Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Runci

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minikritika-kísérletünk folytatódik, a második részben már befejezett évadokról is szó lesz. Mr. Robot s2 (USA Network) A második évad pontosan azt az utat járja be, amit a True Detective, és amit úgy egyébként mindenki jósolt neki. Az elsőt meglehetősen túltolt, már-már hisztériába hajló…..
Képeket találni a bejegyzésedhez nagy tortúra lehet. Persze vannak fizetős oldalak 1-2 dollárért képenként, de azért jó érzés ingyenes képeket használni. Főleg blogbejegyzéseknél rossz érzés fizetni sima képekért. Ha a a weboldalad statikus részét építed, ami az idővel nem nagyon változik, mint a…..
Gugli image search NÉLKÜL pls. ..
Mi (és szerintem a Ti nevetekben is írhatom) szeretünk ruhákat vásárolni. Jó bemenni egy boltba, jó érezni az új ruhák illatát, jó megfogdosni, próbálgatni őket. De a shopping túrák nem mindenkit hoznak lázba. Sokan vannak úgy vele, hogy ha ruhát kell vásárolni, akkor nem…..
A napokban rendezték meg a GLAMOUR Women Of The Year díjkiosztó gáláját. A partin rengeteg hazai sztár részt vett, köztük sok férfi vendég. A legtöbben közülük nem bonyolították túl a dolgokat, de nem is baj, mert az öltönnyel legalább nem fogtak túlságosan mellé, ráadásul…..
Kétségtelenül ez a mai nap legjobb híre. Sokat kellett várni rá, de mostantól végre elérhető vált a magyarok számára is a Topman online shop-ja, mindössze 7.50 fontos szállítási költségért már Magyarországra is házhoz szállítanak! Nekem az egyik nagy kedvencem a Topman,…..
Runci 2010.03.05 11:55:06
@iammisterlondon: Köszi, azóta már másik MasterCard-dal is kipróbáltam dombornyomatos megvan a kódja is hátul, pénz is van rajta, de azt is elutasítja és azt mondja, hogy forduljak a kártyakibocsátóhoz. Iszonyú idegesítő egész délelőtt ezzel szórakoztam.
HeStyle Topman Neon tavaszi fotók 2010.03.04 08:00:00
A Topman Neon, feltehetőleg fiataloknak szánt kollekciójába tekinthettek bele. Laza és sportos, szűkre szabott ruhák, némi retrós beütéssel. A modell Abiah Hostvedt. Ez a választás nem nyerte el a tetszésemet, mert egy-két fotón kissé alultáplált benyomást kelt, arról nem is…..
Még csak most kezdődött az esztendő, de a GQ-nál máris összeállítottak egy szavazást, ahol az idei év legstílusosabb férfijaira lehet szavazni. Eredmény nincs egyenlőre, de megmutatunk néhány jelöltet. A tovább után jön a java! Lássuk:  …..
Ez a bőrkabát és cipő hamarosan kapható lesz a H&M üzleteiben. Nekem a bőrkabát tetszik, szívesen hordanám, főleg a színe miatt, mert már régóta szeretnék beszerezni egy ilyen színű bőrkabátot is, valahogy mindig csak feketét veszek, pedig már van vagy 6 darabom.A H&M…..
Néhány poszttal lejjebb már láthattatok egy érdekes sál megoldást.Most itt egy újabb, ami ezúttal kapucniként is funkcionál.110 dollárba kerül, és ha nincs a kabáton épp kapucni, akkor hidegebb időben (fázós fülűeknek) talán még praktikus is lehet.  (selectism)..