Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aradia (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő E.T.-t megrontották 2010.04.03 10:10:00
Hát kell ehhez még hozzáfűznöm valamit? :D Szerintem nem.... De legalább tudjuk hogy E.T. miért ment haza :D..
Aradia (törölt) 2010.04.07 15:05:48
@suluj: XD XD
Én a családot traktálom ilyenekkel, imádom nézni ahogy szenvednek:D A legjobb barátnőmnek is én mutattam meg a 2girls1cup videót, de előtte tettem le elé chipset, hadd csipegessenXD Meg volt a hatása csak ennyit mondok:D
"A műanyagedényben a nyúltápot tartjuk, a képeken a nyuszi hosszabb küzdelme rövidítve látható, az utolsó morzsákért. A második kép a lényeg. Really cute" - írta az idei tavasz legjobb nyúlfotói mellé Szilvi. ..
Ha valaki még nem ismerné Simon macskáját, az gyorsan pótoljon: itt és itt és itt nézheti meg az eddigi részeket. Aki pedig ismeri, az most biztosan úgy örül, mint én, amikor megláttam, hogy újra Simon macskája van! A cica most a hóval és egy szemtelen madárral ismerkedik...
A gyors és finom esti vacsora rovat jelentkezik. Múlt pénteken eredetileg medvehagymás csigát terveztem készíteni, de kicsit később is értem haza a tervezettnél, és kedvem sem nagyon volt dagasztani meg tésztát nyújtani. Ellenben hideg ételhez sem fűlt a fogam, így aztán…..
Közel fél napot tökörésztem a címadással, míg ezt sikerült összehoznom, és még most sem az igazi. De a fene se' bánja, mert maga az étel nagyon jól sikerült, az elkészítés pedig közel sem ilyen bonyolult, tipikus gyors és finom hétköznapi vacsora. Eredetileg a hétvégéről…..
Sajnos sokan tartózkodnak a belsőségek fogyasztásától, talán nem is tudják, milyen finom dolgokból maradnak ki. Jómagam mindenféle belsőség rajongója vagyok, így aztán anyósom kb. fél évvel ezelőtti disznóvágásából eloroztam a disznó tüdejét és szívét,…..
Mostanában élem a tinédzserként kimaradt rocker korszakomat - igen, bőrdzseki, napszemüveg, szegecses csizma és csak szürke-fekete szemfestés- így nagyon megtetszett a Gareth Pugh kifutóján látott manikűr.A modellek világosszürkére festett körmére láncdarabokat…..
Aradia (törölt) 2010.03.19 18:40:22
Agyhugykő Szextrém 2010.03.15 19:25:00
Szetetek mik a legfontosabb dolgok 1 párkapcsolatban?Bazsi: Hogyha üveges csirkeszemet esztek ne szúrjátok villára.Suluj: hogy a tikok előtt táp legyen...Hogyan kell jól szakítani?Bazsi: Megfogod a papír két sarkát és óvatosan eltéped.Suluj: baltával :D15. e alkalmából, a…..
Nem értem tudjátok... Ennek a posztnak az első felét nézitek a legtöbben, pedig az csak egy kép és egy trailer a filmből. Ennyire perverzek vagytok hogy erre izgultok, mint anno a közösülés hullával, nekrofilia és egyéb ilyen pácienseink? :D Ne féljetek, őket már…..