Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToToM

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
Itt egy újabb magyar játékoldalt szeretnék ajánlani nektek.A blablu.hu Magyarország legrégebbi játsz ajándékokért weboldala! Az oldalon egy regisztráció után naponta játszhatsz ingyen játékokkal. A játékokkal összeszedet pontjaidat pedig felhasználhatod az oldal…..
ToToM 2010.12.06 09:50:13
@Ottóka25: Játszani mindig jó :D nekem az a mottóm, hogy az ember sose nőjön fel! Vagyis tudjon gyerek lenni! Nagyon édi játékok vannak rajta, teljesen kikapcsolja az embert.
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
A Warner november 9-től teszi elérhetővé a boltokban a Secret Origin: The Story of Dc Comics dokumentumfilmet, amely a DC képregénykiadó történetéről/történelméről szól és a vállalat 76 évéről esik szó benne. A narrátor Ryan Reynolds lesz, aki a Zöld Lámpás (Green Lantern)…..
Bigyóblog Viccből jó üzlet 2010.07.22 13:29:21
Miután Steve Jobs a múlt héten bejelentette, hogy nincs is antennaprobléma, de azért biztos ami biztos, adnak a felhasználóknak egy gumitokot, két dizájner gondolt egyet és csinált sokkal szebb antennavédőt. Az erről szóló honlapot pénteken élesítették és pillanatok alatt nagyon…..
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Amikor először láttam meg a dél-afrikai vébé hivatalos emblémáját, én egy kicsit idegenkedtem tőle, valahogy túl színesnek, túl harsánynak tűnt. A végére azonban nagyon megszerettem, többek között ezért is vártam kíváncsian, mivel rukkolnak elő majd a következő vébé…..
Mi esélye lehet egy Mininek a Porsche 911 ellen. Az egyik egy kis, 175 lóerős méregzsák, amivel akár gyorsan is lehet menni, a másik pedig szinte egy utcai versenyautó, amit a maga 385 lóerejével kifejezetten a száguldásra terveztek. Persze meg is fordíthatjuk a kérdést, hiszen mit…..
Hogy a BBC (video)szerkesztői világszínvonalú munkát végeznek, az már a csatorna vébé előtt készített beharangozójából kiderül, a tornát összefoglaló 5 perces kisfilmben még erre is rátettek egy lapáttal. A dél-afrikai Neill Blomkamp District 9 című filmjének…..
Na tessék. SuperUrzu7 már küldte is a következő videót. A végén még kiderül, hogy egy lövés nélkül végig lehet vinni az egészet..
Mandiner blog A nagy restauráció 2010.07.13 07:01:00
Olvasónk, Bástya posztja a Mandiner NER-vitájához:   A Fidesz semmit nem tanult, se az elmúlt nyolc évből, se a kormányzása négy évéből, se az „elmúlt negyven évből”, amely a kommunista és a szocialista rendszer népszerű elnevezése (lásd átkos). A Fidesz most…..
  Még február végén határoztuk el, hogy elkészítjük Pécsről a világ legnagyobb, 27 gigapixeles panorámafotóját. Azóta a választási és kormányalakítási őrület, a Biszku-film és hasonlók kötötték le erőink nagy részét, de közben azért az óriásfotó ügye is…..
  Már 62 ezernél is több tagja van a tegnapelőtt indult Facebook-csoportnak, ami azt javasolja, hogy az idei augusztus 20-i tűzijátékok költségvetését inkább az árvízkárosultak megsegítésére fordítsuk. Hihetetlen sebességgel növekszik a tagok száma, 24 órája…..
ToToM 2010.06.28 13:17:53
@szutiv: szerintem is a KÖSZI programra gondol, ami egy nagyon jó kezdeményezés és véleményem szerint az ott felajánlott pénz is nagyon jól jönne az árvízkárosultaknak.

a pesti tűzijátékról való lemondás meg valóban nagyon sok másik cégnek kárt okozna, szóval itt erre is kell gondolni, bár tényleg szép gesztus lenne ez is
ToToM 2010.06.28 15:01:22
@szutiv: a KÖSZI programról már én is hallottam, nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom, bár szerintem most inkább a kórházaknak jönne jobban ez a pénz, attól függetlenül, hogy hatalmas árvizek voltak és hatalmas károkat okoztak, viszont a kórházakban életeket mentenek és az szerintem fontosabb
Szívesség ide, szívesség oda:) vagyis nem, mivel teljesen spontán módon a Sport Szelet Papírpárbaj rajongói oldalán promózva találtam az oldalt, így megérdemlik, hogy írjak én is erről az egészről. Tehát a http://www.facebook.com/Papirparbaj oldalon sok sok zenével…..
ToToM 2010.05.28 11:21:29
@Trackid: egyél jó sokat én is ezt teszem, tényleg nagyon nagy bulinak ígérkezik :D