Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susam

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretne kezet rázni Mogács Dániellel? Szeretné, ha Kovács Gergely rámosolyogna önre? Szeretné, ha Victora Zsolt megsimogatná gyermekét és kutyáját? Szeretne találkozni neves külföldi vendégekkel, akik nekünk kampányolnak? Vagy egyszerűen csak szeretne egy boldog országban…..
Subba Babinyecz Tímea represents 2010.08.17 21:16:00
Az egyik kérdésre elmondta, hogy szereti a "kézből készült ajándékokat", amelyek mindent elárulnak a "szívedről-szívednek". A legrémesebb randiról pedig mindössze ennyit mondott: "A legrosszabb randi, amin voltam, amikor tizennégy éves voltam, találkoztam…..
susam 2010.08.19 11:22:55
@hullámpapír: Szerintem arra gondolhatott, hogy a norvég kiválasztott nem éppen egy tipikus norvég külsőre, és a kanadai csaj is inkább néz ki orosznak
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
testmódosítás Huncut mosoly 2010.04.28 00:23:05
Huncut mosoly, ésnéhány gyönyörűen kivitelezett testmódosítás. A mellkason kereszt alakú subdermal implantátum, tünde fülek, transdermal szarv implantátumok, és egy csomó szép tetoválás. A lány Dani Danger, a testét alakító művész pedig Steve Haworth. ..
Share | A barátaitokkal egymás között ti is hívtok hírességeket magyarra lefordított(leferdített) neveiken? Csodás Pisti, Kéri Mari, Szigorú Veverke, Angelika Jolán... na, ma a sármos Komornyik Dzserri ultratrendi chelseii loftjában nézünk körül. Kezeket a paplan fölé,…..
Bűnügy-lopás Azt hitte a norvég, hogy a magyarok nem lopnak biciklitPécs, 2010. április 14., szerda (MTI) - Ellopták egy norvég lány kerékpárját egy pécsi kerékpártárolóból alig pár perc alatt, miután nem láncolta ki biciklijét.Zsobrák Péter, a Baranya Megyei…..