Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tabula

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem hittünk a szemünknek, mikor a szokásos reggeli kaviározás közben rápillantottunk a Népszava mai címlapjára. Az elmúlt nyolc év Gréczy Zsolt-publikkal díszített kormánynyalását végre tökös ellenzéki hangnem váltotta fel! A címlapon rögtön egy épületes…..
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..
Az egyik hipermarket pénztáránál sorba állva azon tűnődtem, egyre kevesebbet fizetek készpénzben. A kártyámat koptatom már jó ideje. Aztán az jutott eszembe mi lenne, ha csak elektronikus pénzzel lehetne fizetni. Minden pénzmozgást nyomon lehetne követni. Megszűnne a fekete munka,…..
Tabula apropó HIMNUSZ 2010.02.05 18:54:00
A blogomat meg kell mondjam azzal a szándékkal indítottam, mert tabunak számító témákban kíváncsi vagyok az emberek véleményére. A szilveszteri pezsgőbontás előtti szokásos himnusz „nem” éneklésekor azon töprengtem  vajon kinek jön be a magyar himnusz. Be kell…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..