Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füsilier

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsiliplopás kapcsán abszolút jogosan felmerült, hogy nem csak a fémtolvajokkal van a baj, hanem a lopott cuccot átvevő illegális telepekkel is. Kiskunfélegyházán kedden találtak egyet, írja a baon.hu: "– Április elsejétől csak az folytathat fémkereskedelmi…..
Borítékolható módon sokan lekomcsiztak, mikor szóvá tettem, hogy a Fidesz eltörölné a miniszteri fizetések 15%-os csökkentésének lehetőségét, ezzel kvázi visszaemelnék azokat a 2009. júniusa előtti szintre, és ez mennyire szemben áll a Répássy Róbert által eddig…..
Füsilier 2010.05.18 09:35:49
@El Topo (Sgt. Elias): ez bizony jogos!
Szívből gratulálunk drága Fidesz, ez így elsők közti törvényjavaslatnak egyszerűen csodás! Mi is lehetne ösztönzőbb a vadiúj miniszterek számára, mint a fizetés(vissza)emelés... A történet röviden: 2009.május 18-án fogadta el az Országgyűlés a Bajnai-kormány első…..
„A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét” – ezekkel a szavakkal kezdődik az Orbán Viktor által tegnap ismertetett…..
Vastagbőr Mellény-dal 2010.05.16 14:01:00
Vissza a rendes kerékvágásba, vasárnapi móka és kacagás. Varga B.Tamás, az IGEN 3.0 szerzője dalt írt az ország legnagyobb problémájáról:   ..
Füsilier 2010.05.16 14:40:24
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..
Füsilier 2010.05.15 11:22:24
@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:
"Azokra a hazátlan és gerinctelen emberekre lehetne alkalmazni, akik a parlamenti eskü alatt egy másik ország zászlaját hordják büszkén a ruhájukra tűzve.
"
Hát igen....jó lenne majd tudni hogy kik is azok az em..személyek akik izraeli-magyar kettős állampolgársággal bírnak a parlamentben!!
Füsilier 2010.05.15 13:29:59
@El Topo (Sgt. Elias): Mester!
"megfontoltan kimondott szabálysértést követett el."
most hagy ne copyzzam már be az idióta korm.rendelet szövegét, és az arra adott SZAKSZERŰ cáfolatokat. Nem áll fenn a szabálysértés mert NEM KÖZTERÜLETEN és NEM NYÍLVÁNOS rendezvényen történt. De Te azért csak jelentsd már ki amit még a bíróság meg sem ÍTÉLT...

Jah , és egy olyan rendelethez/törvényhez mit szólnál: A páros számozású házakban lakó polgárok csak páros napokon használhatják a Wc-jüket , mert így kéne spórolni a vízzel....
Betartanád csak mert ez a "törvény" ???
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
Vastagbőr Kenjük a MOL-ra 2010.05.13 13:31:00
"A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a Mol Magyar Olaj-és Gázipari Nyrt. ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt. Azt gyanítják, hogy a Mol 2006 óta a piaci helyzetét kihasználva indokolatlanul emelte…..
"Lesz 2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés, ha a Fidesz kerül kormányra. A politikus arra nem válaszolt, hogy hány százalékos lesz a csökkentés. Mint mondta, ez attól függ, hogy hány "csontvázat találunk a szekrényben". Konkrét számokat akkor lehet…..
Az LMP-t körülvevő kételyeket a profi sakkos Lendvai tovább növelte, mikor bejelentette, hogy négy MSZP-s képviselőjelölt visszalép a javukra. Persze csak a demokrácia miatt, "Orbán Viktor túlhatalma ellenében". Jaj, Ildikó, 1994-ben is így aggódtunk Horn-Kuncze páros…..
Szanyi Tibor láthatólag nem képes feldolgozni, hogy a szeretett népe mégsem annyira szereti. És jön mindenféle összeesküvéssel, voksturizmussal, meg a sima nettó hülyeséggel. "Megmondom őszintén, én magam racionális ésszel nem tudom elképzelni, hogy mi az az állampolgári…..
Jól indult a mai nap, reggel fél 8-kor Horn Gabi fejtegette a Mokkában az LMP és az SZDSZ közötti összefüggéseket. "Ha valaki elemezgeti a választási eredményeket -ezt csak kevesen szokták megtenni, de egyébként izgalmas játék-, akkor ööö....valami sorsszerű…..
Kemény egy nap volt: 2 óra 20 perc alatt tudtam csak leszavazni. Az OVB ingyen és több millió néző örömére élőben adta elő az MSZMP KB ülését 1985-ből. Az egyik OVB tag 18:45-kor a Híradóból tudta meg, hogy emberek vannak az utcán szavazásra várva. Egy másik…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Sajnos úgy néz, nem lesz miniszterelnök-jelölti vita a választások előtt. Sajnálatos és szégyenteljes az egész komédia, a vita a vitáról. Mert az biztos, hogy az előző választások kampányairól csak képek villannak be (vagy még az sem), de az 1998-as Horn-Orbán, a 2002-es…..
Nagy nap ez a mai, a nyugdíjasok istenét, Horn Gyulát kitüntetik. Életműdíjat kap. "2010. február 3-án 10. alkalommal adják át az Ezüst Rózsa Díjat. A díjat az európai civil szervezeteket tömörítő Solidar szervezet alapította a társalmi igazságosságért,…..
Füsilier 2010.02.04 04:04:59
@Tapmancs: Te vagy a Macstappancsok Éke?