Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lépcsőházbölcs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három egymást követő reggel, három különböző kávézóba mentünk, melyek sok tekintetben hasonlóak. Mind újhullámosak, ketten is La Marzocco kávégépet használnak, mindegyikbe éppen, hogy beférünk, és mindegyik helyen találunk valami igazán szerethetőt.  Ráadásul valahol…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
Lépcsőházbölcs 2010.01.03 22:52:21
@Sicc:

Igy van, kedves Sicc, és ezt már amerikai angol tudósok is megmondták...:)

Éppen ezért lassan irok, hogy megértsd: a kerékpár teljes értékű közlekedési eszköz, mely számos jellemet es fizikumot fejlesztő kedvező tulajdonsága mellett még gyors is. Gyorsabb, mint a BKV, gyorsabb, mint az autó, és még ingyen is van.

Kerékpározzunk a hegyekben? Te miért nem csak akkor használod az autódat, ha vidékre mész? Miért nem parkolsz le a város szélén, és használod inkább a BKV-t? Talán rokkant vagy? Esetleg árut szállitasz? Vagy csak nagyon sietsz? Vagy mert undorodsz a tömegtől,az ismeretlen emberek közelségétől, attól, hogy a nyakadba lihegnek, fellöknek,mert nem adják át a helyüket a terhes feleségednek?

Képzeled csak el, mi lenne, ha még százezer bringás autóba ülne ebben a kétmilliós városban
- te nem az autósok jogait véded, nem is a bringások jogait nyirbálnád; te azt szeretnéd, ha csakis egyedül te közlekedhetnél az utakon. Igazad van, vegyük ki a KRESZ-ből a bringát, vagyük ki az autót, vagyük ki a gyalogost is, mindannyian a te érdekeben. És akkor béke lesz, végre ;)