Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmyd

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Kamatekamate kontra knédli...
elmyd 2010.06.15 13:53:14
@fecó, a barca rajongó: Igazi mélyen szántó gondolat. Jobb lett volna ha le sem írod....
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
elmyd 2010.05.07 11:12:03
@calciomax: Pedig valószínűleg ponosan ennyi történt, és szerintem csak Te meg még egy páran kerestek önigazolást Totti számára abbna hogy Balotelli egy pöcs.
Szerintem nem feltétlenül kell egy Tottinak Balotelli szintjére süllyedni. De nem baj majd kergethetik együtt a labdát a köcsögválogatottban. :)
elmyd 2010.05.07 12:23:29
@Tika_:
1. Nem sok külöbséget látok az általad felsorolt és Totti által ekövetett szabálytalanság között, De ez mind1 is mert elég megnézni Totti fejét a rúgás pillanatában.... :) De ezen nem akarok tovább lovagolni.

2. Egyrészt igazad van, mert ők abból élnek hogy mi megnézzük a meccseket, mezt veszünk stb.. De, azt se felejtsük el hogy az a pénz amit elköltünk eme szeretett sport nézésének élvezetére, nem jogosít fel minket bármire amihez csak kedvünk van. Gondolok itt többek között arra hogy dobáljuk, anyázzuk, zsidózzuk, cigányozzuk, négerezzük, az éppen aktuális ellenfél játékosait és stb. Például nem egy szinesbőrű játékos esetében volt már a rasszizmus téma épp a seria A-ban. (balotelli esetében is) Lehet vitatkozni hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, ebbe nem akarok belemenni.

3. Ez csak azért sántít mert már Balotelli előtt is elég jelzés értékűen szabálytalankodott Totti.

4. Nem emlékszem pontosan de a múltkor talán pont ő inzultálta a Lazio szurkólókat a városi derbi után. Én személy szerint nem tulajdonítok a dolognak túl nagy jelentőséget, de akkor majd legközelebb a Lazio kapitánya is jogosan oda tehet Tottinak egyet nem? Totti elbaszta, XY megtorolta?
elmyd 2010.05.07 13:16:29
@Tika_: Nem értem ezt mire fel írtad. Nem gondolom hogy Totti fejében ez játszódott le:
"Hmm. hogy is rúgjam le ezt a kis patkányt úgy hogy értse is a célzást meg ne is sérüljön meg. Nehéz ügy, de meg van! Izomból sípcsontra az jó lesz."

Az álszenteskedést elmagyarázhatnád
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
elmyd 2010.04.21 17:29:59
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
elmyd 2010.04.21 16:59:45
@Szergő: Azért az leszögezhetjük hogy nem ez volt az egyetlen veresége a barcának az elmúlt 2 évben ugye?

Természetesen volt köze Jose-nak a tegnap történtekhez, nem is állítottam az ellenkezőjét. Az igazság szerintem valahol ott kerensendő hogy az Inter kerete mostanra érett meg erre a feladatra (fizikálisan és mentálisan is). Mert José ott ténykedik már 2008 óta, de eddig a tegnapihoz hasonló teljesítményt nem nagyon tudott felmutatni a csapat. Valamint az is közrejátszott hogy ez a BL és nem a seria A, és kivételesen felpörögtek a játékosok(tisztelet a kivételnek)
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
elmyd 2010.04.21 10:28:33
@Zsoca87: Szerintem nem taktikailag lett megverve a Barca tegnap, és nem is Jose győzte Guardiolát (annélkül hogy megkérdőjelezném Jose kvalitásait) valami szenzációs váratlan húzással. Eddig is tudta mindenki hogy mit kéne a Barca ellen játszani, meg hogy kit kell "kivenni" a játékból ahhoz hogy ne működjön a gépezet. Annyi történt hogy az tegnap az internek sikerült is megvalósítani 70 percen keresztül.
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
elmyd 2010.04.20 21:51:45
elmyd 2010.04.20 22:03:49
@Everred: ott a pont. :)
Két dolog akadozott eddig az új évben: a havazás miatt a meccsek lebonyolítása, és a pocsék forma miatt a bigfour játéka. Az előbbi probléma megoldódni a látszik, és ezúttal a nagyok is kellemes ellenfelekkel találkoznak. A figyelem középpontjában - minden bizonnyal - a…..
elmyd 2010.01.16 17:27:23
Ahogy az mostanság már lenni szokott, idén is január első hétvégéjén startol a világ legidősebb labdarúgó-sorozata. A ködös Albionban már 1871 óta erre gerjed a nép, és még most, 2010-ben, sem mondhatjuk azt, hogy csökkent volna a presztízse. Ha körbenézünk Európában,…..
elmyd 2010.01.03 14:32:40