Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maszterszpiker

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Médiaviagra Alattunk a Föld 2013.10.09 06:00:00
Ryan Stone (Sandra Bullock) és Matt Kowalski (George Clooney) épp az utolsó simításokat végzik a Hubble teleszkópon, amikor beüt a gikszer és hirtelen egyedül találják magukat a sötét és kietlen világűr feneketlen mélységében. A sok helyen már most az év filmjének…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Varga Péter! Múlt héten volt ugye az a poszt, amiben a jövő MacBook Prójáról írtunk, pontosabban arról, hogy átalakulhat a dizájn, és arra kértünk titeket, hogy küldjétek be pályaműveiteket, elképzeléseiteket a jövő laptopjáról, értékes nyereményekért. Nem szakadt bele a…..
maszterszpiker 2011.05.05 21:06:07
@gyorsiro: jah csak hogy egyet említsek:
Panasonic CF-18
2006-os gép. :) Csodálatos, újszerű ötlet:)

catalog2.panasonic.com/webapp/wcs/stores/servlet/ModelDetail?storeId=11201&catalogId=13051&modelNo=Toughbook-18
Az Apple bemutatta a profi laptopok új generációját. Ez volt eddig:És ez lesz mostantól (13, 15 és 17 col):Ahogy a képeken is látszik, mindegyik gépbe Core i-processzor került, méghozzá a második generáció, tehát az összes konfigurációnál jelentős az előrelépés. Az eddig…..
IDDQD Heti retro: Populous 2010.12.02 10:30:00
Aki rendszeresen követi a blogot, annak talán feltűnt már, hogy egyik kedvenc fejlesztőm a Monkey Islandek és a Day of the Tentacle révén elhíresült Tim Schafer. A másik pedig az ötletmilliomos Peter Molyneux, akiről most fogok bővebben megemlékezni, hiszen múlt héten a Populoust…..
A Snow Leopard Serverhez készült Mac OS X 10.6.5 update annyira rosszul sikerült, hogy az Apple egyszerűen visszavonta az elérhetőséget a weboldaláról, és a Software Update-en keresztül sem elérhető már a cucc. A felhasználók inkompatibilitási problémák tömegével rohamozták meg…..
maszterszpiker 2010.11.16 13:16:31
@sceletor: Nem lehetséges újratelepítés nélkül. Ez nem iOS sajna.
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
maszterszpiker 2010.08.25 10:10:27
@ampelmann: 9 ft az hány %-os THM egy ilyen árú terméknél?
Nem kötekedés, csak azért elég érdekes lenne ha 1 százalékot írna mert az sokkal nagyobb hazugság mint az hogy 0.
Tegnap este bukkant fel Twitteren a következő üzenet: Looks loke I now have an unlocked iPhone 4. PlanetBeing, az iPhone Dev Team tagja tudatta így a világgal, hogy felhajtotta a mobil szoknyácskáját, és jó keményen megdöfködte hátulról. Nincs tehát többé akadály, az iPhone 4-gyel…..
Igazság szerint én csak egyet vártam az új böngészőtől: hogy az url-sáv értelmesebb legyen, és a Chrome-hoz vagy a Firefoxhoz hasonlóan megértse, ha nem webcímet, hanem csak valami hülyeséget pötyögök be.Ezt nem sikerült.Felmerült ugyanakkor néhány kompatibilitási probléma.…..
Hát igen, valami ilyesmit sejtettünk mi is, de most számszerűsítették, hogy a boltokat lefosztó iPad-fogyás mekkora része az Egyesült Államok polgárainak igénye, és mennyi az, ami megvásárlása után néhány órával már repülőgépre száll.A Yahoo! felmérésének eredményén…..
maszterszpiker 2010.05.07 17:42:09
@TáltosBandi : Ne hagyd magad becsapni, főelem vagy készülékcsere esetén újraindul az egy év garancia ha tetszik az applenek meg a t-mobilnak ha nem. A harmadik csere után egyébként fel kellett volna ajánlani a pénz visszafizetését is ami nem hinném hogy megtörtént.
Pénteken volt a rendezvény egy budapesti szállodában, ahol bemutatták a legújabb MacBook Prókat. Nem lenne ebben semmi érdekes, ha nem most először fordult volna elő, hogy igazi Apple-alkalmazottak tartották az előadást. Úgy értem nem a hazai forgalmazó emberei, hanem a NAGY Apple…..
maszterszpiker 2010.05.02 13:14:12
@acsa77: hát hogyne... Acerről még nem sok jót hallottam és nem sok jót tapasztaltam, ezenfelül nem is egy kategória a kettő másrészt ez mindenkinek a saját döntése.
A véleményed pedig az ellenálló képességről elég vicces. :)
Halkan megjegyzem hogy mind a három általad felsorolt anyag megfordult a kezeim közt illetve használom is őket elég keményen.
Acél és magnézium: két különböző Panasonic toughbook= elpusztíthatatlanok, fölösleges ezen rugózni.
Al: volt több aluminium gépem is de a műanyagok egyszerűen más kategóriát képviselnek ha tetszik ha nem. Az unibody háznak nem az a lényege hogy egy komolyabb esés következtében a gép olyan maradjon mint új korában hanem az hogy akkor se sérüljön a belseje amikor a műanyag már rég feladta.
Továbbá hihetetlen érzés kézben tartani, emelgetni mert olyan masszív hogy egy millimétert nem hajlik, ropog akkor sem ha egy kézben tartod.
maszterszpiker 2010.05.02 14:44:33
@acsa77: A kijelző nyilvánvalóan a legsérülékenyebb pontja minden notebooknak és ezen nem tudnak változtatni akármit ötvöznek.
Az applenél nyilvánvalóan a kijelző szempontjából a design volt a legfontosabb, mindazonáltal ha valaki megfelelő körültekintéssel bánik a gépével akkor nem sok baj történhet. Nekem konkrétan crumpler hard suit tokban van a gépem ami nem rossz, egy picivel talán többet ér mint egy neoprén. De amúgy nem igazán tudom elképzelni hogy egy "szúró" hatást kilehetne védeni ha sikerül abban a szerencse nagyobb szerepet játszik mint egy rollcage váz ami szintén magnézium egyébként mégpedig elég vékonyka. :)

A dvd író kidobásában igazad van teljesen, az enyémben 6 hónap alatt egyszer járt korong viszont a macbook air-t akkor megkellene szüntetni rövid időn belül ami nem érdekük. Ez van.
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
maszterszpiker 2010.04.27 19:32:13
@Patrick Bateman: Vazze egyre égőbb amiket írsz. De fogalmazhatnék úgyis hogy releváns (értsd semmilyen) tapasztalat nélkül osztod az észt. Ki kíváncsi a szaros vindóz hetedre???? Meg a szar brand laptopjaidra...
Hamár itt tartunk árulják már el a mindent meglehet csinálni vindózosok hogy a félmillás Vaio miért írja ki 1(!) hónap után hogy szar az akksi???
És a mantrázott szaros 7esetek miért állítja azt hogy nem lehet a wifihez csatlakozni mikor 5 másik gép lóg rajta és mindezek után miért közli kb 2 perc múlva hogy a vindóz új frissítést töltött le, újra kell indítani???
Biztos nem azért mert olyan fasza és kerek minden.
maszterszpiker 2010.04.27 19:53:53
@birorichard: Látom nem sikerült elemezni a lényget. A procedúra:
Brand Notebook eredeti előtelepített vindózzal + 5 telepített programmal bekapcsolva.
Próbálunk hálózathoz csatlakozni és közli hogy ő márpedig nem tud.
Dokumentum megnyit, elkezdenénk dolgozni erre kiírja hogy új frissítést töltött le és indítsuk újra szegényt.
Ha ez feature akkor tényleg inkább elbújok.
Bennfentes információk szerint az Apple vezetői sűrűn látogatják az AMD főhadiszállását, a pletykák szerint azért, mert az Apple a csipgyártó új processzorait vizsgálja a jövő Apple desktopjai és notebookjai számára.A lépés nem előzmény nélküli, érezhetően feszültebb a…..
Elég durva sztori, szóval csak az olvasson tovább, aki bírja az ilyesmit: Bill Jordan kanadai cimborájának vásárolt egy iPadet. Azért ment el ő a boltba, mert Amerikában már igen, Kanadában még nem lehet kapni a tabletet. Szívességet tett tehát. Amikor azonban kifelé jött az…..
maszterszpiker 2010.04.21 18:08:30
@landilevente: Én az android blogra szavazok, az az idióta tommyboy from space hatására.
Egyszerűen szánalmas amit művel az az ember, de ha jól gondolom innen kitiltották egy időre mert nem látom mostanában. :)
Egyre több levélre válaszol maga Steve Jobs, a stílus mindig ugyanaz: rövid, lényegre törő, a szentimentalitást nélkülöző, arrogáns.Most egy svájci fickó, a helyi Apple-felhasználókat képviselő Paul Shadwell írt az öregnek, amiben számon kérte őt az iPad európai csúszása…..
maszterszpiker 2010.04.16 18:36:54
Appleblog Jön a kamera az iPadbe 2010.04.15 12:10:00
Tudjuk, hogy benne kéne lennie az optikának, tudjuk azt is, hogy az eredeti tervek szerint benne is lett volna, csak aztán kimaradt valahogy. Ez azonban nem lesz sokáig így.Pontosabban nem marad örökre így. Az Apple ugyanis meghirdetett egy állást az iPad-részlegen belül, ami pontosan…..
Appleblog Új MacBook Prók kedden? 2010.04.10 07:07:00
Az április 13-i időpontot a Macworld hintette el, de megerősíteni látszik a hírt, hogy a Best Buynál kifogytak a 15 colos modellekből, egy másik webáruházban pedig a fehér MacBook kivételével mindegyik laptop készlete nullával egyenlő. Ti is érzitek a termékfrissítés…..
TakerOne-nak köszönhetően kaptunk néhány igen érdekes képet az új OS fejlesztői bétájáról, amiből megtudjuk, miért fura a magyar nyelv, és miért jó a karakterszámláló az sms-eknél. TakerOne gyorsan letöltötte, restore-olta, feltelepítette az iPhone OS 4-et, amitől…..
maszterszpiker 2010.04.09 15:55:02
maszterszpiker 2010.04.09 21:46:35
@valaki23: váóóóóóóó, hűűűűűűűűű
tisztában vagy vele hogy az az icipici asztal amire rajzol mennyibe kerül?
Én ha ilyen dolgokat ismernék a helyedben rögtön vennék 3at.
Hát nagyon nagy mázlim van, hogy a körzeti orvosom nem mostanában sütötte el a nyugalom-fekvés-kamillatea bűvös hármas mantrát, amivel egyébként minden betegséget gyógyítani próbál, hiszen az Apple következetesen sokkol minket, nyugalomról tehát szó sem lehet (fekve pedig szar…..
Mi kis naivak, azt hittük, az Apple a prűd nyomás hatására szabadult meg az AppStore-ban található fürdőruhás lányokat és fiúkat mutogató alkalmazásoktól, pedig lehet, hogy csak azért hívta vissza ezeket, hogy a készítők növeljék meg a felbontást, mert nem látható…..
maszterszpiker 2010.03.31 15:09:50
@Tomi from Space: Nekem meg az fáj hogy ilyen emberek léteznek...
De most komolyan, ennyire kisebbségi komplexusban szenvedsz hogy mindenhol azt kell kántálnod hogy android-os telefont használsz? A Mac-es és iPhone-os hittérítők akiket mindenki annyira szeret emlegetni sehol nincsenek a drága androidos kollegákhoz képest.
Amúgy meg jókat röhögök azokon akiknek bizonygatniuk kell folyamatosan hogy a szarjuk milyen cooool.