Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solgnt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mocskos Komcsik Takarodjatok! 2012.01.16 11:09:00
ha már folyamatosan komcsiztok, kedves komentelők...Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnökJárai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynökMatolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynökCsurka István - III/3 ügynökMartonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2…..
Subba Való Világ: Zsófi 2011.02.21 11:22:00
Miről másról szólhatna az első Való Világból kikerülő termék, mint a rágógumiról? <facepalm> Figyelem: Extra lassan töltődő videó, kemény tartalommal.  ..
solgnt 2011.02.21 14:55:12
Subba Karcsi szabadulása 2011.01.19 10:55:00
Komoly!..
solgnt 2011.01.19 15:46:31
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is ugyanazt mondják: ez a…..
Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.Amúgy az iwiw köszöni…..
solgnt 2010.12.17 14:44:35
@Gergő77: -ha ismered: kép alapján be tudod azonosítani, hacsak nem a kedvenc rajzfilmfigurája a profilképe. akkor kicsit nehezebb a dolog, de ha van olyan ismerősöd, akinek ismerőse lehet, akkor annak az ismerősei között megtalálhatod (ott kategóriák szerint is tudsz keresni). ha megvan, bejelölöd.

-ha nem ismered: ha engem nem ismer valaki, akkor szerintem ne is érdekelje őt rólam semmilyen info. mi köze van bárkinek is egyáltalán ahhoz, hogy kik az ismerőseim, ha nem is tudja ki vagyok.
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
solgnt 2010.05.10 13:07:51
az ilyen gyökerek akarják lecsukatni a füvet fogyasztókat:

"Oldalunkról az alábbi megelőzési szándékú, kábítószerezés veszélyeiről szóló filmek tölthetőek le ingyenesen:
Mosolygó kék szemek
Időtartam: 47 perc 37 másodperc
Mérete: 285 MB
Képméret: 480 x 352"
www.kareszvegakarata.hu/mosolygo.avi

tényleg nagyon tanulságos, 47 perc garantál szórakozás, az ilyen és ehhez hasonló mondatokhoz:

"egyszer csak füvezett, aztán már ilyen diszkódrogok, speed meg EKSZTÁZIS..."

"már odáig jutottam, hogy szakértő vagyok a kábítószerben"

most nem akarok fél oldalt írni, csak még egyet, amit 41.20tól láthatunk és hallhatunk:

"figyelem a társadalom valamennyi fiatal és öreg tagjának! ezt a kábítószert kínálhatja neked egy barátságos idegen. ez a halálos marihuana nevű gyilkos drogot tartalmazza, ami kemény kábítószer és gyilkossághoz, őrülethez, halálhoz vezet.
figyelem! a fő dealerek alattomosak. lehet, hogy beleteszik a drogot teáskannába, vagy az italba, esetleg a cigarettába"

hahaha :DDD

(természetesen borzasztó lehet elveszíteni a gyerekedet, de könyörgöm miért kell ekkora faszságokat mondani???????)
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..