Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anakreon

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      (VIRÁGÉNEK)      futócska szaladócska      ingecskébe két bimbócska      mosolygócska kacagócska      bokoralján csiklandócska      szirmocska…..
anakreon 2013.11.17 10:51:47
@Láng Balázs:

Köszönöm, Balázs. Meglep, hogy rátaláltál erre a -- magamnak is kedves -- versre. Régen írtam már a blogomba, mivel úgy találtam, nemigen jutok el vele sehova.

Ami azt illeti,rajtad kívül más is szerette ezt a verset,ugyanakkor olyan is akadt, aki valamilyen úton-módon letörölte (letöröltette?) a fészbuk oldalamról: gondolom szeméremsértőnek (?) találhatta...

Üdvözöl: Sárközi Árpád
Ezt a bejegyzést még tegnap kezdtem el írni, mert ami azt illeti, meglepett és erősen nyugtalanított, hogy amíg az árvízveszély óráról óra nő, addig a 2014-es miniszterelnök-jelölt kétségkívül fontos és meghatározó kérdéséről szóló híresztelésekbe ütközöm.…..
kiss the book MUSEUM CAFE - SOPRON 2013.03.06 20:57:54
A feladat a frissen felújított soproni Tűztorony lábánál nyitott kávézó vendégkönyvének elkészítése volt. 400 oldal, fűzve, fehér előzék, szürke vászon borítás és fekete bőr (francia betáblázással), fekete jelzőszalaggal. Nagyon modern de elegáns lett, illik a helyhez…..
Sz szótártörténeti csemegével lep meg minket (korábban tőle jött az M15 is):Engedd meg, hogy a legendás Országh László két kuriózumszámba menő szócikkére felhívjam a figyelmet...A munkaerő szabad áramlásának korában érdemes lenne felhívni a magyar segédmunkás figyelmét…..
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
anakreon 2011.03.27 14:03:03
@Nazarin: ... és az éppen elég Indok.
Én nem ezt akartam Ezt nem!!Most ennyi idő elteltével,igen!Miért nem akartam?Mert kicsi,neve sem égbekiáltó,a környékről mindenki idejárt.  Óvónő akartam lenni!Nem vettek fel! Ez maradt,ide jártam.Semmitmondó,kongó,rideg,a 4.-esek olyan nagyok voltak,a fal mellett mertem csak…..