Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldsmobile

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Mila 2013.12.06 09:37:20
..
Oldsmobile 2013.12.06 10:16:49
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Nem véletlenül kerül ez a 7 szobás luxusvilla 6.6 milló euróba. Amerre a szem ellát mindenütt a legújabb és legmodernebb bútorokkal és egyéb berendezési tárgyakkal találkozik az ember. A kilátás pedig pazar. Nekem kicsit hatalmasak a terek, de biztosan van, aki ezt…..
Egyiptom sok magyarnak is kedvelt turistacélpontja volt (amíg oda mertünk menni...), de mindjárt más a kép, ha dolgozni is szeretnénk, vagy muszáj. Tímea ma arról ír (korábban a tömegközlekedésről küldött posztot), hogyan is találhatunk magunknak munkát és mi mennyibe…..
Live Info Tüntetés a nácik ellen 2012.12.02 12:30:12
Ma délitán 3 órától közösen demonstrál a Fidesz, az MSZP, az LMP és az Együtt 2014 Mozgalom az antiszemitizmus, a nácizmus és a nácik ellen. ..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Idén harmincadszor rendezték meg a német tuning legnagyobb ünnepét. Ami a magyar  amerikaiautósoknak Komárom, a brit veteránosoknak Beaulieu, a német tuning rajongóinak a klasszikus osztrák helyszín. Fotós kollégánk, Bessenyei Gergely idén saját, csilliárdokért restaurált…..
Van ugye a Természettudományi Múzeum Pesten, ahol kihalt őshüllők csontjait és modelljeit bámulhatja meg a nagyérdemű. Na most képzeljük el, hogy a mögötte elterülő Orczy kert meg tele van dobálva komplett dinoszaurusztetemekkel, netán egy-kettőben még némi élet is van -…..
Oldsmobile 2011.06.01 18:07:22
Nemcsak térben, de időben is hosszú út vezetett el a hétéves koromban, a mandulaműtétem után kisírt első Matchboxomtól (sárga Lamborghini Miura) az idei nürnbergi játékvásár modellmennyországáig. Ezt csak azért mondom, hogy lássuk, a remény hal meg utoljára. Az az…..
Oldsmobile 2011.03.24 03:52:02
@subtotal: 1956 Oldsmobile Super88 Convertible :)
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
Oldsmobile 2010.07.17 20:04:58
@visszakettopadlogaz:
Abban nem Charger van,hanem Challenger ..
just is case :)
Charger -Bullit
Challenger- Vanishing point
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..