Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_játszmacska_

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, újabb utazás vár Karlra, a kerek fejű angol hangmérnökre, akit két állítólagos barátja szopat már hónapok óta azzal, hogy a világ legszebb tájaira viszi el, de szántszándékkal csak a legótvarabb helyeken hajlandók elszállásolni és a legidétlenebb idegenvezetőkre bízni…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
_játszmacska_ 2011.10.31 19:29:20
@spacecadet: Az igazi rocksztár már az első próbán meghal. :))
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica közös nagylemeze, ami már az első 30 másodperces részlettel kicsapta a biztosítékot, leginkább a Metallica-rajongóknál. A lemez szerdán kiszivárgott az internetre, így Reed és a zenekar úgy döntött, teljes…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
  Arad, 1849. október 5.  Egyetlen, utolsó lehelletemig szeretett Lizám!  A koczka eldőlt és csak kevés órám marad még e világon, hogy előkészüljek a keserű lépésre. A halál nem volna rettenetes rám nézve, ha egyedül állanék, de a gondolat reád, drága Lizám,…..
Mandiner blog Gát a Rómain? 2011.06.09 09:09:00
  Gátat épít Budapest a Római-partra, döntött a Fővárosi Közgyűlés. Hogy pontosan milyen gátat, az még a jövő kérdése, négyféle változat szerepel az előterjesztésben, amik közül később választanak majd Budapest városatyái.   Ha nem a Nánási út vonalán,…..
_játszmacska_ 2011.06.09 13:47:25
Rettentően kíváncsi lennék a pontos tervekre. Mindegyikre.
És arra is, hogy meg merik-e tenni, hogy nem bocsátják szavazásra, legalább a környéken élők elé.

Annak, aki nem ismeri, vagy susogós cigányokat vizionál a területre: a mostani árterület egy külön kis világ mind természetileg, mind turisztikailag és ilyenből nem sok van már a városban, ha egyáltalán akad még. A Római ugyanis egy kb. 3 km-es part szakasz, ami végig tele van sétáló, bringázó, kiránduló emberekkel, az ott található éttermek pedig már rég kinőtték magukat a sötét kis patkánysütőkből egészen pofás büfékké, éttermekké. Érdemes kinézni oda egy nyári koraeste. Tele van gyerekkel, öregekkel, családokkal.

Úgy vélem, nagyon nem lenne jó a gátat a Nánási útnál közelebb vinni a parthoz, onnan, az útról nem is látszik, milyen más világ van a part felé. Ha pedig nem a mostani gátat erősítik meg, akkor az tereprendezést jelent, ami el fogja sikálni azt a kis mikrovilágot, ami ott az utóbbi évtizedekben kialakult.

Drasztikus ötletnek tűnik, de én inkább a jelenlegi formájában és állapotában védetté tenném azt a partszakaszt.

Meg lehet nézni, hogy Békáson mit csináltak a gáttal. Az eredeti (amúgy sem kicsi) gátat tovább erősítették, most iszonyatos földhányások meredeznek a Duna parton. Okés, a fű szépen lassan benőtte. De a hangulata már nem ugyanaz, mint amilyen 8-9 éve volt még az eredetinek.

Aki meg ártérre épített, az így járt.
A hadtörténelem lapjaira számtalan katonai alakulat írta fel nevét dicsőséges háborús szereplésével, vagy akár szerepléseivel. Ezen a blogon is sok olyan poszt született, ami ezek közül jópárnak állított emléket, vagy mutatta be jelenkorig tartó történetüket, mindennapjaikat. Így hát itt az idő,…..