Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sushi7

8 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Valahogy odakeveredett hozzám és egyszer csak az asztal alatt megfogta a kezem. Nem rántottam el, még csak felé sem fordítottam a fejem” – amikor megelevenedik a múlt, nehéz helyesen reagálni, ha hirtelen elöntenek az érzelmek. A lány egy vidéki lagzin fut bele régi…..
sushi7 2011.02.02 09:19:59
Sziasztok! Kevés szó esik ezen az oldalon a diákmunkáról, ahogy beleolvasgattam a blogba, talán egy.két posztot találtam ezzel kapcsolatban. Az én sztorim sem valódi diákmunka, mert nem egy szövetkezet ajánlott ki a munkahelyre, mégis kapcsolódik a témához, mert diák vagyok…..
Miranda Kerr a Vogue Australia januári számában. Egyszerűen meseszép! Carlotta Moye fotózta. Kérdem én: ki ne szeretne ilyen kismama lenni? :)..
Ilyet még soha, sehol, komolyan mondom. Ha valaki elmondaná, hogy mi az isten haragja történik ebben a filmben, és főképp miért, nagyon hálás lennék érte. ..
„Nem másik lány van a képben, hanem egyszerűen egy kis egyedüllétre vágyom. Elkapkodtuk ezt az összeköltözést” – írja következő versenyzőnk, aki két év után kívánja elhagyni barátnőjét. Az okot igazából maga sem tudja, de már képtelen megmaradni vele egy…..
sushi7 2010.10.21 21:03:34
Titi's Bt. Ausztrália 2010.10.20 13:35:41
November 15.Onnantól a Föld másik felén cammogok. ..
"Csinos lányokat keresünk erotikus masszázsra".Úton-útfélen látható ez a hirdetés, vagyis nem gond elhelyezkednie azoknak a hölgyeknek, akik kígyóbűvölésből szeretnének megélni.Ha nem akarják az egész testüket bevonni a játékba, még masszírozni is megtanítják…..
„Nincs értelme egy középszerűnek gondolt csajra rástartolnod, mert egyrészt nem inspirál eléggé, másrészt meg árt az önbizalmad kisugárzásának, ha nem Audrey Tautou a célpont” – következő posztunk tuti önbizalom-tréninget kínál azoknak, akik egy kis tuningra…..
Mik ezek a nevek hogy José meg Alehandro? Olvassuk csak szépen Józsinak meg Sanyinak és kész!A kép innenSziasztok :) Itt van 1 történet a hihetetlen ,,legyünk inkább barátok,, kedvenccel. Bocs ha kicsit hosszú és szappanoperás, de van ilyen :P Az 1. srácom tőlem 7 évvel volt…..
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
Van élet az elválás után? Erre a kérdésre keresi a választ következő posztunk, melyben a felek már a szakítás után vannak és lassan ráébrednek arra, hogy mégsem bírják egymás nélkül. Posztírónk tőletek várja a választ egy egyszerű kérdésre: miért nem tudnak elszakadni,…..
„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba” – újra egy vitaindító poszt, melynek szerzője előrebocsátja, hogy nem minden nőre és férfira vonatkoznak a felsorolt…..
Munkahely, nős férfi, gyerekkel, vidéki konferencia - a többit kitaláljátok? Kép innen Másfél éve ismerkedtünk össze egy közös projektben, rögtön tetszett. Flört gomb bekapcs, e-mail csatározások. Akkor még azt gondoltam, ő a szuperpasi, nem elég, hogy magas, szőke,…..
Titi's Bt. Ahol a pasik elcseszik.. 2010.06.16 19:11:00
A nőket a fülükön át kell meghódítani, bármennyire is nem így tűnik. Alapvető kémia, és a szavak. Ez a nyerő páros, nem más. A többi adalék, csomagolópapír...
Titi's Bt. Új nap virradt.. 2010.04.26 10:03:47
.. házasok vagyunk. Boldogság. Szerelem. Világbéke. :)..
Titi's Bt. Mi van akkor, ha... 2010.04.13 17:54:00
... Életem Értelme, Egyetlen Szerelmem szerint a tökéletesség definícióját nem én hordozom magamban, magamon, tehát az nem én vagyok a szemében, hanem ő maga?Most akkor egy beképzelt hólyaghoz megyek hozzá április 24-én? Vagy az én önbizalmam maradt alul a…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
sushi7 2010.04.04 16:29:13
Titi's Bt. Piros és kék kapszula 2010.03.19 14:48:00
Rájöttem, hogy csak akkor nyerhetünk, ha teljes erőbedobással, minden energiámat összpontosítva a célt látom, s nem aprózom el magam. Nem fordulok a múlt elrontott pillanatai felé, s nem akarom azokat helyrehozni, megváltoztatni. Túl kell lépni.Egy van csak, a jelen és a most,…..
Következő versenyzőnk egy lány, aki a „két tűz között” sokat csócsált kérdésköréhez csatlakozna sztorijával. Ő nem kavarja a szarkofágot, hanem összehívja a két érintett srácot, és nyíltan megmondja nekik, hogy nem hazudik tovább: azonnal választani fog…..
Titi's Bt. Merre, tovább-tovább 2010.03.12 03:14:00
Amikor utálattal gondolok egy munkára, az emberekre, akikkel együtt kellene megcsinálnom a feladatot, akkor szép lassan kialakul bennem a zárlat és azon gondolkodom, hogy van-e értelme bárminek úgy, hogy nem adom bele magam, nem esik jól és alapjaiban nem okoz örömöt, sőt, elszívja…..
Egyáltalán nem újkeletű dolog ez a lehúzható szemhéjfesték (kb tíz éve már létezik), de mostanában még nagyobb kezd lenni körülötte a felhajtás, én pedig egyre jobban rácsodálkozom: tényleg kell ezt? A termék, legalábbis az ígéret szerint, pont olyan hatást garantál,…..
Csecsebecse Smink a pokolból 2010.01.25 22:29:20
Lil Kim soha nem stílusos és visszafogott megjelenéséről volt híres, ám ez a smink nagyon csúnyán el lett rontva... remélem, nem fáj az arcbőre. ..