Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Floorballer

404 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszabb szünet után szerkesztőségünk egy nyári kupa beharangozójával jelentkezik, amelyet Komáromban rendeznek meg. Elődként a nagy sikerű Húsvét Kupát említhetjük, bár az a hölgyeknek szólt, míg most ez férfi csapatokat mozgat meg. A helyszín "természetesen" a…..
Kedves olvasók, érdeklődők, ide tévedő google felhasználók, és elsősorban tisztelt Magyar Floorball Társadalom!  Az utóbbi időben a blog is nyári szünetre vonult, de sajnos ezt korábban tette, mint ahogy a szezon véget ért volna… Ennek rengeteg oka van, a 3 (!!!) éves…..
A Magyar Köztársaság Kupa 2009/2010-es kiírásának döntőit a Magyar Floorball Szakszövetség megbízásából a Miskolci FE és a Floorballer.hu áruház közösen rendezi Miskolcon, június 5-én, szombaton. (A rendezvény honlapja innen elérhető.) A döntővel kapcsolatos aktuális…..
Beköszöntött az utolsó forduló egy igencsak jóra sikeredett szezon végén. Voltak meglepetések, nagy összeomlások, drámai meccsek, balhék, könnyek, mosolyok, előzések, visszaesések, kiállítások, meg nem adott gólok, minden, ami kell. Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden a helyére…..
Amióta Jose Mourinho a Porto edzőjeként felugrott az Old Traffordon és lobogó ballonkabátjában átvágtatott a pályán a továbbjutást ünneplendő, óriási rajongója lettem. A "Special One" hátterét így egy alkalommal már meg is írtam. Lehet őt szívből utálni, lehet…..
Az U19-es világbajnokságról a csapat két „zászlóshajóját”, vezéregyéniségét kérdeztük. Válaszol a Phoenix elegánsan eredményes üdvöskéje, Szarvas Vera (balra), és az Eger bajnokaspiráns csapatának agya, az örökké pörgő-forgó Suszták Nóri (másik balra).…..
Az U19-es női VB-n történtekről már mindenki tud mindent. A továbbiakban ezért magukat az érintetteket szeretnénk megszólaltatni (a lányoknak továbbra is módjában áll válaszolni, cikk csak hétfő-kedd fele lesz), kezdve Varsányi Zsuzsa szövetségi kapitánnyal:   FFR: -…..
Ki ne akart volna legalább egyszer nemzeti színű mezben pályára lépni egy Labdarúgó Világbajnokságon… Ki ne képzelte volna el, amint a döntő utolsó percében x-nél kinéz jobbra a védőre, elszakad a leshatáron, felteszi a kezét, a spanyol válogatott nyolcasa már indítja…..
Adósak vagyunk 2 összefoglalóval és egy beharangozóval is. Immár a 3. tavaszon – hihetetlen! – mutatkozik meg, hogy a május-június időszak bizony annyira kedvez a cikk írásnak, mint a szibériai klíma a gyapot termesztésnek. De miként a nagy Szovjetunió is fejébe vette,…..
Eggyel több magyar floorball válogatott az A-divízióban? Igen, megcsináltuk! De még hogy. Tükörsimán, sallangmentesen, magától értetődő természetességgel, bájosan és magabiztosan. Valószínűleg 2-3 éve nem sokan tettek volna egy lyukas garast sem arra, hogy mindezt éppen a…..
Néha belegondolok, hogy repül az idő. Szinte úgy tűnik, hogy csak tegnap volt, mikor 2 borzasztó év után újra kezdődött minden az otthontól 200 km-re a legendás Cápa-villában. Mintha tényleg tegnap lett volna, és mégis: 6 év telt el. 6 év, ami alatt az ottani embereknek hála…..
Az elmúlt hetekben a közhangulat kicsit felkorbácsolódott, mint a Csendes-óceán a Bolygó Hollandi előbukó orra alatt. Ezen vízpermetes időkben sok minden elhangzott, és az ember már azt sem tudta, hova fordítsa fejét. Megfejelvén a pillanatnyi zűrzavarok és balhék keltette heveny…..
Az elmúlt vasárnap eldőlt, hogy a 2009/2010-es, igencsak fordulatos Salming Férfi OB1-es szezont a harmadszor a csúcsra érő Dunai Krokodilok nyerték meg. Ismét bebizonyosodott, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró, ugyanis a bajnoki lebonyolítás ellenére úgy hozta a sors, hogy az…..
Az idén végre semmi nem jött közbe. Nem botlottak meg a listavezetők, nem az edzőpálya folyosóján dőlt el a bajnoki cím sorsa egy banánhéjon elcsúszva, hanem főműsoridőben, centerpályán izgulhat a nagyérdemű. Kis hiányérzetünk csak amiatt lehet, hogy a két nagy derbit egy…..
Floorballer 2010.04.15 22:41:58
@Durci15: Király:)
A hazai floorballtörténelem első ob1/b-s rájátszását kezdték meg a csapatok az elmúlt hétvégén. Az ország választási, mi pedig floorball lázban égtünk, hisz itt nem X-et kellett húzni a rublikába, hanem gólt a hálóba. Az Ares B a terráriumba látogatott Gyíkfölre, míg a…..
Floorballer 2010.04.15 13:39:57
@Croissant 88: Kössz!
Ha érdekel, mire utal a cím, kattints a tovább-ra! Kicsit késve érkezik cikkünk, mert e-mailekre vártunk, de azok csak nem jöttek, vagy a mi hibánkból (régi e-mail címek), vagy nem tudjuk miért, de most már mindenképpen feltesszük a cikket. A kicsi Dávid... olyan gyorsan…..
Az élet nem áll meg, sőt jellemzően akkor éri el legsűrűbb állapotát, amikor az ember legkevésbé számít rá. A bajnokság izgalmai tornyosuló hullámként csapnak össze fejünk felett, és a tennivalók sártengerében fuldokolva keressük azt a cseppnyi oxigénbuborékot, mi esélyt…..
Az elmúlt hetek izgalom cunamijának tarajos hullámai a szombati MK meccsen kulminálódtak egy hetyke kis találkozó formájában. Röviden természetesen megemlékezünk a felkorbácsolódó vízpermet okáról, történetéről, és az elképesztő fordulatokról, majd rátérünk a mostanság…..
A semleges szurkoló szemszögéből egészen ragyogóan alakulnak a dolgok egy hatalmas év végi mérkőzés irányába terelgetve a bajnoki végkifejletet. Kis hiányérzetünk lehet ugyan, hiszen nagyjából eldőltek a kérdések a tabella alján, továbbá az osztályozó elkerülésének…..
Alighanem a legparádésabb forduló következik, na nem a játék képét illetően, hanem a tét és feszültség terén. Szinte minden mérkőzés 3 esélyes és minden találkozónak – 1 kivétellel – óriási jelentősége van, amelyiknek meg esetleg nem lenne olyan nagy, ott a…..
Töredezett fordulón vagyunk túl, na nem a lebonyolítást illetően. Megtört néhány sorozat, összetört néhány álom, feltört néhány sóhaj, majdnem eltört pár csont, és eltöredezett a tabella. Mi is törekszünk egy korán megírt alapos összefoglalóra, és töredelmesen be kell…..
Utolsó pillanatban készül el a hétvégi menü prezentálása. Csak a lényeget emelnénk ki, mint például azt, hogy nem volt sok időnk megírni ezeket a sorokat. Pedig lesz két egészen kiváló mérkőzés, köztük a klasszikus derbi is, ami jelen esetben komoly rangadó is a tabellára…..
Jobb későn, mint soha, azaz érkezik az elmúlt hétvége összefoglalója. Először is meg kell jegyezzük, hogy már annyi ötletünk sincs, mint Inzaghinak 16-oson kívüli gólja arra nézve, hogy mivel lehetne elérni az olvasók regisztrációs kötelezettség előtti aktivitását……..
A túlzott kockázatvállalás bizony magában hordozza a kudarc lehetőségét. Az elmúlt fordulóban rittyentett hetyke kis beharangozónk keretében a Dombauer gól által a gömb egekbe emelt nimbusza bíborvörös üvegszilánk forgatag formájában hullott alá. Konkrétan ott aláztuk meg…..
Csokoládés mézespuszedli mindenkinek. Alig csordogált az idő a hétvégi meglepetések óta, és a 3 napos holiday során sem pihenő csapatok már adják is újra az ívet. Mivel frankóra nem csipázzuk, hogy nehéz kommenteket előcsullankodtatni a klaviatúráitokból, így tovább után…..