Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mz412

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
Az írás apropója egyrészt a linkelt cikk, másrészt a szcientológia módszertanának vitatottsága, vallásossága - vagy vallástalansága - és hasonló szempontok.http://index.hu/politika/belfold/szciokm0615/Kezdeném azzal, hogy milyen alapon merek én véleményt mondani. Hát azon az…..
mz412 2007.06.30 09:24:55
http://www.eizcgi.de/humor/fahrschule.htmlVegyük előre a jófiúkat!A kereszténységAzért alakultak, mert a Római Birodalom szemét volt. Sajna nem vesztek ki azzal együtt. Először elpusztítottak minden kultúrát Európában. Miután ezzel sikeresen végeztek, és megvetették lábukat az…..
w Die Hippie, Die! 2007.06.18 01:24:00
A G8 körüli hülyéskedésről nem volt itt szó, de mindannyiunk szerencséjére nem csak én írok magyarul. Váncsa István egy okosbomba pontosságával leírta, amit le kell írni. Van benne egy apró belpolos oldalvágás, de remélem, felfogja mindenki, hogy nem az a lényeg. Hanem…..
mz412 2007.06.18 17:19:48
"A szociálisan érzékeny és nyíltan anti-imperialisztikus beállítottságú Jeff Cohen, média kritikus, az idén nyáron Venezuelában járva megerősítette más latin-amerikai megfigyelők véleményét, amely szerint a kormány politikai programjának megfelelően hatalmas pénzeket fektet be, figyelem! – a népbe, elsősorban a mindeddig lenézett, kizsigerelt kisemberbe. Amit Chavez XXI. századi szocializmusnak nevez – nem túl szerencsés módon ugyan vörösbe öltöztetve -, az tervszerű nemzetépítésben, a fojtogató nyomor, betegség és a tudatlanság felszámolásában nyilvánul meg és Cohen szerint valójában egy olyan átgondolt szerkezetű gazdasági rendszer, amely leginkább a svédekéhez hasonlítható.



Érthető módon Chavez ellenségei a svéd párhuzamról nem hajlandók tudomást venni, sőt azzal vádolják, Kubát másolja és „kommunista retorikával” nyeri meg a balga tömegeket. A retorika egyébként többeket talán érthetően irritál - Éljen soká a forradalom! –, a stílus, a személyi kultuszra emlékeztető jelek is lehetnek riasztóak, a szavak mögött azonban, és ez kell legyen a lényeg, a mindennapok során tapasztalható valódi, konkrétan pozitív eredmények, „forradalmi változások” sorakoznak. Tömegek számára soha nem remélt lehetőségek nyílnak. Életek válnak élhetővé.



Egy évtizeddel ezelőtt Venezuela lakosságának 60%-a volt szegény. A lemaradás behozatala nem történhet máról holnapra. A türelmetlenkedőknek és a kritikusoknak szem előtt kellene tartani, a nemzetépítés folyamat. Chavez azonban hatalmasakat lépett előre: a svéd szociális védőhálóhoz hasonlóan első terminusában mindenkinek ingyenes orvosi és kórházi ellátást biztosított – ami ne feledjük, évtizedek óta megvalósulatlan próbálkozás, csupán örök választási csali az Egyesült Államokban. Chavez tagadhatatlan érdeme a nyugdíjjogosultság kiterjesztése, az ingyenes felsőoktatás és felnőtt képzés bevezetése, az éhezés felszámolására tett lépésként dotált élelmiszerjuttatás, valamint az egyedülálló nők/anyák állami támogatása. ":)
mz412 2007.06.18 17:30:19
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..