Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipos Fishing Team

106 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017. augusztus 26-27-én az Alcsi-szigeti pályán kerül megrendezésre az ez évi női világbajnokság. Sipos Fishing Team 2017...
Időpont Verseny Helyszín Március március 6. Halat.hu Moby Évadnyitó kupa Moby Dick versenytava március 13. VI. HNHT szezonnyitó találkozó Kunadacs március 20. Halat.hu Jégolvasztó Moby kupa 1 Moby Dick…..
Lezárult a Magyar Haltani Társaság októberben indított közönségszavazása, amelyen most is három jelölt versengett az év hala címért. A társaság honlapjára beérkezett 6364 szavazatnak több mint felével (58 %) a compó lett a 2016-os év hala, jócskán megelőzve a második helyen végzett selymes…..
Március március 7. Jégolvasztó Villantó kupa Délegyháza március 14. Jégolvasztó Préri kupa Préri horgásztó március 14. HNHT szezonnyitó találkozó Kunadacs? március 21. Jégolvasztó Moby kupa Moby Dick versenytava Április április 11. XI.…..
A csuka fogásának fajlagos tilalmi ideje február 2.-án megkezdődött, melyet a többi ragadozó halunk tilalma követ majd. Érdemes tudásunkat felfrissíteni a tilalmi időkről, méretkorlátozásokról, kifogható darabszámokról. Általános fogási tilalmak és méretkorlátozások…..
 Sipos Fishing Team ..
Az új halgazdálkodási törvény módosításai érintik többek között az állami horgászjegyeket, a fogási naplókat, de egyes halfajok kifogható méretét és napi kifogható mennyiségét is.A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján megjelent tájékoztató…..
A szentandrási erőmű elindult. Üzem közben, kis vízhozamnál ennyi az átbukó víz mennyisége. Azt hiszem, ez nem igazán jó.   Sipos Fishing Team - 2013...
Sipos Fishing Team     ..
2012. augusztus 26. A magyar csapat a 13.helyen végzett. Gyulánszki Niki egyéniben 13. lett. Végeredmény 1. Csehország 2. Dél-Afrika 3. Hollandia Sipos Fishing Team..
Hollandia, 2012. augusztus 25. - 1. forduló Mint azt már tudják, túl vagyunk az 1. fordulón, sajnos nem azzal az eredménnyel, amit elképzeltünk magunknak. Leginkább csalódottak vagyunk, hogy egy ilyen rangos versenyt ilyen körülmények között és ilyen szervezéssel bonyolítanak le,…..
2012. augusztus 24. Véget ért az utolsó edzésnap a Női Világbajnokságon Hollandiában. Az eredmények nem javultak. Az a csapat amelynek minden versenyzője halat fog már sikeres szereplésre számíthat. Véget ért tehát a 2012-es évi női vb tréningje, holnaptól a csapatok…..
2012. augusztus 23. Nem javultak a körülmények a Női Világbajnokság színhelyén. Az elmúlt napok hozzászólásaiban sok aggódást és kritikát fogalmaztak meg a hozzászólók. Legtöbbjükkel egyetértek, de bármi is a véleményünk a VB-t ott rendezik. Én nem aggódom a…..
2012. augusztus 22. A keddi edzésnaphoz hasonló hírek érkeztek Hollandiából. A kevés hal és a rendkívüli hajóforgalom mellett ma az időjárás is próbára tette a versenyzőket. Túl vagyunk a szerdai trénig napon is, aminek a mérlege egy nagy erejű szél, óriási hajóforgalom…..
2012. augusztus 21. A csapat tagjai:Ivancsó Zsuzsa, Devecseriné Rimmer Noémi, Hunyadi Adrienn, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka Az idei világbajnokság tréningje 15 induló ország részvételével kezdődött meg hétfőn. A csapat immár túl van a második tréningnapon, amit vegyes…..
A kisvízerőműhöz szükséges duzzasztás már régóta létezik, a Békésszentandrási duzzasztómű 1942 óta szolgálja a vízgazdálkodás céljait. Az új kisvízerőmű a Hármas-Körös bal partján kialakítandó megkerülő csatornára épül. A víz nagy része ezután nem a…..
A békésszentandrási vízi kiserőmű megépítésével Magyarország vízi áramtermelő kapacitása el fogja érni az 55 megawattot - mondta Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyért felelős államtitkára csütörtökön, Békésszentandráson. Bencsik…..
Időpont - Verseny - Helyszín  Április április 7-8. Maros Mix Feeder kupa  Szeged, Maty-ér április 14-15. Walterland-MAHOR kupa Szeged, Maty-ér április 15. VIII. Centrum - King-Baits Nemzetközi Feeder Kupa  Maconka április 15. II. Feeder Zoom nemzetközi feeder kupa…..
Lezárult „Az év hala – 2012” címért folyó verseny, amelyet 2011 szeptemberében hirdetett meg honlapján a Magyar Haltani Társaság. A fordulatokban bővelkedő, tízezres közönséget megmozgató szavazás győztese a széles kárász lett. Nyertese azonban három van,…..
Sipos Fishing Team SFT TV 2011.11.24 17:10:00
Sipos Fishing Team online stream    Sipos János - Sipos Szabolcs - 2011..
Sipos Fishing Team - Sipos János - Sipos Szabolcs..
Sipos Fishing Team - Sipos János - Sipos Szabolcs..
Sipos Fishing Team - Sipos János - Sipos Szabolcs..
Gyakori vitaként vetődik fel vízparti berkekben: vajon egy-egy horgászmódszernek mennyien is hódolnak hazánkban, esetleg az örök „riválisok” közül kinek a tábora nagyobb? Finomszerelékeseké, avagy a pergetőké, netán a bojlisoké? Érdekes felvetés: annál is inkább,…..
Sipos Fishing Team Tón vón jó! 2011.05.23 10:49:00
Nagyobb térképre váltás..