Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metz_sharon

46 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M e t z - s z e t április 11. 2024.04.10 13:30:27
a költő felhozvalamit a mélybőllehet az széngyémánt gyöngy közönséges kavics                                                             víz ólom                                     elásott ékszer eszmerög vagy idegen anyag az olvasó dönti elhogy a mindenséggelméri-e  ..
M e t z - s z e t Jina Amini 2023.08.28 22:13:23
  Talán kiszabadult egy hajtincsed a hidzsáb alól? Vagy a ruha, ami tetőtől-talpig beborított, nem volt elég szimpla? Félénk mosolyod vakította őket?   Lecsapott rád a kegyetlen erkölcsrendőrség fekete koporsó-szeme. Botokkal jöttek. Annyi ártatlan nő vére hullott itt az erkölcs…..
  rendszertelen a rendszer, a tegnapi ajtók ma máshova nyílnak, hol ide, hol oda zuhanunk,  testünkön a zúzódások szakadatlan  változtatják színüket, mint az ég: most haragosszürkébe öltözik, a kerteket benövi a káosz, kék pirulákat osztogatnak  utcasarkokon, zene helyett…..
M e t z - s z e t tökéletlenség 2022.07.17 19:20:42
  meglátogatnál, mondtad. jó lenne, csak ajtóm nincs, hogy beengedjelek.                                 ..
  Raphael Patkanian: Gyere csalogányom   Édes csalogányom, hagyd ott a kertet,  Mondj verseket, hozz álmot fiam szemére. Mégse gyere csalogány,  A fiam sír, nem akar pap lenni.   Drága gerlice, hagyd el otthonod, fiókáidat, búgd el a bánatod, hogy a fiam elaludjon végre. Mégse gyere…..
M e t z - s z e t evolúció 2022.02.11 16:06:28
  vonásaik elnagyoltakmozgásuk gépies egy külső hangra figyelnek figyelnek feszülten katonáknévtelen katonák az időn átfordulvaelkezdték lapos koronggá változtatni a földet s a valóság viaszként olvad csak olvad csak olvad az űrbe el  ..
M e t z - s z e t látószög 2021.07.06 20:51:46
  a valóság közönséges kavicsaz illúzió igazgyöngy    ..
Megjelent a Five Finger Death Punch legújabb lemeze, az „F8”, mely a címből kikövetkeztethető módon a nyolcadik stúdióalbum a zenekar életében. Számomra egy „The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell”-hez hasonló hangulatot hoz, továbbá a legutóbbi „And Justice for None” korong…..
M e t z - s z e t Ars poetica 2021.04.28 11:23:13
  Hullám vagyok a tengeren Örök lárma  ..
M e t z - s z e t A Nárci 2021.04.21 13:29:44
  Kiszimatolja a törékenységedet, mint Állatok a vérszagot.   Miután elhasznált, Kifosztott minden   Aglaia-t belőled, aligmaradt Csontjaidat hatláb   Mélyre ássa: Nem engedheti, hogy   Egy másik szerelem, Barát, rokon,   Ismerős, Kóbor kutya,   Bárki,…..
Sylvia Plath: A gyáva  Ez az ember álnév mögött  Féregként másik testet ölt.  A nő telefonon át Férfiként adja el magát.   Férget eszik, a maszk dagad, Szemet zár, orrot és ajkat.  A nő hangja üregből szól, Egyre élettelenebb.  Férgek zárják el a torkát. Gyűlöli   Egy baba gondolatát…..
Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének…..
Nimfetamin túladagolás Elillan mint a romlás szaga Elgyengülök a versenytől Mikor kétségbe vagyok esve A legsötétebb napokon Ámokfutást rendez Az álarc lehull Legtisztább szolgálólányod Egy szimpla perverz lidérc   Nimfetamin   Duzzadó nárciszok között Átkozott csillagok takarója…..
M e t z - s z e t Serge 2020.05.25 08:55:33
  ebéd utáni desszert íze cigarettafüst lebegés  merülés tükörfenék  természetes drogok      part menti vízben azok a tegnapi delfinek   egyiküknek sérült az uszonya  Serge-nek neveztem el nem kímélte magát kiúszott  értem a fehér homokig fekete kriptonittá  sűrűsödött…..
M e t z - s z e t space cake 2020.05.14 12:10:48
  magzatvíz tör fel köldökömbőlkék szemű kislány lebeg felém rám nevetérte nyúlok hogy megtartsama szívem túl hangosanaz övé túl gyorsan dobog aki ma szól mindent elveszíthet legörbül a szájaszeméből vízesés indul nincsenek mentőtutajok csak egy hajóroncs kórház vaságy dementorok magasodnak…..
M e t z - s z e t a becsapottak 2019.12.02 09:37:30
  nem kérdőjelezik meg a világ süllyedését a  vízbefúltakat szögesdrót kerítéseken   a vért háborúk járványok éhinségek   sötét titkait azonos algoritmusra   mozdulnak mikor lelakatolják   a tengereket a szíveket a lábakat   testük iszapos a szomszédom ilyen   azt mondja…..
  fehér por a lábunk alattkokain porcukor egyre megymég élünk de testünkben mármegkezdődött a folyamatgusztustalan ez a bomlásalkohollal évekig visszatartható lenneám próbálunk józanok maradnikávét innánk túl keserűmásképp érzékeljük most az ízeketúj droggal etetnek minketaz agysejtjeinket…..
  a kinagyított képen jól látszik szemünkben a szomorú fény egyre messzebbre utazunk  lényeg az eltávolodás nem érzékeljük lefelé vagy felfelé könnyebb-e az út olyan tapasztalatlanok vagyunk mint két elhajított testet a környezetünk mozgat tovább vadszedret eszünk gombát amiből rengeteg…..
  mint a virágok                                        ha új gyökeret hoznak    friss petesejt nő  ..
  legjobb a vízben a tenger nyugodt   viharokhoz nekem sincs most közöm vagyok a kék   végtelen távolság egyre messzebb sodródik   ez a nyughatatlan test az emberek elmosódott foltokká   zsugorodnak a parton valaki kiált   vagy csak képzelem végre elérhetetlen vagyok  ..
  Amikor leszálltam,  szembejött velem egy lány;  forrónadrágot viselt,    a felsőcombjára csipkeminta volt tetoválva:  nagyon szexin festett, elfogott a kísértés,    hogy én is varrathatnék  magamra ilyet,  de nincs szükségem fájdalomra.    Hónapok óta  nem ejtettem magamon  egyetlen…..
M e t z - s z e t Örök hó 2017.12.22 19:21:37
  A Vörös Postakocsi karácsonyi meglepetése: benne vagyok a jubileumi számban.:)..
                         (eftéről) ő holista egy konzervdobozban – sík puszta aki hegynek hazudja magát   én hullám vagyok a tengeren – örök lárma de hídnak hisz amire rátaposhat   pedig mi valahol sem találkozhatunk soha..
  Minden szombaton a közelben lévő diszkóba megyünk, hogy oldódjunk az egész heti munka, rohanás, túlfűtöttség után. Valami napok óta izgatott, így azt mondtam: – Később utánad megyek, Édes, még van egy kis elintéznivalóm. – Jó. – vontad meg a vállad. Elővettem a terhességi tesztet, amit hazafelé…..
1. A mocskos-szürke égrerímelő utcák és házak között, egy parkban,három drogos épp belövi magát:közös a tű, nyomasztó a trip,egykedvűen szemetel az eső.   2. Rendőrök vonszolnak kia kopott épületből egy asszonyt.Nagy a bűne: nem tudta fizetni a lakbért.Gyerekeit nem láz,a GYIVI vitte el. Úgy…..