Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurgyó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csakúgy mint az ország számára a blog életében is kiemelkedő év lesz az idei. Választásokat tart hazánk, így a kerület naplójában is több politikai cikk, elemzés kerül majd bejegyzésre. Célom, hogy a kerület lakói a lehető legtöbbet megtudjanak lehetséges képviselőik…..
Gyurgyó 2010.01.04 16:48:59
@Manóvezér:Tiszteletem!Kérem higgye el nekem,én sem értek egyet a mai politikával!De,mint tudjuk egyik párt sem,tud csinálni semmit a másik tudta nélkül és bele egyezése nélkül!Gondolom akkor azt is tudja,hogy mível a szadesz át cuccolt a fideszhez,így ők lettek többségben!Tehát ebből az derül ki,hogy ebben a ciklusban a fidesz lett többségben, a döntéseket ők hozzák!Csak sajnos ezt az egyszerű ember nem tudja,így a fidesz mindent rá ver a szocikra!Ez,egy nagyon jó politikai húzás volt tőlük!Gratula nekik!
A közbiztonsági csomag hatékonysága kapcsán írt bejegyzésem után kíváncsi voltam melyek lehetnek azok a kőbányai polgárőr szervezetek, amelyek nagyobb anyagi forrásból működhetnek a következő időkben. Három csoportot találtam, a Wolf Polgárőrséget (akikről már írtam egy…..
Gyurgyó 2010.01.04 16:08:01
@vordemon: Kdves Uram/Hölgyem!Mielött,ilyen dolgokról írna,jó lenneha,utána nézne a dolgok valódiságáról!Némelyik vádaskodása esetleg,hamís és jogi következménye is lehet!!!!!!!!!Kérem nézzen jobban a dolgok után,mert nem bíztos,hogy mindegyik fedi a valóságot!Üdvözlettel
Gyurgyó 2010.01.04 16:12:36
@vordemon: Mint már emlitettem én,sem értek egyet a "D"család lakás kiutalásával,sőt én,bitos nem adtam volna nekik!Engem,nagyon félre értettek!Csak azt próbáltam ecsetelni,hogy én,láttam őket több helyen járörözni!