Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.e.v.a.n.d.e.r

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 15,48 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
GellerZeller Bezárunk 2011.05.20 13:59:05
Sziasztok!Azok, akik nap mint nap figyelemmel követik a blog életét, már bizonyára észrevették, hogy egyre kevesebbszer jelentkezünk. Mint mindennek, ennek is megvan az oka. Évek óta lelkesen, önerőből vezetem a blogot, és köszönöm a visszatérő olvasóknak, hogy volt miért.…..
GellerZeller Győztest avatunk! :) 2011.04.22 16:15:00
Sziasztok!A kiment megfejtésekből mindenki tudhatja, hogy jól tippelt-e, és valaki már biztosan azt is sejti, hogy ő a győztes - de ne szaladjunk ennyire előre.A játékban olyan gigászok feszültek egymásnak, akik rendszeres és sikeres játékosok, szinte csak véletlenül tippelnek…..
Sziasztok!Hétfőtől néhány napig nagy pörgés nem lesz, viszont lesz nyereményjáték! A szabályok a szokásosak: a képen látható személy kilétét kell megtippelni. Egy játékos egy feladványra egy tippet adhat le, jó tippenként egy pont szerezhető (egy játékostól érkező…..
Michael Bublé Kanadában vette feleségül argentin származású barátnőjét, a dallamos nevű Luisana Loreley Lopilato de la Torrét. A hölgy színésznőként keresi a kenyerét. A házasságra egyszerű hivatalos ceremónia keretében került sor. Bublé szürke öltönyt, a menyasszony lila…..
l.e.v.a.n.d.e.r 2011.04.01 15:46:34
Hetek óta azon megy a vita, vajon a táncos jelenetekben Natalie Portmant látjuk-e, ha megnézzük a Fekete hattyú című filmet, amiért Portman Oscart is kapott. A dublőr, Sarah Lane, az Amerikai Balett Színház táncosa most megszólalt, és közölte, hogy ő az, aki az érdemi jelenetekben…..
Tegnap bejelentették, hogy Kate Middleton a Vilmos herceggel való esküvőjére az Alexander McQueen által felfedezett Sarah Burton kreációját fogja viselni. Burton bemutatta az új esküvőiruha-kollekcióját, hát ledöbbennék, ha ezek közül bármelyiket is felvenné a leendő…..
Jennifer Lopez számára hatalmas reklám, hogy a kinti Idol zsűrijében foglal helyet. Az éppen visszatérő énekesnő első új klipje, az On the Floor még csak most debütált. Akárcsak Lady Gaga Born This Way című dala: ám Lopez mégis kiütötte az iTunes-lista éléről Gaga…..
        Egy szép idézettel kezdeném a bejegyzésem: „Ha valamihez vagy valakihez kötődsz, akkor elhiszed, hogy ez a tárgy vagy személy tehet téged teljessé. A kötődéseink tartanak minket életben. Ezek adnak erőt, hogy megtartsuk, amink van, vagy…..
  created by: Kászon Tamás      Gondolom, lerágott csontnak érzitek, ezt a témát, de szerintem igenis érdemes szentelni rá egy kis időt. Csak remélni tudom, hogy egy kicsit tudok rátok (dohányosokra) hatni és, ha a cikk végére értek, akkor utána…..
Az új, Bad Teacher című filmben Cameron Diaz egy laza, dögös tanító nénit alakít, aki beleszeret az új kollégájába, Justin Timberlake-be. Hogy ez milyen bonyodalmakat okoz és milyen változásokat indít el Diaz életében, az elég poénos. Pasiknak 1.45-től ajánlom! ;-) ..
l.e.v.a.n.d.e.r 2011.02.25 08:32:43
Tegnap éjjel mutatták be az új Britney-klipet, ami a Hold it against me című dalhoz készült. A klipet az a Jonas Akerlund készítette, aki a Lady Gaga-Beyonce nevével fémjelzett Telephone című dal videóját is rendezte. A Hold it against me a hamarosan megjelenő Femme Fatale…..
Hopsz! Justin Bieber megvált az idegesítő hajtincseitől! Az énekes a Rascal Flatts-szel közösen forgatott klip kedvéért vágatta le a manófrizurát. A fiúcska először félt, hogy milyen lesz az új haja, de aztán megnyugtatta a hír, hogy levágott tincseit jótékony célra…..
Április 29-én kerül sor a világraszóló menyegzőre, amikor is Vilmos herceg elveszi aráját, Kate Middletont. Nem csak a szigetország, de egy világ ég lázban a kézfogó miatt. A felhajtás hatalmas, a média minden egyes apróságról beszámol. Most éppen arról, hogy kimentek a…..
Jennifer Lopez lett a Gilette borotvamárka reklámlába. Az énekesnő külön dalt is írt a Venus penge reklámjához, amit lent tekinthetünk meg. J-Lo szerint minden nőben lakozik egy istennő, akit a külseje kibontakoztatásával tud megmutatni a világnak. ..
Az esküvőjét tervezgető, 30 éves Jessica Simpson tavaly 750 millió dollárt keresett a divatvonalával, idén pedig úgy remélik, hogy eléri az egymilliárd dollárt. "Sosem gondoltam volna, hogy egyszer divatmogul leszek. Az eredeti elképzelés az volt, hogy a lányok el tudjanak…..
Ma tartják a BAFTA-díjátadót is. A BAFTA a British Academy of Film and Television Arts, azaz a Brit film- és televíziós akadémia díjátadó gálája. Idén a King's Speech nem csak a legjobb film díját nyerte el, de a legjobb brit film kategóriájában is neki szólt a gong -…..
Lady Antebellum volt a Grammy sztárja, de díjesőben fürdött Jay-Z, John Legend, Eminem és Lady Gaga is. Íme a jelöltek és a győztesek teljes listája. Gaga csak kettőt kapott, Bieber ráfázott, Rihanna csak egy díjat nyert, Beyonce és Katy Perry pedig egyet sem. Jackson helyett Bruno…..
Hamarosan megjelenik a Famme Fatale címet viselő nagylemez, amelyen Britney Spears - már letöltési csúcsokat döngető - első dala, a Hold it against me szerepel. Azt tudjuk, hogy a klip is elkészült már a dalhoz, méghozzá állítólag szuperszexi lesz, és Lady Gaga egyik rendezője…..
Ez a mondat Ashley Greene száját hagyta el, bár talán nem bántani akarta Cyrus-t. A gyerekként felfedezett Miley-nak valóban elég sűrű múltja van: vetkőzős házifotók, leszbikus csókok, betépős videó, rasszista botrány, sztriptízrúdnál táncolás mind megtalálható benne.…..