Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejjoe

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Armida küldte az alábbi folyamatábrát, amit Carlos Poon készített.   A két vendégkritika: A negatív: filmdroid.blog.hu/2012/06/14/prometheus_402 Pozitív: filmdroid.blog.hu/2012/06/09/prometheus_2022..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
hejjoe 2010.08.27 12:00:30
@tiborc2008:
sikerült találni egy kétsávos macskaköves utat, minden elismerésem.
hejjoe 2010.08.27 12:45:11
@ET-nick:
Az a baj, hogy neked és alfredonak semmi se jó. Nem azért, mert tényleg nem tetszik, hanem mert azt nézed kitől kaptad. Demszkytől? Ja, akkor minden szar, és húsz évig nem történt semmi. Egyébként nem hiszem, hogy egy ember nyakába lehet varrni, hogy korrupt az ország, valószínűleg a fideszes önkormányzatoknál nem a Demszky miatt lopnak. Ezzel nem felmenteni akarom, csupán azt mondom, hogy a mai magyar valóság része, és ehhez képest, szobrot neki. A kátyúváros pedig szépen hangzik, csak nem igaz.
hejjoe 2010.08.27 15:50:47
@ET-nick:
Nekem egy 45-ben rommá bombázott, 56-ban szétlőtt, 40 év szocializmussal megfejelt várost 15 év alatt rendbehozni kicsit illuzórikusnak tűnik. Bár biztos van még néhány millió ember az országban aki alkalmas erre, ahogy ezt a faszságot a posztban a szerző írja. Az utolsó ciklust nem vitatom, de én amondó vagyok, hogy a lehetőségekhez képest, a többi jelölthöz képest, Budapest nagyon jól járt Demszkyvel. Tetszik nem, tetszik egy sikeres rendszerváltó politikus, aki szobrot érdemel. A vége nem volt szép, de húsz év múlva csak a szépre emlékezünk, hidd el.:)
Egyébként lehetne boncolgatni a Kossuth, stb szobrokat, akiknek szintén nem volt tökéletes a működésük....
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Ilyen még nem volt és talán sosem lesz a Szálka történetében: nyílt pártpolitikai vallomást teszünk. A Szálka teljes szívvel, lélekkel és lucskos boxeralsóval Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet támogatja az amerikai elnökválasztáson, vagyis, csomagkapcsolás révén a…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
A legutóbbi Élet és Irodalomban Kondor Ferenc tévékritikája rendesen elpüföli a közszolg. televízió Modern képmesék című propagandafilm-sorozatát és annak forgatókönyvíróját, Tóta W. kollégát. A kritika velejével nem foglalkozom, a Modern képmesékből csak egy epizódot…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..