Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibészgyerek

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtam elfogadni, amikor kvázi ribancnak nevezett a vizsgálat után az orvos, amiért elkaptam egy fertőzést. Tisztelt Praxis!   Egy nő életében az egyik legfontosabb ember a nőgyógyásza. Igazi bizalmon alapuló pozíció. Nekem sajnos elég sok idő kellett, mire sikerült…..
Csibészgyerek 2015.02.18 09:07:20
@töpörtő: Tipikus rosszindulatú magyar ember vagy, aki ilyen helyzetben is a sértettet vegzálja. PPfujj, az ilyen rongy embereket beraknám egy húsdarálóba és csak tekerném és tekerném a kart.
További szép reggelt mindenkinek aki megérdemli. :)
Akinek volt pénze, tanulmányi előnyökhöz juthatott a Szombathelyi Savaria Szakképző Iskolában. A dologról videó is készült, ezen olyanokat mond az osztályfőnök, mint “Erzsébet-utalványt is hozhattok, boltba nekem is kell menni”. Az iskola email címéről először egy diák…..
Ne becsméreld embertársad, bármilyen vélt, vagy valós sületlenséget is írt! Az egymást alpári stílusban szidalmazó, személyeskedő (akár viccesnek szánt, de mindenképpen sértő) kommenteket kimoderáljuk, az első figyelmeztető egy havi kitiltás után a második végleges kizárást jelent. Kérünk rá,…..
        Szeretnék mindenkit kicsit leszállítani a földre az e-cigi nem csodaszer, nem leszoktatási eszköz és nem olcsó. Sajnos kezd ebben a kérdésben is elharapózni a hisztéria a hurráoptimizmustól a káros és veszélyes véleményekig minden megtalálható és a középen…..
Csibészgyerek 2012.06.10 17:44:49
@Krumplimalac: Arra utaltam hogy bár helyettesíti a klasszik cigit az e-cigi, viszont arról is le kell szokni. Ez persze esetemben összehasonlíthatatlanul könnyebb művelet volt mint amikor normál cigivel próbálkoztam. Különben azért tettem le az e-cigit, mert a sportteljesítményt ugyanúgy visszaveti, a tüdőkapacitást csökkenti (futás közben érezni nagyon). Legalább is a nagy nikotintartalmú folyadékok esetében mindenképpen.
Csibészgyerek 2012.06.11 00:39:00
@Krumplimalac: Hehehehe :)) Szakadok :) Amúgy évekig ugyanígy álltam hozzá én is, most meg valahogy úgy látom hogy akkor jön az inger, akkor szívnék zsákszámra cigit ha unom magam egy társaságban pl.. Ez által inkább próbálok a probléma gyökerén változtatni. De ne érts félre, nem akarok spanyolviasz-fosó lenni, csak velem valahogy így zajlott le. :)
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
Kis haszon reményében vette meg öt dollárért a lapos gumikkal és törött pedállal árult biciklit Greg Estes egy Kentucky állambeli városka utcai kiárusításán. Az owentoni férfi azt tervezte, hogy kicsit javít a gépen, és akár száz dollárt is kereshet a mountain bike-on. A…..
Csibészgyerek 2010.08.16 03:19:37
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
masszázsblog Bekaphatod, köcsög! 2010.06.10 11:25:00
A Borsban van egy társrovat a kurváknak és van egy masszázsrovat.Masszázst akartam, innen választottam.Egészségszalont találtam, azt mondták, az, úgy is nézett ki.Masszőrcsaj jő, fehér köpeny, krémek, olajok, illat, Buddha.Van-e valami egészségi problémája?Jól indul.Rosszul…..
Azok, akik egy csöppet is belelátnak a versenyzés világába, tudják, hogy a Man-szigetén rendezett TT a világ egyik legnehezebb és legrangosabb versenye. Aki ott elindul, már nem lehet névtelen nímand: több, rangos versenyt kell ahhoz teljesíteni, hogy az utcai pályán körözhessen.…..
Csibészgyerek 2010.06.07 10:45:09
A tehetségkutatók és valóságshow-k világában élve már azon sem lepődünk meg, ha egy használt mobiltelefon üzletben találunk egy isteni tehetséget és akkor sem, ha egy Ken Lee, vagy egy Bikicsunáj lát napvilágot. Vannak felvételek, melyeknek terjesztését erkölcsi feladatomnak…..
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
A korrupció ellen mindössze egyetlen törvényt kell módosítani: a miniatűr kamerákat haditechnikai eszköznek minősítő passzust. Ezt amúgy is meg kell tenni, hiszen ezekkel a filléres cuccokkal már tele vannak a kínai piacok. Hát ilyen egyszerű ez; ennyit a korrupció elleni…..
Csibészgyerek 2010.05.25 12:58:10
A múlt héten elhoztuk a Hangyászt a műanyagosoktól. Robcsi és Tasi látja még, mert a lakatolás végeztével visszahozom még egy körre az idomok végső megigazgatására. A trélerezés adott egy kis módot a 8 év állás eredményeinek felmérésére, hát tessék, szorongjuk együtt,…..
„A Facebook és a hozzá hasonló véleménylerakatok olyan helyek, ahol a hétköznapi ember – akinek véleményére egyébként senki sem kíváncsi, aki tudja, mi a szellem – kitombolhatja magát.” (Végh Attila: Alsó-értelmiség; Magyar Hírlap)   Az olyan…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
Csibészgyerek 2010.04.20 14:30:30
@Tomzone: :) Paraszt egy féreg vagy, de bírom a humorod :)
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Csibészgyerek 2010.04.19 14:21:54
@jpmjpm: Ja igaz lehet...

@Vernyul: lehet hogy nincs, viszont ez nem magyarázza a primitív viselkedést. A csávó simán leoszthatta volna Puna kisasszonyt kulturált nyelvezettel is és lehet hogy el is ért volna valamit. ;)
 A krízis utáni túlélők, az időtlenséget célozzák meg és nem a trendiséget.  Scott Galloway a NYU professzora, aki a luxus márkák marketingjével foglalkozik és tanítja is, azt állítja,hogy amíg a férfiak úgy érzik , hogy DNS-üket legszívesebben a világ minden…..
Csibészgyerek 2010.04.12 11:51:45
A hét dala rovatban egy supergroup vendégeskedik. A Chickenfoot tagjai: Joe Satriani, Chad Smith, Sammy Hagar, Michael Anthony. A tagokat nem mutatjuk be, nem örülnénk neki, ha ez fontos lenne, hiszen kábé rockzenei alapműveltségről van szó. A zenekar myspace oldalán három dal…..
Nem igazán róhatjuk fel az ausztrál Airbourne-nak, hogy teljesen ugyanolyan zenét játszik, mint az ausztrál AC/DC, mert kiválóan csinálja. Az ugyan picit ciki, hogy ők ezt a hasonlóságot lépten-nyomon tagadják, de gyaníthatóan csak reklámfogás ez a duma. Ettől mindenesetre tény…..
Csibészgyerek 2010.01.17 14:23:04
@Transylvanianmixedgrill:
Pontosan így gondolom énis. Jól nyomja amugy ez az airbourne, láttam valami klipjüket a youtube-on, valami kamion hátuljában nyomják, és a Motörheades Lemmy a kamionsofőr. Már csak ezért is figyelek ezentúl erre a zenekarra...