Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Srí

0 bejegyzést írt és 694 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Hét 2008.11.11 11:11:00
 Inszeminátortól kaptam a hetes játék labdáját, úgyhogy egy bejegyzés erejéig énblogolásra rabolom a Reakció drága felületét. Többféle szabállyal találkoztam már, itt most a Gaspernél olvashatóakat fogom követni: 1. Belinkelni a kérdezőt. 2. Hét dolgot elmesélni…..
Inszeminator blogja Hét. 2008.11.07 19:18:00
              Gasper, Gasper - mire nagy nehezen megtanultam a képeimet feltölteni, máris szembesülnöm kell valami új feladattal. Tudom, hogy egyszerű, de én a Kelly hőseiben vitézkedő Donald Sutherlandhez vagyok hasonló…..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Úton - hazafelé... Hét 2008.11.06 16:45:00
Dorkától kaptam a labdát, miszerint mondjak 7 dolgot, amit nem - vagy csak kevesen - tudnak még rólam a blogfeleim. Találkoztam már ennél könnyebb feladattal is, de megküzdök vele. A több mint egy év alatt, amit kommentekben  a barátaimnál elcsepegtettem, azokból könnyen…..
TájKép Hét 2008.11.07 11:34:00
Ekkerjoz uram rendesen kibabrált velem, amikor az elöbb meginvitált egy egészen jónak tűnő kis játékra. Merthogy éppen a múlt heti Mindenszentek, illetve Halottak napja kapcsán fejeztem be egy posztot, amit így hétfőn fogok izzítani. De sebaj, lássuk a medvét, Ekkerjoznak pedig…..
A rendszerváltáskor elmaradt a tabula rasa készítése, és talán Magyarországon sikerült a kommunista uralkodó osztálynak a legügyesebben elkerülnie nemhogy a felelősségrevonást (melyre csak kevés volt szocialista országban került sor), de még azt is, hogy ne legyen valamiképpen…..
Inszeminator blogja Szárszó. 2008.11.06 18:14:00
        Tulajdonképpen hányféle Szárszó létezik...? Van e érvényessége  még a harmadiknak, vagy már végleg kifulladt, s csak erős izzadtságszag maradt utána...? Az első "Szárszó" József Attiláé, csak kishír volt…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Úton - hazafelé... November 2008.10.31 19:55:00
Itt van a nyakunkon Mindszent és Halottak napja, avagy a köbméteres üvegmécsesek és műanyagkoszorúk dömpingje. Valahogy soha nem értettem meg a temetőkben szinte lakóházakat emelők világát. A fővárosi temetőkben sétálva még hellászi eleganciával épült mediterrán…..
yossarian Eltaknyolt a Tv2 2008.10.29 09:08:00
Bár tízmillió fohász szállt az égig, végül mégsem húzta le a wc-n újszülött óriásbébijét a Tv2. Inkább inkubátorba pakolta egy kis hízókúrára. Én nem láttam ugyan, de sokak szerint igen rút, ráncos, igazi taigetoszi kisded volt, képernyős életre alkalmatlan.Akárcsak a…..
A Föld és az IMF között az a különbség, hogy az előbbi nem hitelez. Utóbbi igen, viszont nem ismerjük még a következményeit... Talán jobb is, bár ez nem vall felelős gondolkozásra. Főleg nem a fenntartható fejlődést fontosnak tartó ember szempontjából.A WWF által kétévente…..
      Nem tudtam róla, pedig a környéken jártam iskolába, a Szentmiklósi útra, mely ma már más nevet visel. Iskola után az ördögárok medrében gyalogoltunk a haverommal hazafelé. Ő a Kondor és a Páfrány út sarkán lakott, s amint leértünk az árokba…..
 A MÚOSZ Etikai Bizottsága elítélte Tóta W. Árpád antiszemita publicisztikáját (Bayer Zsoltéval egyetemben). Állásfoglalásukban ezt írják: A MÚOSZ Etikai Bizottsága osztozik a magyar állampolgár – és mások – felháborodásában, elhatárolódik mind  az…..
 Múlt péntekig nem sokszor értettem egyet Veres János pénzügyminiszterrel. Veres a pénteken megrendezett Pénzügyi Csúcson, és aztán később több kamerába is azt mondta (a miniszterelnökkel együtt): semmi sem tabu. Mármint, ami a költségvetést illeti. Helyes. És bár túl…..
Az a helyzet, hogy meguntam a bloggolást. Az elmúlt egy évben itt, a Konzervatóriumon (ahonnan szintén kiléptem pár napja) és más blogokban kommentezve elmondhattam, amit szerettem volna. Ismételni magamat, okoskodni, megmondani tudnék továbbra is, aktuálpolitizálhatnék, de most úgy…..
              Vannak szerencsétlenek, akik seggen csúsznak nagy riadalmak közepette a szakadékba, mások büszkén domborítva, hatalmas lendülettel és ostobán vigorogva. Megkérdezném persze, joga van…..
 Igen, hozzánk is eljutott a gyorsan terjedő pletyka, miszerint szombaton lemond Gyurcsány Ferenc, és Simor András vezetésével új kormány alakul. Nos, a hír csak félig igaz. Gyurcsány valóban leköszön, nincs ebben semmi újdonság: a miniszterelnök számtalanszor leszögezte…..
Jópárszor, jónéhány esztendőn keresztül sétáltam, futottam, bicikliztem át Újpestről Óbudára és vissza az északi összekötő vasúti hídon. Esőben, hóban, napsütésben; kicsit az életem részévé is vált. Nem mellékesen ráadásul olyan volt, mint amilyen valójában az…..
Erzsébetvárosban négy köztéren lehet már ingyenesen internetezni. A Klauzál, Almássy, Garay és a Kéthly Anna téren szabadon lehet csatlakozni a világhálóhoz. De a lista még nem végleges, tovább bővül majd a névsor a Bethlen Gábor térrel, a Rózsák terével, a Madách térrel,…..