Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszkos Freud

0 bejegyzést írt és 388 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki belép Herta Müller berlini otthonába, rögtön a bejárat mellett egy kis szobába pillanthat be, ahol halomban állnak az újságok és magazinok, az asztal pedig tele az ezekből kivágott betűkkel. A bánáti Niczkyfalván (Nițchidorf/Nitzkydorf) született írónő ’87-ben menekült Romániából Németországba.…..
Találtam egy jó kis írást a Qubit oldalán, melyben azon megy az eszmék futtatása, hogy erkölcsi kötelességünk-e vegetáriánussá válni? A helyzet az, hogy pont ez az érv, amitől a leginkább falra tudok ugrani, szóval pár gondolatot én is megejtenék a témában - vállalva ezzel azt, amit majd kapok,…..
Piszkos Freud 2019.05.08 12:35:34
@szepipiktor: Nincs igazad a dohányzással kapcsolatban. A baromarcú bagósok azt hiszik, hogy nekik mindent szabad, és - ahogy fogalmaztál - belemásznak mindenki énjébe és életébe a környezetükben.

Egy szó módosítással ide illik a szöveged: "Én leszarom, hogy más mit 'szív' a zárt otthonában, de szeneslapáttal verem pofán, aki belemászik az énembe, az életembe."
Úgy rongáld a saját egészséged, hogy másra az ne legyen hatással. Arról meg ne papolj, hogy lehetne dohányzó meg nem-dohányzó, mert az anno sem működött teljesen. Egyébként még ma is a csikk a leggyakoribb szemét az utcákon - ami (statisztikailag) jól jelzi a bagósok környezettudatosságát.
Mostanában diktátorok és populista pártvezérek előtt hajbókolnak a magyar kormány vezető politikusai, ami része a Fidesz uniós választási kampányának. Nem nehéz észrevenni, hogy a magyar kormányfő még rá is tesz egy lapáttal, amikor olyan figurák mellett pózol, Mint Matteo Salvini, olasz…..
Piszkos Freud 2019.05.07 11:24:25
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Hitler, Sztálin, Mao, Kim Ir Szen, stb... "

haha... mind baloldali, szocialista vagy kommunista. Igen. A nemzeti szoci. hitler is.
Ahogy a KuKluxKlan is a demokratákhoz kötődött(dik).
Kezd az az érzésem lenni, hogy a rasszizmus, kirekesztés, meg az erőszak alapvetően a baloldalhoz kötődik. A hozzászólások is valahogy ezt erősítik. Érdekes...
Piszkos Freud 2019.05.07 12:00:59
@Pop40: Hitler nemzeti SZOCIALISTA pártvezér volt. Robert Byrd, a klán volt vezére is Clintonné haverja volt, nem pedig egy republikánusé.
Arról hallottál már, hogy 1861-ben, mielőtt kitört a polgárháború amerikában, csak és kizárólag demokrata rabszolgatartók voltak. Találhatsz olyat, aki republikánusként halt meg, de csak később váltott. 61-ben még demokrata volt. A hülye baloldaliak hülyézése meg nem érdekel.
Hajlék. Nyugalmat, biztonságot nyújtó fedél. Hajléktalan. Egy ember, akinek nincs ilyen. Senki nem él önszántából az utcán. Aki elveszti a biztonságot nyújtó otthonát… azt mi nem tudjuk átérezni min megy keresztül nap, mint nap. Mit érezhet az az ember, akinek nincs olyan, hogy haza menni. Akinek…..
Piszkos Freud 2018.10.15 12:42:59
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "A hajléktalanszálló smafu, rendes szociális lakhatás kell ezeknek az embereknek. Ott van sok kiürülő zsákfalu olcsó ingatlannal, meg lehetne oldani, hogy viszonylag olcsón eltartsa a társadalom ezeket az embereket, mivel más út nincs, vagy talpra tudnak állni, vagy mindig is csak élősködni fognak, az előbbihez pedig saját maguknak is tenni kell."

haha, a hajléktalanok egy része pont ilyen helyekről jött (van, amelyiknek háza is van ilyen zsákfaluban), de ott kemény az élet és dolgozni kell. Nem lehet koldulásból előteremteni a napi betevőt sem.
Tudom, hogy nem mindegyik ilyen, de az ötleted finoman szólva is megmosolyogtató.
Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei (bővebben előző cikkünkben olvashatsz róla), például hogy elkerülheted a szupermarketben előforduló legbosszantóbb vásárlótípusokat és a totálisan lehangolt eladókat. Készítsd be a popcornt, ugyanis összegyűjtöttük minden idők legirritálóbb és…..
Piszkos Freud 2018.10.14 05:56:28
@Helyszíni zsemle: Azé', mert kifele menet még be fog tenni két láda sört
Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarország EP-képviselőjének budapesti, 11. kerületi irodájának ablakát ma reggelre kővel dobták be. A politikus korábban is kapott "Megölünk, szemét!" és hasonló fenyegető leveleket, de szerinte idén tavasszal komolyra fordult a helyzet: a postaládáját valakik emberi…..
Csabi Konyhája Brokkolikrémleves 2018.09.29 14:34:51
A blog rendszeres olvasói már jól tudják, hogy nagy krémleves fanatikus vagyok, így aztán a hirtelen jött brutális lehűlésnek köszönhetően nem is kellett sokat várni, hogy nekiessek egy újabb műnek ebben a megunhatatlan műfajban. Az idei krémleves őrületet egy remekbe szabott, pofonegyszerű…..
A hagyományos társadalom családja általában idealizálva, szülők és gyermekeik biztonságos, meghitt közösségeként jelenik meg a közbeszédben, szembeállítva a jelenkor állítólagos válságával. Pedig a nagy halandóság miatt a mostoha- vagy mozaikcsalád legalább olyan gyakori volt a modern kor előtt is,…..
Piszkos Freud 2018.09.13 14:34:09
1) A közvéleménykutató Csajgaröcsögén megkérdezi János bácsit:- Kire szavazott Jani bá'?- Hát a Fideszre.- Miért?- Há' hogy ne gyüjjenek azok a migráncsok!- ... Járt már kínai étteremben?- Hogy az istennyilába jártam vóna, há' sose vótam én Kínába'!Először is, szeretnék minden (jogosan) frusztrált…..
Piszkos Freud 2018.04.15 12:38:26
@Kivlov: lehet, hogy Kivlov stílusa kiakasztó (akár prosztó), de a kérdése teljesen helyénvaló.
Sokan hülyének néztek a múlt héten, mikor azt írtam, hogy a mozgósításban a Fidesz a legjobb, mert vidéken csak ők léteznek szervezetten. Ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a hódmezővásárhelyi meglepetésből ők jöttek ki jól. Kicsit ironikus, ha az nincs, ma nem beszélünk kétharmadról...
Piszkos Freud 2018.04.10 13:11:31
@különvélemény: "DK dettó, soha sem lesz erősebb az egyszemélyes gyurcsány párt. "

A DK nem párt, hanem egy szekta, pártként bejegyezve.
Piszkos Freud 2018.04.10 15:41:18
@tárkonyos csiberaguleves gazdagon zöldborsóágyon: "A vidék megszólíthatatlan a szélista sötétzöldséggel. Már egy középvárosi sem egyszerű, de kisvárosi semmiképp, falun meg ... körberöhögik vele, mikor előadja, hogy ne égesd el a gazt, éljenek a melegek, meg két anya is lehet, meg még 65 gender. "
+ a CSOK azonnali eltörlése és a családi adókedvezmény megnyirbálása.
+ ismét több kulcsos SZJA, ami alapján már egy átlagos fizetés a legmagasabb kulcsba kellene kerüljön (szerintük) stb...
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
Piszkos Freud 2018.04.09 14:07:36
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Az emberek többsége máshogy látja. A gyűlöletkeltés nem jobbról ered. Onnan csak a visszatükröződést látják a ballibák.
És aztán nem értik az eredményt.
Piszkos Freud 2018.04.09 14:10:47
@teéjesenmindegy: Ezek nem értik. Nem gondolnak bele, hogy a "sokkal igazságosabb" angol választási rendszerben a fidesznek 4/5-e lenne.
Ja, és a régi, a baloldalt előnyben részesítő választás szerint is legfeljebb a 2/3 lenne veszélyben, a fidesz többség és győzelem nem.
Felháborító! A Kétfarkú Kutyapárt jóra tékozolja a kampánypénzt! Csak röviden emlékeznék meg róla, hogy már tizenegy és fél éves az az index videó, amely révén először tettek szert a kétfarkúak országos ismertségre. Örültünk neki, hogy no lám, vannak helyi erők, akik hisznek a kreativitásban, az…..
Piszkos Freud 2018.03.27 16:05:40
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: szerintem jobbról is elvisz párat.

Én nem szavaznék balra, de most a jobb sem tűnik jónak.
Szóval, lehet, hogy a kétfarkú eb lesz a befutó nálam.
Claire Foy is megszólalt, miután néhány napja kiderült, hogy hiába ő volt a The Crown című sorozat főszereplője, mint II. Erzsébet királynő, színésztársa a Fülöp herceget alakító Matt Smith nagyobb gázsit kapott...
Piszkos Freud 2018.03.27 10:53:09
@retrodj: de igen. Ha jól emlékszem már volt olyan, hogy együtt játszottak, és Eric ki is volt akadva, hogy ő kevesebbet kapott, mint a hugica.
Röviden: ha visszahívják az összes egyéni jelöltjüket!..
Piszkos Freud 2018.03.26 11:18:00
@midnightcoder2: jól mondod
Piszkos Freud 2018.03.26 12:04:45
@midnightcoder2: A TAO pénzeket kifelejtetted.
Piszkos Freud 2018.03.26 12:23:58
@Jakab.gipsz: "
Kik határozzák meg a jövőnket? Soros-Simicska, csicskásai ? "

Simicskánál mennyivel jobb Habony?
Csak kérdem.
(Soros, nem kérdés, a legrosszabb változat.)
A Kreml keze van-e a Salisbury városában idegméreggel elkövetett támadás mögött vagy sem, édesmindegy abból a szempontból, hogy az eddigi legmarkánsabb érvet szolgáltatta Nagy-Britannia Európai Unióból történő kilépése ellen. Emlékezzünk csak! A Brexit-hívők egyik fő érve a brit nemzeti szuverenitás…..
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Piszkos Freud 2018.03.12 14:01:36
A Csengetett, Mylord? gyerekkorom óta az egyik kedvenc sorozatom - némi túlzással azt is mondhatnám, hogy imádom, amióta az eszemet tudom; mert ugyan gyerekként vajmi keveset érthettem belőle, felnőttként is többször végignéztem már, és még mindig háza van a szívemben. Eredetileg egy teljesen más…..
Piszkos Freud 2018.03.06 08:30:51
@Pop40: +1
Az egyik legfontosabb és talán legrégebbi kiegészítő a férfiak ruhatárában az öv. Nagyon sok esetben elkerülhetetlen egy öv viselése és nem azért mert különben csúszkálna rajtad a nadrág. Na de hogyan is kell helyesen viselni ezt a kiegészítőt?..
Piszkos Freud 2018.02.27 10:59:42
@Magánvéleményem: Egyetértek. Tele van a hócipőm ezekkel a divatnácikkal. Konkrétan leszarnám pl. a szandál-zokni tilalmat is, mert lenne gyakorlati előnye - csak nem hordok szandált, mert nincs olyanom.
A rántott hús az, ami jöhet bármikor – imádjuk. :) De vajon tudunk-e jó rántott húst készíteni? Állandóan azt hallom, hogy a világ legjobb rántott húsát Japánban készítik, meg Bécsben. Ebből nekem az jön le, hogy például mi sem igazán tudunk rántott húst készíteni. Mert mi is a jó rántott hús…..
Piszkos Freud 2018.02.22 09:29:00
@tudorka57: Én is ezt hittem. Aztán kipróbáltam otthon a fellelhető sóimat. A normál asztali sónak kesernyés utóíze volt. A himalája só kevésbé sós, mint a többi, és keserű utóíz nélkül. Van kóser sóm is. Annak olyan az íze, mint amilyen só a békebeli sóskifli tetején volt.
Ma már csak ez utóbbi kettőt használom. A kóser só, az állaga, szemcsemérete miatt, jobb a hússütéshez, mint a himalája.
Mai barangolós posztunkban teszünk egy kis kirándulást Európában: megtekintünk néhány településnevet, amely ilyen-olyan okból a szélesebb közönség számára is furcsa, vagy mulatságos lehet. Válogatásunk erősen szubjektív, s a teljesség igénye nélkül készült el (így biztosítva a lehetőséget magunknak,…..
Piszkos Freud 2018.02.21 09:37:19
@ételizésítő: egy ételízesítő ne legyen ilyen sótlan :)
Majdnem mindenki tudja már a világon, hogy a Föld bizony gömbölyű, de egy pici, ám nagyon hangos kisebbség megmagyarázhatatlan módon mégis ragaszkodik a lapos Föld elképzeléshez. Nemrégen konferenciát is rendeztek, hogy bemutathassák bizonyítékaikat...
Közelednek a választások – így szokták mondani, többesszámban, pedig igazából csak egyetlen választás. A Parlamenti választás. A tét nagy, a politikusoknak sok pénzt hoz, a választóknak az ország jövője a tét. A választókat Magyarországon gyakorlatilag néhány csoportba lehet osztani. Egy adott…..
Piszkos Freud 2018.02.12 10:53:08
@Piszkos Freud: bocs, ez csak CyberPunknak szólt
Piszkos Freud 2018.02.12 10:55:35
@nemecsekerno_007: Én már örülnék 3 párti konszenzusnak is. A DK (nálam) nem mérvadó, nem számít. A maszop meg lehet ellenszavazó. Ha az LMP meg a Jobbik egyetért, az már elég jó arány.
Ilyenre 2/3-nál soha nem kényszerül a Fidesz.