Regisztráció Blogot indítok
Adatok
de Molay

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WéZsé A horgony lánya 2019.06.17 09:41:06
Raub Emőke mindössze 26 éves. Január óta kapitánya a Hullám nevű kirándulóhajónak a Dunán. Két ember köszönheti neki és legénységének az életét. ..
Az indás szolgáltatások használatával egészen jól elboldogul pár millió felhasználó a Blog.hu-ban, Fórumokban, amikor kommentel, levelezik, vagy szerzőket, és blogokat kezd el követni. Kivéve, amikor nem. Amikor kizárja magát vagy kizárják, amikor elveszít vagy nem talál valamit. Amikor nem úgy…..
de Molay 2019.02.12 16:04:16
@Nincs közöttünk csicska: helyesen: mi van ha betilcsák.
Rogán Antal szerint ennyit igazán megtehetünk, ha már ott is volt olimpia. „Jó hír Görögországnak, hogy már csak 2024-ig kell kibírniuk” - nyitotta meg közös sajtótájékoztatóját Rogán Antal és Harrach Péter. A két politikus együtt jelentette be: újraszámolták a…..
Exkluzív interjú a brókercég egykori vezérével. Tápisóság, Szabadság utca. A hely, ahol még a Google sem jár. Itt lakik az egykor szebb napokat látott brókercég-tulajdonos. Az egykori fényűző életre ma már csak a trágyadombra kidobott Gucci táska, a kopott Opel ablakában…..
de Molay 2015.03.27 11:00:13
@deruyter: Pedig de.
A szegedi Pick-gyárban végrehajtott több mint 13 órás műtét az első ilyen volt a világon. Tamás (16) és Patrik (17) egy osztálykiránduláson nőttek össze a szalámis szendvicsük mentén még 9 évvel ezelőtt. "Eddig nem okozott gondot az összenövés, de lassan ideje…..
de Molay 2015.03.13 11:25:10
de Molay 2015.03.13 11:32:37
@de Molay: És ha még szabad egy észrevételt. Nem lehetne azt a hirdetést ami rendszeresen kitakarja a nap bölcsességét úgy elhelyezni, hogy ezt ne tegye?
Az MLSZ döntött: 2032-ben a magyar válogatott ott lesz a futball világbajnokságon, és nem csak azért, mert 124 csapatosra bővítik a világversenyt, hanem mert játéktudásban is felvesszük a kesztyűt a legjobbakkal. Számos fejlesztési terv közül végül a vérfrissítés mellett…..
A hírt kiszivárogtató kormányzati elmebetegeket már többen is próbálták sikertelenül cáfolni. A 0,09 futballpályányi területű üzemben olyan németül beszélő GDP-meghajtású járműveket szerelnek majd össze, amelyekről később Andy Vajna tud majd romantikus vígjátékot…..
de Molay 2015.02.05 18:54:20
de Molay 2015.02.06 11:58:47
@legeslegujabbkor: Sajnos meghaladja a lehetőségeimet és a képességeimet.
de Molay 2015.02.09 17:08:04
@legeslegujabbkor: Azelótt naponta három új topic volt. Most három hetente van egy új. Én ezen nem tudok változtatni. Most ez a legújabb öt napos. Jobb híján engem nyektethetsz, de sok értelme nincs.
Sikerült mikrofonvégre kapnunk az utóbbi napokban a fővárosban grasszáló vaddisznók egyikét. Attilával egy thai levesesbüfében találkoztunk. Kedves Rocksteady Attila, először köszönöm, hogy a rendelkezésünkre áll!Én nem az Attila vagyok, hanem a Zrínyi. Ó, pardon!Semmi…..
de Molay 2015.01.20 11:04:55
„A világ energiapiacát átrajzoló palagáz-forradalom riasztó árnyoldalairól közölt átfogó elemzést a Greenfo.hu környezetvédelmi hírportál. Az írásból kiderül, hogy egyre sokasodnak a szilárdabb kőzetekben megbúvó óriási gázkészletek felszínre hozásával járó…..
Tisztelt Honfitársaim, magyarok, a határon innen és az angliai Tescókban! Minden éveben eljön ez a pillanat, amikor véget ér az esztendő, és megállunk egy pillanatra, hogy visszatekintsünk, ki is hányt bele a bólés tálba? Ha az ország bólés tálját nézzük, akkor sokan,…..
de Molay 2015.01.03 16:11:33
@Bojár: Látom ügyes voltál és elkaptad a trombitát. Pont neked dobta.
A Vas és Baranya megyei Rendőrfőkapitányság közös programjának keretében szakemberek erőszakolják majd meg a tiniket, ezzel rámutatva viselkedésük következményére. A programban minden állami működtetésű iskolának kötelezően részt kell venni. Továbbá az…..
de Molay 2014.11.26 15:40:03
@Dinkainka: Emlékszünk, csak ott még a rendőrök nem erőszakolták meg Zsanettet. Esetleg a fenti program keretében még lehet pótolni.
„Belátom, hibáztam, többet nem fordul elő” - nyilatkozta a botrányos reggeli műsorról a műsorvezető. „Sajnálom, ha nők tízezreit megbántottam, nem kellett volna ezzel viccelődnöm” - utalt új frizurájára Sebestyén Balázs. A Class FM műsorvezetője rendkívüli…..
de Molay 2014.09.04 17:50:36
@Dinkainka: Hivatalosan nem nyilatkoztak arrol, hogy mivel, hanem csak arrol, hogy mivel NEM poenkodtak. Igy sajnos hivatalos valaszt adni en sem tudok, de élek-halok a közleményekért és dettó a cáfolatokért.
de Molay 2014.09.05 14:50:29
@Dinkainka: Figyelem a hireket erősen. Ugyan nem Balázskáék kértek elnézést (ők csak fikázták az ujságírókat is), hanem a rádió vezetése, ha netán megbántottak volna valakit, Lehet, hogy a sértettől kellett volna. Előfordul egy reggeli ökörködésben, hogy elszállnak kissé, valójában errről szólnak ezek a műsorok, a baj az ha már nem is tudnak kijózanodni.
de Molay 2014.09.10 16:42:03
@Dinkainka: Akkor én kérek elnézést.
Az extraprofitot termelő rapperekne is lecsapna Gulyás Gergely. A chipsadó és a reklámadó után újabb extraprofitot termelő ágazatra terjesztené ki a közteherviselést a Kormány - egy fideszes egyéni indítvány megadóztatná a hazai gengszterrapet is. „Ezek az előadók…..
de Molay 2014.06.26 10:54:33
@Sejk a derék katona: Icce szpel ing?
Az In Vino Veritas Történelemhelyesbítő Intézet kezdeményezésére, a múlttal való szembenézés jegyében független szakértők segítségével rekonstruálják a holokausztot. „Meg kell győződnünk róla, hogy hány embert lehetett elvinni, milyen eszközökkel és milyen…..
de Molay 2014.03.18 13:33:26
@Con Storm:
"Ezeket a dolgokat nem tudják letagadni! 44-45 telén nem volt vonat közlekedés, akkora volt a hideg és akkora volt a hó! A ruszki tankok januárban a Duna jegén áttudtak jönni... Ráadásul a kamuval már akkor bajban vannak, hogy azt sem tudják, hol volt a front az állítólagos deportálások idején! A ruszin jiddis szálasi mikor került hatalomra?! Hol volt már a front?! Ráadásul amikor meghamisították a papírjait, olyan egyházba keresztelték be, ami csak 32 évvel a születése után létezett a hazánkban."

Te szerencsetlen elborult elme....
'44 marc 19-en nemet megszállás- majd deportalas, amit augusztusra mar meg is allitanak. Mit rofogsz 44-45 telerol???
Szalai(Szalosjan) ormeny volt. Te meg egy kapitalis barom vagy. A tobbi orult okorsegre nem reagalok, mert minek.
de Molay 2014.04.07 15:33:42
@Con Storm: Mit akarsz 44-45 televel? Nem erted, hogy addigra mar nehany honappal azelott befejezodtek a deportalasok?
A holokauszttagadast ha nem tudnad ma buntetik. Pedig csak a Harshegyet nem kellett volna bezarni.
de Molay 2014.04.08 12:15:01
@Con Storm: Látom, hogy nem érted.

"De azt viszont büntetik, ha letagadjátok azt, hogy 12 ezer magyar nőt és gyermeket belelőttek a Dunába, hogy ingyen és bérmentve elfoglaljátok a lakásaikat...."

Én hülye pazaroltam rád vagy tíz percet az életemből...
Újabban az a szokás nálunk, hogy mindenki, legyen az politikus, vagy csak annak mondott valaki, a parlamenti választásokra való hivatkozással, vitára szeretné kihívni Orbán Viktor miniszterelnököt. Sőt már mindenki vitázni akar mindenkivel. A legnevetségesebb az, hogy már a…..
Igazi kórussá állt össze a baloldali tömörülés minden hangja, most, hogy talált egy szólamot, amelyen nem csupán azt lehet elzengeni, mennyire utálják ők együtt, közösen, összefogva Orbán Viktort, hanem azt is, hogy miért. Azért ugyanis, mert nem akar vitatkozni Mesterházy…..
de Molay 2014.03.21 18:18:41
@Brendel Mátyás:
A mostani kampanyuk is gyurcsanyrol szol.

Az iras elso ket mondata a lenyeg. Itt meg is allhatott volna a szerzo.
Kokain, speed, varázsgomba és endorfinkúp tartozik az M1 Híradó szerkesztőinek napi menüjébe. Az Áttetsző.hu tényfeltáró oldalhoz eljuttatott videofelvételek és áfás számlák tanúsága szerint a hírösszefoglalók készítése előtt ezeket veszik magukhoz a…..
de Molay 2014.03.13 18:35:54
@azbesztos: Elvtársad neked a rézfaszú bagoly.
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
de Molay 2013.12.26 12:38:45
@máriapócs: De mire akasztja rá? Hát ez az!Ha nincs szmájli, akkor már nem veszed a poént?
de Molay 2013.12.26 17:50:59
@kovi1970: Nem baj, jár a piros pont.
Rémálom a zöldhatóságnál XII. Már én unom ezt a meccset az OKTVF főigazgatójával, annál is inkább, mert szemmel látható, hogy semmilyen botrány nem tudja megingatni a pozícióját, Fazekas miniszter következetesen félrenéz, amikor arra kerül sor, hogy vonja le a…..
Esküvői menüt tesztelünk. Laboratóriumi körülmények között. A teljes zavartalanság érdekében a Farkasréti temető kettes ravatalozóját választottuk helyszínül. A Requiemre bevonuló ifjú párt főtt rizzsel, és lazacos makikkal dobáló vőfély őszinte felütése jó…..
A parlament kétharmaddal döntött.  Mindenki ragadjon alkoholos filcet!  A tegnapi ülésnapon az országgyűlés nagyon sok igennel és MSZP-s tartózkodással döntött: Magyarország nem hagyja magát, így péntektől a hivatalos pénzneme az Euró lesz. Az új bankjegyek…..
Infrastruktúra-fejlesztés, média és a földhasználat területén köt stratégiai megállapodást a kormány és az egyik legjelentősebb hazai vállalkozó, akinek kevesen látták az arcát. „Végre nemcsak üres lózungok, fotózkodás és bullshit tűzijáték lesz, hanem tényleges…..
de Molay 2013.07.27 17:15:21
@Neel Armstrong:" Mocskos biboldók, ennyi tudtok, lopni, csalni, hazudni.

Az esetemben nicket lopni, nevet hamisítani, tolvajnak falazni."

Ja ha téged tényleg Neel Armstrongnak hivnak az mindjárt más.
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
de Molay 2013.02.13 17:05:28
@Sholom B. Kalmanson: Tényleg nem egy király opus, de aki akart ezen is jót zsidózhatott.
"Szorgalmasabbak és a filmekben is jobbak. A rapzene pedig húzóágazat lehetne Európában is, míg a cigányzene visszaszorult a Mátyás-pincébe” – fejtegette egy politikusuk. A kanadai plakátkampánnyal kapcsolatban a Jobbik illetékesei elmondták, hogy a Jobbik jobban örülne, ha…..
de Molay 2013.02.07 12:04:29
@Aszongyaja Zanyósom: cigánymeggy- négerjönn

Ez a hét dumája :-)
Mivel a Tízparancsolat is a történeti alkotmány része, ezért azt is módosítja a két kormányzópárt, ezzel is kihúzva a talajt a Semjén Zsolt ellen acsarkodó liberális média lába alól. Az ortodox, a katolikus és a protestáns után egy nemzeti együttműködési tízparancsolat…..
de Molay 2012.11.21 16:12:55
@Budapesti Szexipari Vállalat: tévedsz, nézz utána. A média az egész, a médium az egyes.
de Molay 2012.11.21 16:15:20
@de Molay: Látom közben más is megírta. Bocs.
de Molay 2012.11.24 12:22:03
@mcs:
"aki nem tud latinusul, ne beszéljen latinusul."

Ehhez kellene tartanod magad.