Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5perc

0 bejegyzést írt és 1140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szöszi a konyhában Túrógombóc 2016.03.03 12:36:19
Mutassatok nekem egy olyan embert, aki nem szereti! Nekem nincs ilyen kontaktom, szerintem Nektek sem :) Emlékszem, kislányként is mindig nagyon vigyorogtam, amikor túrógombóc került az asztalra, ez annyiban változott a harminc felé közeledve, hogy amikor hazafelé vesszük az irányt hétvégére, és…..
5perc 2020.09.28 16:26:48
Van
Márk kamaszkorában  látott először pornófilmet és ezután zömében ennek a szemüvegén keresztül nézte a társkeresést és az ellenkező nemet. Később vért izzadva sikerült csak megszabadulnia a függőségből. Vendégcikk. Egy általános jelenség, amiről nem szívesen beszélünk Van egy jelenség, amiről…..
Magasról tesznek a turisták a rendkívüli állapotra Spanyolországban. Sétálgatnak az utcákon, átmásznak a rendőrségi szalagok alatt, hogy kimehessenek a partra és vidáman sörözgetnek a bárok kint felejtett asztalainál.  Mindeközben már 8 ezer fertőzöttről beszél az Egészségügyi Minisztérium. ..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Ugye, a hétfői ülésen újra hallatott magáról Hadházy Ákos, és Kövér László házelnök se maradt szótlan ennek következtében. Az ülés során ugyanis Hadházy Ákos újra bevezette a tábláit, és belógatta az ülésterembe, pont úgy, hogy az a házelnök háta mögül premier plánba mutassa meg, hogy pontosan mit…..
Különösebben nem borzolta fel a kedélyeket a hír, hogy a Digi új szerződési feltételei közé került, hogy az ügyfélszolgálati munkatársaikkal tiszteletlenül, sértőn viselkedő ügyfeleknek felmondhatják a szerződését. Ez a kitétel merőben éles váltásnak számít a "vevőnek/ügyfélnek mindig igaza van"…..
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
Az egyik oldalon Bali a fényűzés szigete, tele ötcsillagos szállodákkal, éjszakai klubokkal és 500 dolláros kirándulásokkal, míg a másik oldalon a belváros egyszerűsége, és a vidék elhagyatottsága jellemző. Ha ehhez még azt is hozzá tesszük, hogy Bali a 3-4 leggazdagabbnak számító régió egyike, és…..
5perc 2019.09.19 12:27:19
@Void Bunkoid:
Bátorítalak, hogy nézd meg egyszer. Teljesen más érzés valamiről úgy véleményt alkotni, hogy már tapasztaltad.
Hiába azonban a globális iparági előretörés, itthon a szakemberek mégsem számítanak arra, hogy úton-útfélen gigantikus méretű akkumulátortelepek nőnek majd ki a földből. Amennyiben nem csak papíron él az elképzelés, hanem meg is valósul a Magyarországra tervezett, hatalmas mennyiségű – alsó hangon…..
Purdy anyuka Krétán nyaralt három gyermekével. A hét leteltével a reptérre mentek. Mire kiértek nagyobbik gyermeke, Jack, aki autista, annyira rosszul lett, hogy még hányt is...
Az utóbbi időben, ha valamilyen okból felkelti az érdeklődését a sajtónak a Budapest VII. kerületének Belső-erzsébetvárosi részén ideiglenesen létező „bulinegyed”, akkor leginkább a hiszékeny bulituristáknak jóval a piaci ár fölött sütőport, majoránnát eladó egyszerű utcai csalókról, esetleg a…..
Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli [ti. azt, hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhassanak]. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok…..
Tegnap azért egy kicsit kiakadtam. Általában nem kezelem érzelmi kérdésként, ha valamit nem mond el a tanár, mert például nehezen érthető a levezetés vagy az adott információ ismerete nem ad hozzá többet a módszer gyakorlati alkalmazhatóságához. De olyannal még nem találkoztam, hogy egy adott…..
Miért nem kedvelik a zöldek szegény szarvasmarhákat? Azért nem, mert nagyon megterhelik a környezetünket. Rengeteg vizet isznak és csak úgy ontják magukból az üvegházhatás miatt különösen veszélyes metánt. Ökológiai lábnyomuk vetekszik a légiközlekedésével. Aki valaha foglalkozott…..
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
5perc 2019.03.13 18:15:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ha ugyanakkor pénzállományból valaki többet, kap, akkor a másik kevesebbet. Ha az egyiket jutalmazza, akkor a másikat bünteti. A többi rizsa.
Nem először jön fel ez az ötlet, pár éve egy vén hülye kdmp-s is megfuttatta már, csak nagy volt a felháborodás.
Nyilván nem igazságos, hogy a gyermektelenek adójukkal és járulékaikkal fizetik ki a gyermekesek lakását, autóját, a gyerek szociális, egészségügyi és oktatási szolgáltatásait - azaz ők teremtik meg a gyermeknevelés feltételeit! - aztán még a nyugdíjban is megbüntetik őket. De ez a kutyát nem érdekli, mert elég retardált van, akiket ilyen hangulatháborúval hergelni lehet. Egyszer talán vége lesz.
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
5perc 2019.02.13 13:32:15
@engedélyes pinaellenőr:
"Gyurcsány Kisz-kb tagságiját miért nem keresed elő?"
Nem a gecié mellett tartja putin?
Kilenc hónap és két nap telt el a legutóbbi szavazás óta, és még mindig akadnak politikusok, akik furcsa számokkal lepnek meg bennünket. Tegnap például interjú jelent meg a Válaszonline.hu-n Ujhelyi István szocialista politikussal. Ezt találta mondani: „Áprilisban 2 millió 870 ezer szavazat érkezett…..
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
5perc 2018.12.14 16:20:27
@balcán maxval bircaman:
"Mi lesz a győzelem?"
A nulláról kezdés már győzelem lenne a negatív tartományhoz képest.
  Horváth Csaba is hozzászólt az elektronikus jegyrendszer fiaskójához, amivel sikeresen bebizonyította, hogy mindössze két dolgot nem ért: hogy mi történik a fővárosban és, hogy mit gondolnak a választók. Miközben az establishment-baloldal folyamatosan azt mondogatja, hogy de Budapesten még…..
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
Szerző: Horváth Zoltán Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül…..
Ilyen ez a régi vágású kereszténydemokrácia...
5perc 2018.09.18 14:44:26
@9-143: "Mindenki, aki nem akarja, hogy az egyik 1% egyházhoz menjen, nyilatkozhat az állami program javára. Ezt hány % teszi meg?"
A Nemzeti Tehetség Program nyerteslistái tele vannak Szentizé, piarista, református, katolikus. stb intézménynevekkel.
Köszi, nem, köszi!
Maradnak a krisnások, még akkor is, ha statisztikailag a vallási felajánlások közé kerülök, nem osztják szét az adómat szándékaim ellenére az 1%-os felajánlások "arányában".
5perc 2018.09.18 14:55:18
@BéLóg:
"EGY magyarázat kapásból van, ÖREGSZIK a nemzet, vagyis egyre kevesebben fizetünk adót, több a nyugdíjas, akik ugye NEM rendelkeznek a máNEM létező adóköteles jövedelmükről."
Tehát aki hamarosan elhalálozik, az kiesik a statisztikából, aki meg gyerek, az folyamatosan bekerül a statisztikába. Akkor ez pont erősíti a statisztika trendmérésre való alkalmasságát.
FRISSÍTVE - kiderítettük: egy Mészáros Lőrinchez is kapcsolható társaság gépével utazott ki Orbán a Vidi BL meccsére Várnába. A magyar miniszterelnök focirajongása remek apropó arra, hogy a klubtulajdonosi és labdarúgó szövetségi szinten pozícióba kerülő oligarchákkal a formális kereteken kívül…..
Emojikampánnyal csigázzák az érdeklődést, mert az so 2018. Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett…..
Tegnap este azt mondta L. Simon László Fidesz-politikus az ATV-ben, hogy „A magyar választók többsége nekünk szavazott bizalmat.” Jócskán akadnak ezzel ellentétes vélemények is, a társadalmi többséget hangsúlyozó ellenzéki politikusokat azonban nem sorolom fel. Túl sokan vannak. A politikusok…..