Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jupiter-8

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Matt & Nat új táskakollekciója első ránézésre sok mindennek tűnik, a legkevésbé talán vegánnak. A luxusmárka megtalálta pedig a módját, hogy környezetbarát, vegán, fenntartható és kecses, elegáns táskákat készítsen...
Természetesen igyekszem folytatni a Heti TOP5 rovatot, amelyben ezúttal is igyekszem nektek a különleges és viszonylag olcsó régi játékokat megtalálni.A hazai aukciós oldalak kínálatában ezen a héten is találtam nektek öt érdekességet, de nézzük is mik ezek.   Lemezárugyár…..
A TASZ jelenti No Vona, no cry 2015.01.30 11:26:01
Nagy Róbert Gyöngyösön, Vona Gábor szülővárosában él. Az országgyűlési választások idején gondolt egyet, és a saját eszközeivel ő is beszállt a kampányba: arra bíztatta a polgárokat, hogy a szélsőjobboldali párt, a Jobbik ellen szavazzanak...
jupiter-8 2015.02.01 09:02:21
@kuki123:
Azt nem merik, csak ugatni tudnak a jólétből. Itt borsodban elmúlna a tolerancia nevű nyugati típusú betegségük, a szövődményeivel együtt.
Ismét elseje, itt vannak az április háttérképek! Válogass az áprilisi képekből, ajánld tovább másoknak is akár a fotókat, akár a bejegyzést! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 május nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat.…..
jupiter-8 2013.04.03 19:42:43
@Nagy István.: Az én két képem 2011.04.16. (Pocsolyás), illetve 2012.03.31. (Tóparti mese) készültek. Már ha ezekre értetted az őszi jelzőt.
Bemutatjuk a márciusi háttérképeiteket! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 április nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat. Útmutató a gyűjteménykészítéshez. Jó válogatást a márciusi képekből! Ha választottál magadnak…..
Jobbegyenes A képzelet játéka 2013.01.28 12:55:06
Két magyart támadott meg egy hatfős szerb csoport a vajdasági Temerinben, egyikük súlyos sérülést szenvedett. A fiatalok egy szórakozóhelyről hazafelé tartva magyarul beszélgettek, amikor elhaladt mellettük egy hatfős csoport, amelynek tagjai hirtelen visszafordultak, és rájuk…..
Közeledünk a karácsonyhoz, ez tükröződik a felhozatalon, téli és ünnepi hangulatú képekkel volt tele a fal, de még mindig közöttünk vannak az ősz fotói is (nem baj, tavaszra kikopnak:)   LEGKEDVELTEBB KÉPEK A HÉTEN   vlm: Ördögi színjáték jupiter-8: Vonatozás a…..
Indafotóblog CivilExpo 2010! 2010.10.01 17:32:00
A 2010-es World Press Photo kiállítás mellett újra megjelenhetnek a ti fotóitok! Pályázni a civilexpo.indafoto.hu oldalon leírtak szerint lehet, a lényeg röviden:Ha nem is annyira mint a tavalyi, de az idei kiállítás is élő lesz - 2010-es fotókkal lehet pályázni.EXIF infó (kép…..
A tegnapi vihar kapcsán csináltam egy válogatást az idei nyár nagyobb viharjaiból. Villámok, csodaszép felhők és rengeteg eső következik 940 pixelen: 2010. augusztus Lewy   KGyST   KGyST   gurugi   Lacza   VLM   2010.…..
Íme a múlt hét legjobban teljesítő fotói, melyeket legalább tizen tettetek a kedvenceitek közé! Kedves Szomszéd tanácsára, a flashmentes szavazás itt érhető el! Továbbra is buzdítanék mindenkit, hogy a heti egy nevezett képét reklámozza a saját ismerősei körében, ehhez…..
jupiter-8 2010.07.17 09:00:59
@ReRoncs:
Abban az esős, árvízes szituban senki sem akart ott lenni. A kép valójában a nagy csigamentés közben készült. Kb. 50 csigát mentettünk ki egy a víz által körbezárt területről.
Ahogy az egészségügy sem. De legalábbis egyiket sem állami feladat lenne üzemeltetni. Hiszen a minisztériumokban nem értenek ezekhez.   Nézem a különféle látványos vasutakról készült filmeket, és arra kellett rájönnöm, sehol sem merev nyakú állami hivatalnokok,…..
jupiter-8 2010.01.03 10:38:55
@von Stirlitz:
Nézd, Szilvásvárad több szempontból is előnyt élvez. A pálya cirka 5km, s végig az általad felsorolt látványosságok mellett halad. Az átlag kiruccanni szándékozó városi ember számára is legyalogolható táv. A másik, hogy Szilvásvárad, mint fogalom évtizedek óta beleivódott az emberekbe.
A pft-ről: Meglátásom szerint, az önkéntes munkát is lehetne megfelelően ellenőrizni, szabályozni, hogy ne károkozás legyen a vége. Aki segíteni megy, az nagyjából tisztában van a munka nehézségével és nem hagyja ott 5 perc után.
Valóban a baleset lehetősége fenn áll. Mindenki aláírna egy nyilatkozatot, hogy csak saját felelősségre ment ki dolgozni.
A jó reklám, nem annyiból áll, hogy "Gyertek velünk vonatozni!". Ez belátható, hogy kevés. Én is szerveztem (többed magammal) különvonatot és működött a dolog. És nem csak vasútbarátok jöttek, hanem "mezei" emberek is. Ja és mi szervezők totál civilek vagyunk!!!!