Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.bubsy (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bubsy azon háborodott fel a minap, hogy egy rendőrautó bár használta a megkülönböztető jelzéseit, annyira nagyon sietett, hogy a nagy rohanásban balesetet idézett elő. Bizonyítani persze nehéz lenne a pórul járt autós igazát, hisz ha jól értettem, akkor a rendőrautó nem…..
mr.bubsy (törölt) 2011.01.13 20:39:50
@Macibb: szerintem a rendőr észre sem vette mi történt.
Hoze Kritikál 2009.12.10 01:29:00
Szelektív szeméttárolás - failAkár normálisan is működhetne a szelektív hulladékgyűjtés Magyarországon, mint Európa annyi városában, de nálunk e téren is az „abnormitás” az általános. Mindig is szkeptikusan néztem amúgy ezt a szelektív szeméttárolás…..
Kicsit lusta vagyok írni, és rohannom is kell, ezért egy postba sűrítem a mondandómat.   Mindenki menjen el és nézze meg a "Vicky Christina Barcelona" c. Woody Allen filmet. Ha minden jól megy akkor holnap le is írom, hogy miért. Egyik főszereplőnek pedig ma van a…..
mr.bubsy (törölt) 2008.12.02 07:29:44
. Bemutató - Wassup Rockers 2007.08.18 11:11:00
Most nem egy bandát, hanem egy filmet fogok bemutatni nektek. A tévében néztem egy mozis műsort, felfigyeltem erre a gyöngyszemre, első látásra minden megvolt benen ami nekem kell: deszkások, jófajta zene, niggerek ..stb. Kicsit utánanéztem és láttam hogy ez nem egy új film, hanem…..
Sorozatgyilkosság, nyomozás megspékelve egy kis internetes bűnözéssel. Már csak némi új ötlet, kreatív gondolat kellene. Eredetiség? Arról lassan már álmodni se merek. A Gyilkosság online nem is árul zsákbamacskát, a Fűrész sikerének hullámi között evezett be a mozikba. Az…..
LUCKY FOURTEEN WEBLOG Új template 2008.05.25 11:57:00
Eszembe jutott egy jó kis variáció a kinézetre, szóval elkezdem csinálni, amíg próbálgatom stb, addig az új téma lesz látható, amikor épp nem csinálok vele semmit, akkor visszaállítom. Remélem nem unom meg félúton.UPDATE: nem állítom, hogy kész, még pár mintát belerakok, ha…..
mr.bubsy (törölt) 2008.05.25 21:12:38
Nos, 20 éves lettem. Persze nem változott semmi, csak egy szám. Régen viccelődtem vele, hogy 20 fölött nincs élet, most kiderül. Mindenesetre mostanában elég unalmas minden, leginkább csak játszom. Látszik is, nem nagyon írok. Pedig szeretek, csak egyszerűen nincs miről. Gondolkozom…..