Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matrony

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vernica Franco Alkotásai Második 2011.12.09 10:22:27
Tetszenek az alkotásai...
Vernica Franco Alkotásai Legelső 2011.10.28 11:17:00
 Ide fogom írni a véleményem...
Csütörtökön hatalmas útra keltem. Miután már reggel 9kor kivertek az ágyból a kellemes motor hangok, így fogtam magam és a könyvtárban landoltam. A könyvtába nem is kellett fizetni a beíratkozásért, nekem csak a wireless miatt kellett olvasókártya. A kabátot simán ott lehet…..
A húsvét is végig száguldott Roninmäkiben. Kedves osztály társaim voltak, olyan kedvesek és odaadóak, hogy húsvét reggelén megköszöntöttek 2l hideg vízzel és fejenkét 1-1 husánggal. No de ám azok olyan igazi kézzel készített valódi husogtatókkal :) A magyar szokás meg…..
Halló Otthoniak!Ismét túl vagyok 1 újabb kiruccanáson. Húsvét előtt volt 1 kis tanítási szünet, így adódott az alkalom, hogy Rigában élhesek pár napot.2 magyar leányzóval keltem útra. Végre 5 napon át csak magyarul beszélgettem! Végre kibeszélhettem magam! Kellett ez a kis…..
Banyek! Írtam nektek, erre nem teszi ki, és voltam olyan ügyes, hogy kitörtöltem mindent :D Nem vagyok informatikus :DSzal akor gyorsba 1-2 mondat erről-arról.Most megint van szabadidőm. Leadtuk a project 1. részét, de a java még csak most jön. Eddig kreáltunk 1 menü vázat és most a…..
Kaptam 1 felszóltást, hogy próbáljak gyakrabban írosgatni, de nem blogot írni jöttem ide értsétek meg. Azért itt van 1 kis szösszenet a tegnap estéből:Tegnap este ünnepeltük a holdújévet a kínaiakkal és a vietnámiakkal együtt.Náluk más fajta időszámítás van. Most…..
Sziasztok!Immáron 1 hónapja vagyok a messzi távolban. Jelentem tetszenek az itteni körülmények, tetszenek az órák, jó fejek az osztálytársak, segítőkészek és megértőek a tanárok, elégedett vagyok a kolival, megtanultam magamra főzni, mosni, magam után takarítani :)Szóval…..
Fél év Finnországban Képek 2010.01.28 10:50:30
Az összes képet itt meg lehet tekinteni:picasaweb.google.com/veronika.matyusElég csak ezt nézegetni :P..
Kedves Otthoniak!Elérkezett az idő, hogy ismét 1 rövidke összefoglalót adjak nektek. Most lett vége nem rég egy 4órán át tartó előadásnak, de inkább most írok mert holnaptól megint nem érek rá.Nagyon sok programot szerveznek nekünk. Most kedden ismét lesz 1 nemzetközi…..
Miután sikerült lefutni a tisztelet köröket, felkerültem a facebookra és megtanultam kezelni profeszionális szinten a skype-t újra jelentkezem.1. Atti kommentjére válaszolva itt nagyon szépen karban tartják az utakat, így szinte mindenki biciklivel jár /már akinek van/. Azt mondják,…..
Fél év Finnországban Képek 2010.01.14 20:22:00
Ma a fényképezőgéppel bíbelődtem 1 kicsit:picasaweb.google.com/veronika.matyus/FinnorszagEzeket útban a suliba csináltam + a szobám. Majd kerítek pár olyan fotót ahol emberek is vannak :PSzereztem még fotókat:picasaweb.google.com/veronika.matyusPusza..
El sem hiszem, hogy elértem ezt a napot is. Kiderült, hogy rossz a falicsatlakozó :)Hát nem is tudom hol kezdjem annyi minden történt az elmúlt 1 hét alatt.1: A repülés: izsonyat király volt. Mikor fel-leszáll olyan mint 1 hullámvasúton: a gyomrod majd kiszakad a helyéről. De az…..
Hali!Szerencsésen megérkeztem. Hétfőn (01.11.) lesz netem!Jól vagyok!Hétfő van, de még mindig nincs netem. Igyekszem...De legalább a család már lenyugtatva. :)..
Fél év Finnországban legelső 2010.01.03 18:54:00
Hali!Majd Január 7-én indulok.Addig is készülődök!..