énisénisénis 2010.01.09 19:18:54
@Beyonder: már megint ismétlik?most fejezték be..
annyira azért nem volt jó. fiatalon anno végigröhögtem az egészet még a 80-as években.már akkor is nagyon beteg volt.
viszont mostanra annyi előnye lett, hogy némi nosztalgikus érzés tör rám mikor nézem hogy ezelőtt sok éve mik is történtek kis hazánkban.
egy nagy baja azért volt, hogy mind szent volt,önfeláldozó.
a Janka néni volt a kedvenc. a Legidegesítőbb a Feri meg a gépe,és Alma aki képes még a házasságát is feláldozni hogy közös lakásban élhessen a nagyszülőkkel.
énisénisénis 2010.01.09 21:49:29
@Starlark: sőt találkoztam ernőbácsival egy korai részben egy gyár protájánál,szintén takibácsival.
énisénisénis 2010.01.09 21:51:20
@Starlark: sőt, volt ő már szintén egy korai részben látható egy gyár portájánál asszem mint portás, szintén taki bácsival
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
énisénisénis 2010.01.08 14:35:26
@shitgun: ez sajna így van. ha jutalékot kapna, fényesre nyalná a seggem.én is kereskedelemben dolgozom,és tényleg sok érdekes vevővel lehet találkozni,de akkor is mosolyogni és mosolyogni, amikora huszadik tejfölt veszi le, és nézi a súlyt a szavatosságot stb...
vagy most akkor én is küldjem el a kisnyugdíjast a búsba, azzal a szöveggel hogy "nálunk a zsemle 20ft-nál kezdődik" tehát tuti nem tudja kifizetni?
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
énisénisénis 2010.01.07 14:34:42
@mingyá beszólok!: csak ez olyan mint a lottó.hátha bejön a tippem?tényleg ez alatt a 20 év alatt volt itt már mindenféle párt,jobb, majd bal, majd megint jobb,és újra bal.szinte mind kipróbálta magát mint a ki mit tudban.és most ugyanezek próbálnak megint szerencsét csak ki-ki más bábuval.de nem hiszem hogy ha bármelyik is bekerül,jobb lesz, mert akkor már jobb lett volna régen. ez a bajom nekem..
mindenki érteni akar hozzá,de valahogy nem jön össze.ha most tényleg lenne olyan párt, én boldogan, de ezek sajna egyformák.
énisénisénis 2010.01.07 14:38:38
@EMU: persze hogy visszahívta, mert igértek fűt-fát, majd nem lett belőle semmi.így megy ez.most megint jönnek ezek is igérnek, persze ebből se lesz semmi, csak minden egyre rosszabb
énisénisénis 2010.01.07 16:26:19
@DonBandi: annak én is örülnék ha nem lenne mit fikázni csak az időjárás maradna,mert akkor tudom hogy minden jól működik.
Nehéz ezt a képet máshogy értelmezni. K.V. fotózta az ablakukból a Hitgyüli utánfutós reklámautóját, ami egy hatalmas Bibliát hurcol magával Budapesten Egerben: Ma délelőtt nyugodtan ültünk a gépünk előtt, amikor arra jött egy kocsi hangosbemondóval. Gondoltuk már megint egy…..
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..