Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moks

133 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mopszmánia szeretné bővíteni az írói csapatát, hogy még több mopszos kép,videó történet juthasson el hozzátok.Ha úgy érzed, hogy szeretnél a mopszmánia stábjához tartozni küldj egy emailt a mopszmania@indamail.hu emailcímre...
Vannak emberek,akiket nem érint meg egy mopsz bája és szörnyű dolgokra vetemednek. A videót csak erős idegzetűek nézzék meg!  ..
Mopszmánia Buborék harcos 2009.01.02 13:06:57
Akár hányszor nézem meg a videót, mindig mosolyt csal az arcomra ez a kedves kis mopszi, aki minden erejét bevetve küzd a buborékok ellen. Lehet a gazdik azt mondták neki, hogy addig kell fürdenie, míg minden bubi eltűnik a kádból. Lévén, hogy a mopsz rendkívül okos jószág, elébe…..
Mopszmánia Mopszok a képernyőn 2008.11.20 08:38:00
A japán film 1986-ben került ki a vágószobából, míg az angol, átdolgozott verzió 1989-ben. Több mint 400 000 jelenetből állították össze 4 év alatt. A film Milo (macsek) és Otis(mopszi) barátságát és kalandjait meséli el nekünk. Valóban mesélről van szó, hiszen az egész…..
Mopszmánia Britney a mopsz 2008.12.30 12:38:11
A karácsonyi finomságok után végre visszatértünk a kajakómából egy imádnivaló kis mopszival. Britney még gyereklány,de már mindent elsajátított,amire egy mopinak szüksége lehet az életben. Sokat alszik, divatosan öltözködik és ő sem nélkülözheti a kisállatokat,esetében…..
Moks 2008.12.24 14:22:43
@belzebubó: hmmm...én nem moderáltam ki,magam sem tudom miért tűnt el a hsz:D
Mopszmánia Boldog Karácsonyt! 2008.12.23 11:12:06
Minden Kedves Olvasónknak mopszban gazdag karácsonyt kíván a Mopszmánia!A beiglivel csak módjával, nehogy kis kedvencünknek diétával kelljen kezdenie a 2009-es esztendőt! Köszünjük az eddig beküldött képeket, történeteket, reméljük legalább akkora örömötöket leltétek…..
Mopszmánia 3 haramia 2008.12.22 08:00:00
Molly (2,5), Kyra (10 hónapos) Teddy (3,5). Mi vagyunk a három mopszli. Arra tettük fel az életünket, hogy bosszantsuk a gazdáinkat. Mindig keresztül húzzuk a számításaikat (akár mi is legyen az) J. De azért ők nagyon szeretnek minket. Elhalmoznak minden finom falattal. Vesznek nekünk…..
Mopszmánia Mex, a főúr 2008.12.20 17:27:23
Lola szavait tolmácsolom:1 hónapja ünnepeltük Mexem első születésnapját! A nagy alkalomra kibéreltem egy csodaszép fővárosi étterem egy részlegét és megtartottuk a zsúrt. A barátnőim és a család ajándékokkal és tortával érkeztek. Volt éneklés,…..
Mopszmánia Pöpi a divatdiktátor 2008.12.18 11:27:00
"Ha már ruhákról volt szó,elküldöm Pöpike fotóit. Pöpike ősszel született 2 éve,igy kicsi korában alig pár hónaposan már ruhát kellett adni,mert ő is az a remegős fajta, nemigen kedveli a hideget...Pöpike hozzászokott és mondhatnám igencsak kedveli,bármennyire…..
Mopszmánia Téli fáradtság 2008.12.16 11:36:59
Tegnap írtam meg az utolsó leadandó dolgozatom,pénteken pedig vizsgázom, most kicsit olyan állapotban vagyok, mint a videón látható kuty. Még egy hét türeleme és minden küldött kismopsz kikerül az oldalra:)  ..
Mopszmánia Mazsola a mopsz 2008.12.11 13:08:44
Mazsi levele:15 hetes Mazsola vagyok , a szüleim kedvence, bár ezt néha tagadják. Apu szülinapjára érkeztem mint ajándék, ( ő majdnem elájult amikor meglátott és az ajándékot SZERETNI KELL, MÉG HA ROSSZ IS ) és akkor még nem is sejtették, hogy milyen kincsre leltek bennem. Az…..
Bemutatjuk Adolfot, akinek rendkívül jól áll a zöld szín!Azon a képen, ahol áll lehet a legjobban látni, hogy mennyire jó a felépítése.Nekem nagyon tetszenek a képek, jól eltaláltak.Meg is fogalmazódott bennünk egy fotópályázat ötlete, ahol a legművyészibb vagy leg jobban…..
Nagyon örültem, amikor megkaptak ezt az újabb adag képek gordontól, mert egyszerűen zabálnivalóan jópofa. Az a stand up comedys aki van annyira profi, hogy nem röhög bele saját poénjaiba mégha szenzációsak is. Hát ilyen Gordon is, rezzenéstelen arc, az embernek meg muszáj…..
Nagy tapsot a győztesnek, aki 130 pont gyűjött a padlón fekvős pózával! Kedves gazdikat megkérjük, hogy írjanak egy emailt, hogy hova küldhetjük az ajándékot (ami ugyan még nincs kész:), de nem felejtettük el)Akik most nem nyertek ne keseredjenek, lesz még szépségversney, előbb…..
Mopszmánia Roy 2008.12.07 10:15:28
Roy a harmadik vagy negyedik mopszli, akit a padlón, kifacsart testtartásban kaptak lencsevégre. Ez valami szokás lehet, vagy csak a gonosz gazdik kenik fel a padlófénnyel a padlót, hogy aztán orvul lefotózzák mopszukat az esést követő pillanatokban.Andinak köszönjük a képet a…..
Mopszmánia Mikulás mopsz: Manóka 2008.12.04 21:04:00
Bocsánat a kihagyásért, de egy elég csúnya betegség ágynak döntött, így nem tudtam kedvenc témámnak hódolni, a mopszoknak. Remélem nem untátok meg a várakozást, engesztelésül itt van nektek Manóka, aki a nagy hidegre való tekintettel kiskabátot húzott.    ..
Páran írtátok, hogy jó lenne, ha a blog a mopsztartással is foglalkozna. Mivel se Eric se én nem vagyunk szakavatott szakértői a témának, ezért egy csokorra valót gyűjtöttünk az interneten fellelhető tanácsokból. A kommentekben várjuk a gazdik tapasztalatait is.  …..
Elnézést a késésért utólag is a sok munka miatt csúszott a szavazás elkészítése, de végre itt van. Lehet izzítani a haverokat és a kiskutyink rajongóit és szavazzuk meg, hogy az általatok beküldött 12 induló közül kinek van a legaranyosabb térd alatti játszópajtása. A…..
Mopszmánia Daisy 2008.11.26 12:01:45
Ma a korán keléstől még mindig kicsit kotyagos vagyok ezért nézzétek el nekem a bejegyzés rövidségét. Úgy hiszem mindenkit kárpótolni fog Daisy cuki pofija. Sajnos az első mopszszépségversenyben már nem tudott indulni, de a II.-ban már tuti induló!..
Mopszmánia Mopszrakéta 2008.11.24 10:48:50
Íme Miles,a mopszrakéta. Számos videó bizonyítja, hogy a mopszik rendkívül érdekes, vicces, furcsa hangokat tudnak kiadni. Nem elégszenek meg a kutyáknál jól bevált vau-vauval. A videón szereplő Miles sem, aki sikongatva próbál kitörni a gazdi karjai közül, hogy aztán…..
Mopszmánia Állatkínzás 2008.11.21 08:00:00
Az olyan kutyákat,amikért az emberek hajlandóak több tízezreket fizetni, sajnos "érdmes" szaporítani is. Nem, ez nem ugyanaz mint tenyésztés. Szaporítónak nevezünk minden olyan embert, aki a kutya egészsége kárára, a haszon reményében folyamatosan szülésre kényszeríti…..
Mopszmánia Bizsu 2008.11.23 08:00:00
Bizsu vagyok és nemsokára két éves leszek. Mikor taliztam anyuval, egyből megszerettem, annyira, hogy le sem tud magáról vakarni azóta. Még dolgozni is együtt járunk, nagyon fárasztó minden reggel bemenni az ircsibe és begyűjteni a sok hasvakargatást és hagyni, hogy mindenki…..
Mopszmánia Keresztfiúnk: Bosco 2008.11.22 08:00:00
A mai naptól kezdve Bosco hivatalosan is családtag lett nálunk,Mopszmánia falván Természetesen nem osotunk be éjnek évadján Adáékhoz és csempésztük ki a kis kajlát, csupán arról van szó, hogy a lelkes gazdi révén annyi infot kaptunk róla,amennyit csak családtagjainkról…..