Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keserű Imre (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
autózz! Mit lehet tenni? 2011.03.27 09:28:00
Vasárnapra csak egy könnyed posztot kaptok, gyorsan átfutható értelmezhető. MrPrakti nem tartja jogosnak a büntetését amit kapott és hozzátok fordul ötletekért. Én sajnos nem vagyok olyan jártas a paragrafusokban, úgyhogy próbáljatok Ti hasznos tanácsokat adni Neki.Üdvözletem!…..
Keserű Imre (törölt) 2011.03.27 11:04:50
@Keserű Imre: Még annyit, hogy a fellebbezési illeték 5.000 forint, a fellebbezés halasztó hatályú. Amennyiben a hatóság nem ad helyt a fellebbezésnek, érdemes továbbmenni, a következő jogorvoslati szintre. Nem kell annyiban hagyni.
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
Keserű Imre (törölt) 2011.03.01 14:40:32
Ez a téma sem első ízben kerül elő, elég csak a szemeretelepi vasúti átjáróra gondolni. De nem ez az egyetlen és probléma ez a HÉV esetében is, amit Csaba hozott fel példaként. Hisz vasútállomásnál még lehet arra hivatkozni, hogy nem minden vonat áll meg a kisebb állomásokon…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
autózz! Traffipax anomáliák 2011.02.09 21:21:00
Attila baja a sebességet mérő rendőrökkel gyűlt meg, kerekített is egy szép terjedelmes történetet belőle, sőt, még egy fotót is küldött, amit a helyszínen készített.Évente 50-60 ezer kilométert vezetek, nagyrészt hazánk területén. Így elég nagy alapossággal tudom…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Blez nem nagyon spórolt a karakterekkel, úgyhogy nem is olyan nagy baj, hogy így az általános munkaidő vége környékén tettem ki a levelét, legalább miattam nem termeltek kevesebb GDP-t. A történet egy megkérdőjelezhető rendőri döntésről szól, amivel még a saját kollégája…..
Szubjektív - és nem teljeskörű - összefoglaló a saját tapasztalataimról, elsősorban azoknak, akik még hezitálnak a vásárlás kapcsán. Az életérzés a megrendeléssel kezdődik Már az is nagy dolog, hogy Magyarországra lehet kütyüt vásárolni az amerikai Amazonról, az oldalon…..
2007-ben barátaimmal és kollégáimmal a Vajdaságba indultunk egy kamerával a csomagtartóban. Elhatároztuk, hogy előbb-utóbb megfilmesítjük az újkori magyar történelem egyik elfelejtett és távolról nézve talán nem is olyan lényeges epizódját. Nem baj, majd közelről nézik,…..
Keserű Imre (törölt) 2010.11.03 21:49:27
Talán George Lucas nem minden döntésével lehet egyetérteni, amiket meghozott az évek során, de kétségtelen, hogy a fickónak elég jó elképzelése van arról, milyen is egy jó marketing kapmány. Nagyon sok cég próbálta meglovagolni Lucas sikerét, mióta megjelent az első Star…..
Kötöttségek nélkül TOP50 2010.08.05 09:11:00
A Goldenblog szervezői szerint egy súlycsoport vagyok Török Gáborral. Szerintem ez túlzás, de hát ők tudják :-) Szóval az történt, hogy (mint tavaly is) jelentkeztem a blogok legnagyobb hazai versenyére, és (mint tavaly is) a komplex kategóriába. Tavaly a TOP100-ig jutottam (azon…..
Az internetre felkerült a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat (NENYI) alapjául szolgáló dokumentum. Megjelent: Szabad nép, 1952. december   A  LEGYEN Béke, a Szabadság és az Egyetértés téesz tagsága közösen ünnepelte meg november 7-ikét. Az alábbi ünnepi  beszéd…..
Keserű Imre (törölt) 2010.07.31 09:12:00
Zsíros László Róbert, a Szertár blog szerzője, meghívott Többet ésszel című műsorába a Klub Rádióba tegnap. Beszélgettünk a blogolásról, az online orvoslásról, a kurzusomról és persze a Webicina.com-ról. Itt lehet meghallgatni (1. részben van)...
Keserű Imre (törölt) 2010.07.16 11:16:11
Keserű Imre (törölt) 2010.07.16 13:54:18
@Meskó Berci: Éppen azon gondolkoztam, hogy egy ilyesmi kurzus mennyire hasznos lenne a jog vonalán is. :)
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
Keserű Imre (törölt) 2010.07.16 13:41:51
@room_101: Többsávos körforgalmat, az lenne igazán csak a móka! :)
A II. világháború három helyszíne, melyet a történelem levegője jár át és turisták millióit vonzza, hogy szembesüljenek a tényekkel és leróják kegyeletüket az áldozatok előtt.   Normandia Normandia méltóságteljesen őrzi a hadtörténelem egyik legnagyobb hadműveletének emlékeit. 1944. június 6-án,…..
Keserű Imre (törölt) 2010.03.24 12:44:36
A Hurt Locker úgy tűnhet, hogy egy sima, szokásos háborús akciófilm, mely nem áll be az amerikai kardcsörtetés kritikusainak sorába, hanem becsületes honderűvel tökéletesen lojális kormányának politikája iránt. A film főszereplői amerikai katonák, tökös gyerekek, nem sokat…..
Scienceroll.com nevű blogom másodszor nyerte el az orvosi blogok világversenyének legjobb orvosi technológiai/informatikai blog díját.Ez a legfontosabb verseny, ahol egy orvosi témájú blog megmérettetheti magát. Ezt írták a verseny szervezői: For the second year in a row, Bertalan…..
Keserű Imre (törölt) 2010.02.20 19:56:20
Az Izraeli Régészeti Hatóság (IAA) régészei a Jaffa-kapunál jelenleg folyó ásatáson egy föld alatti vízvezetéket fedeztek fel. A körülbelül ezernyolcszáz évvel ezelőtt épült aquaeductus Jeruzsálem egyik legforgalmasabb útján, a Dávid Tornya Múzeum közelében, a Dávid…..
Páran még biztosan emlékeztek arra, amikor 2 és fél éve írtam Blaise Aguera y Arcas kiváló TED-es prezentációjáról, melynek során saját találmányát, a Photosynthet és a Seadragont demózta. Emlékeztetőül, erről az előadásról van szó:  Arcas technológiáját a…..
A Felvi.hu néhány ezer ember számára a továbbtanulás kapuja. Hiszen most, a modern XXI. században ezen keresztül is lehetőség van elküldeni a felvételi jelentkezésünket. Már persze akkor, ha működik az oldal.Elvileg február 15-e éjfél volt a jelentkezés határideje, és…..
Keserű Imre (törölt) 2010.02.16 13:05:45
@netrolog: Igen, pont a legvégén olvasható: "Az elektronikus közszolgáltatásokra vonatkozó jogszabályok alapján - tekintettel a jelentkezési határnapon bekövetkezett szolgáltatás-kiesésre - döntés született a határidő 2010. február 16-án 22 óráig történő meghosszabbításáról."
Blogajánló. Az új hvg.hu címlapon "Napi merítés" névre hallgat a blogajánló felület, ahova a szerkesztők magyar nyelvű blogbejegyzéseket ajánlgatnak ki. A megoldás azért érdekes, mert bármelyik magyar blog kikerülhet ide, és röviden össze is foglalják az ajánlott…..
Keserű Imre (törölt) 2010.02.07 12:35:45
@poTomek: pl. itt van Twitter ajánló: hvg.hu/napi_merites/20100206_brat_pit

Jobb oldali oszlop.
Egy bő hónapja, amikor a hazai Vodafone-ügy utórezgéseiről írtam, már említettem egy amerikai ellenpéldát arra, hogy hogyan is kommunikának normál esetben egymással például a mobilszolgáltatók, és hogy miért béna érv etikai magatartásra hivatkozni ott, ahol valójában a…..