Regisztráció Blogot indítok
Adatok
City of Troy

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..
City of Troy 2011.11.06 11:48:20
@Index Elek: teljesen egyetértek veled, csak a sebességhatárokat nem vagyok hajlandó megérteni. a városban 50 ok, a kis falukban lehetne 60, mert 10-en járnak az utcán egész nap. az M0-on simán lehetne 130-140. nem veszélyesebb, mint a 110. az autópályán ... najó ....az jó úgy. a trafi az kell. fontos, hogy a barmokat helyes irányba terelje, hamár nem megy elöl a kolompos :)
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
City of Troy 2011.06.04 22:35:02
@kako_j: nem... nem ez a lényeg... hanem, hogy aki már nyugdíjas és nincs más jövedelme, mint a nyugdíja (a volt rendőrök 87%-a), és még nincs 57 éves, attól elveszik a nyugdíjat és visszküldik dolgozni egy koholt törvény alapján.
ez már alkotmány és törvény ellenes...
ez olyan, mint ha tegnap megbüntetnek egy gyorshajtásért 50.000-re, mert úgy írja elő a törvény, de egy hét múlva módosítják, hogy ezért a kihágásért 80.000-et kell fizetni, TE befizetnél visszamenőleg plusz 30.000-et?
TE is hőbörögnél NEM ???
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térről "A Moszkva tér Észak-Budapest legfontosabb forgalmi csomópontja és városrészközpontja. Ezért szembetűnő a csomópont közlekedési és építészeti szempontból is elhanyagolt és kritikus…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
A legtöbb játékban lehet menteni, vagy legalábbis vannak checkpointok, hogy ne kelljen elölről kezdeni a játékot. A múltban kísérleteztek olyan programokkal is, amikben nem lehetett újraéleszteni a főhőst, de ez a néhány próbálkozás nem volt túl népszerű – sokat…..
Január 8-án tartja 28. születésnapját Észak-Korea leendő ura Kim Dzsong Un, a sokat betegeskedő Kim Dzsong Il államelnök legkisebb fia. Bár az ünnepségek fényét beárnyékolta, hogy tavaly december elején vagy szabotázs, vagy az elöregedett sínhálózat miatt kisiklott a Kínából Phenjanba tartó…..
Mindenki okulására küldte el saját buktáját Nobody, aki az előzés szabályait rosszul ismerve karambolozott egyet és bizony jogilag nem ő jött ki győztesen a dologból. Korábban is voltak már jó nagy viták abból, hogy kereszteződésben hol tilos előzni, íme a KRESZ ide vonatkozó…..
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
Amikor az ember elveszti egy közeli hozzátartozóját, különösen érzékennyé válik az amúgy is rideg hivatalok packázásaira. Az alábbi esteben a szervek többsége (önkormányzat, bank) korrekt hangnemben kezdte intézni a halálesettel kapcsolatos intéznivalókat. Bezzeg a…..
City of Troy 2010.12.10 01:13:05
@j311: nem csak annyi kellet volna, hogy előbb gondolkodnak, hogy "baszki hát ez meghót, akkó minek neki péz"
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
AudioPorn Central Gitárszex NSFW 2010.10.09 00:04:00
egy ilyen csaj meg egy gitár, ez kell péntek éjszakára! bár a gitár nem is olyan fontos ;) a The Good The Bad videóját Jeppe Kolstrup rendezte..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
-Jól megadták végre Kaposváron ezeknek a vadállatoknak, szegény Öcsi bácsi meg a Bozsik Cucu is csak forog a sírjában, amit ezek itt szurkolás címén művelnek. Igazi szégyent hoznak a Honvéd névre. Láttad a Hiradóba', Ferikém?-Hógyne láttam volna, Jancsi bácsi. Nem mondom, aki…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
City of Troy 2010.10.22 09:06:25
@Jani haverja: a véleményem nekem is az, mint a posztolónak és mélyen együtt érzek vele. annyiban különbözök tőle, hogy én tényleg elküldöm a picsába az eladót, ha nem tisztel. én is voltam eladó és tudom, hogy a VEVŐNEK MINDÍG IGAZA VAN sajnos annak is aki bunkó, mert ha valaki elmondja, másnak hogy ...ott ne volt jó vásárolni és igy tovább akkor az a boltnak sem jó. de a vállalt gyerek más tészta, akkor én sem vagyok jó magyar, mert 10 éve nem sikerül a párommal a gyerek, meg az orvosunk is csak azt mondja várjunk türelemmel.... ebben nem szabad belekötni, lehet, hogy neki sem sikerül....
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
City of Troy 2010.06.23 22:49:20
@Kedves Szomszéd: volt a kezemben ... most iphone 3gs van. semmi pénzért és a két szép szemedért sem adnám oda egy aármilyen másik telóért, akár a korábbi hd-ért........ ez pedig az Én véleményem volt :)
„Miért tesz ilyen buta ajánlatot egy nő? Vagy ez a perverziója?” Nő fizetne a szexért egy pasinak. Az interneten szaladnak egymásba - habár a lány csinos, nem a pasi esete. Azért egy kis fotózás belefér, ugyanis a lány szeret lencsevégre kapni szép férfiakat - mindez…..
Praxis Feleslegesek a háziorvosok 2010.04.29 08:00:00
Jómagam harmincas éveim közepéig két háziorvost fogyasztottam. Soha szakmai kérdésben nem hallottam érdemileg megnyilvánulni egyiket sem. Velem kapcsolatban adminisztratív teendőket végeztek: gyógyszerfelírás, beutaló készítés. Ennyi. Mostani háziorvosommal való első…..
City of Troy 2010.04.29 10:26:29
@Lángharcos: szabad orvosválasztás mi?
akkor az én háziorvosom, mért nem adta ki a papíromat, mikor egy másik orvostól vittem egy hivatalos kikérőt. azt mondta beszéljük meg és oldjuk meg, mert ha elviszem a kartonomat, akkor nem Ő kapja meg az utánnam járó fejpénzt. Arra a kérdésére, hogy miért akarom elvinni a kartont, az volt a válaszom, hogy folyamatos orvosi kezelés alatt állok a János kórházban, és erről ott egyszerűbb igazolást kérni, mint ezért még itt is sorbanállni, meg bejelentkezni, meg sírni, hogy légyi írjál ki. Erre a válasz: kiírlak én is csak ne vidd el a papírt. :) méghogy szabad orvosválasztás ... jó vicc volt :)