Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Welka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A C&A pulóverkínálatán kesergő posztunkhoz érkezett az az érdekes felvetés, hogy az üzletekben a legnagyobb baj nem is a ruhák dizájnjával, sokkal inkább a méretével van. Trazz nevű kommentelőnk szerint általában túl nagyok a boltokban kapható ruhák: "Férfi…..
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
Eljött hát a várva-várt nap, mostantól hivatalosan is lehet már hangolódni a karácsonyra 1000-el, így Advent első vasárnapjának tiszteletére én is elkészítettem a magam adventi-koszorúját. Hö. Ami nem is koszorú. Gondolom egyéb blogokon kaptatok már egy kis ízelítőt…..
Sándor olcsóbban szerette volna megúszni a telefon vásárlást, ezért a netről rendelte meg új készülékét. Sajnos - ahogy az az ilyen esetekben gyakran előfordul -, a telefonhoz nem minden tartozék érkezett meg, és az ígért két éves garanciát sem tudja érvényesíteni a naiv…..
A kormányfő friss bejelentése szerint nagyon rá fognak nézni a bankok körmére, létrehozzák az otthonvédelmi monitoring bizottságot, hogy ellenőrizze a devizahitelek elszámolási költségeit. Nézzük, mely pontokon érdemes kapirgálniuk! Aki vett már kezébe devizás hiteltörlesztésről szóló havi…..
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Kis gyors technikai infó annak, aki még nem hallotta volna: most egy darabig a balkézzel gépelési skilleket fogom fejleszteni, így jó eséllyel kicsit rövidebbek lesznek a posztok. Na meg a héten mindent lájkolni fogok, így: (További lélegzetelállító szenzációs meghökkentő…..
Cashmire és a gyöngyök A gyöngy számomra "A" csoda. Mivel változatosan és sokszor viselem, nemrégiben meg is kérdezte egy "jóakaróm", hogy ugyan mondjam már meg miért éreznek ellenállhatatlan vágyat az "öregedő" nők…..
  A fiatal brazil építész, Guilherme Torres eredetileg irodának képzelt 73m2-es otthona Londonban. Nem tudom, a "fiatal" mit takar, de kalkuláljuk bele, hogy  csak a felújítással elszállt 10 év. Mert persze menet közben derült ki, hogy minden szivárog, reped és ráz…..
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
Update: ez a bejegyzés szól a mindenkori tanfolyamokról. Kedves Olvasók, eljött a pillanat, amikor - ezúton is megköszönve a sok emailt és kommentben érdeklődést és privátban kérdést - kilépek a magánórák rejtekéből, és publikus órákra adom a fejemet újra. Aki…..
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
Welka 2010.12.09 13:13:28
@Kix: meglátszik a helyesírásodon :)
„Február végére elkészül a Magyar Növekedési és Stabilitási Program, amely Magyarország strukturális reformprogramja” – jelentette be ma Nagy Anna kormányszóvivő. Az úgynevezett „kétharmados reformokról” Orbán Viktor már korábban is beszélt, a…..
Olvasónknak az az érzése, hogy bankja teljesen hülyének nézi."Deviza alapú lakáshitelem van a Raiffeisennél, amit – természetesen – a megnövekedett törlesztő ellenére is pontosan fizetek.Még valamikor a nyáron kaptam egy levelet a banktól, hogy módosítani kellene…..
Alma meg a fája Találós kérdés 2010.02.24 20:28:00
Eddigcsipke melltartóba tettemdrámai pillanatokban kaptam előfelpolcoltam a megfelelő ruha aláleettemcsillámport/selyemport szórtam ráparfümmel porítottam Mostolyan, mint a McDrive, nem kell sokat várni és ontja a kajátminden erőfeszítésem ellenére elég nyúzott állapotban…..
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
Welka 2010.02.18 11:07:06
@Strici: Van egyszerűbb módszer is: egy joghurtba némi hashajtót kell beletenni :)