Regisztráció Blogot indítok
Adatok
'humorbankár'

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelj, én ilyen hóviharban nem megyek sehova pénzt költeni, inkább tolom otthon a WoW-ot. De ha nem veszem fel pénzemet a számlámról, akkor mit csinál vele a bank? Elbukja a tőzsdén? Dehogy! Megőrzi a számládon, és ha meg tudod állni, hogy sokáig nem nyúlsz hozzá, az összeg…..
Voltunk a bankban, van már saját számlám, apám innentől erre utalja a zsebpénzt. Használhatom másra is? Természetesen. Ha igényeltél a folyószámlához bankkártyát, akkor a bankjegykiadó (ATM) automatákból is vehetsz fel pénzt, amennyire éppen szükséged van. De fizethetsz vele…..
Reklám a javából A bármixer 2010.01.12 13:34:00
Amikor először néztem ezt a videót, fogalmam sem volt, hogy mit akar reklámozni, mi fog kisülni az egészből. Egy koktél elkészültét nézhetjük végig a profi mixer közreműködésével, nagyjából ennyi is. Nézed, nézed és még mindig nem tudod mi lesz. A reklám tárgyát, a…..
'humorbankár' 2010.01.25 02:49:23
Az idei év első lemiles közvéleménykutatásán (amelyen a Lemilközösség regisztrált tagjai vehettek részt) mai posztunk főszereplője toronymagasan végzett az élen, megelőzve három másik versenytársat. A név minden magyar irodalomkedvelőnek és Rejtő-rajongónak ismerős lehet. Ki ne tudná, hogy az igazi…..
Nekem fater mindig ad pénzt új farmerra, meg mozira. Akkor minek nekem saját bankszámla? Leginkább azért, mert ő sem állhat melletted örökké, pénztárcanyitásra készen. Biztosan előfordult már, hogy megláttál valamit a kirakatban és szeretted volna megvenni, de nem volt nálad…..