Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ouch

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
ouch 2010.01.04 12:01:35
@Vipera01: megszűntetni sem olyan könnyű az otp-s számlát.. én háromszor mentem vissza, mert mindig közölték, hogy lefagyott a rendszer, nem engedi lezárni a folyamatot. harmadszorra már kihívattam a fiókvezetőt, egy kis vita után érdekes módon tádámm megjavult a rendszer, és meg tudták szűntetni a számlámat..
próbálkoztak azzal is, hogy hol nyitottam a számlámat, mert csak ott lehet megszűntetni.(???) aztán jött a "dehát olyan sokat vásárol kártyával, miért nem tartja meg a számlát" sztori (miért néz bele a vásárlási szokásaimba egy ügyintéző??), majd pedig a "de ha nem is használja, akkor is tartsa meg a számlát, hátha szüksége lesz rá, ingyen van". mondom havi háromszáz forintot fizessek a semmiért? merthogy ennyi volt a havidíj még ha semmi nem történt rajta az adott hónapban, akkor is..
szóval otp soha többet!

Üdv