Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardw

0 bejegyzést írt és 346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11.500.000.000.000 Ft. Igen, jól látod, az ott 11 db nulla az első három számjegy után, vagyis 11.500 milliárd Ft. Ennyibe került az országnak az elmút négy év a stop.hu számításai szerint, amelyhez az Államadósság Kezelő Központ adatait vették alapul: Az utolsó, teljes…..
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
hardw 2014.01.11 21:00:04
@Speedman: a biciklist elég könnyű megelőzni, autósokról beszéltünk.
hardw 2014.01.11 21:27:09
@Speedman: elnézést, ha félreérthető voltam, közúton a 80-as tempóval semmi gond, ha neki az a biztonságos, vagy ha fél a trafitól, ahogy autópályán a 120-as sem. meg lehet előzni.

de ha közúton 60-al akar menni vagy autópályán 90-el mert az a biztonságos, akkor menjen busszal vagy vonattal, mert nem alkalmas a forgalomban való közlekedésre, ha a megengedett sebességgel nem tud tartósan biztonsággal haladni. akár kis autója van, akár nem.
hardw 2014.01.11 21:46:14
@CorollaVVTI: na, ezzel az üzeneteddel tökéletesen szemléltetted az agresszív, másokat veszélyeztető vezetőket.

empátiáról beszélsz, de a téged szabályosan, sebességhatáron előző, téged utolérő, tehát gyorsabb autóssal szemben annyit nem teszel meg, hogy kicsit lassíts, ezzel segítve az előzését, hanem "ha nem megy neki, majd én megmutatom".

szánalmas.
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
hardw 2013.11.14 20:01:18
@Rodolfo63: tökmindegy, hogy a legvége cgi vagy sem, van damme rendesen odatette magát 53 évesen...
Drága Viktor arra kérlek,Aranyeső hulljon nékem,Aranyeső a felcsúti réten,Aranyeső a szép kis házra, Aranyeső a dohányomra,Jaj, ha meghalok. Van nekem egy párttag könyvem,Belenézek hull a könnyemBelenézek hull a könnyem jaj,Az van abba beleírvaA oligarcha vagy, te…..
hardw 2013.11.07 10:42:34
@Blogger Géza: köszönettel veszem, hogy próbálsz a számba tenni általad értelmezett dolgokat. kérdezz majd körbe, hány embert érdekel a véleményed.

meg kellene értened, hogy nem vagyunk egy súlycsoport, ráadásul nem is tartozunk egy biológiai törzsbe.

a személyeskedés részével természetesen egyetértünk. csak nem érdekel.
hardw 2013.11.07 11:10:34
@Blogger Géza: ahhoz képest hogy személyeskedésre nem válaszolsz, ez már a második.

megy a vita is, olyannal, aki ész érvekkel és a normális elfogultság keretein belül, a másik fél álláspontját is megértően vitatkozik, de te nem ilyen vagy.

hiszen te sem ezt teszed. érvelni az égbekiáltó baromságaiddal nem lehet, az meg nem vita, hogy miután minden állításodról bebizonyították hogy hamis vagy szimpla hazugság, visszatámadsz személyeskedéssel.

elhiszem, hogy megszoktad, hogy körülötted mindenki bólogat, mert ezt szokta meg a kormány is. de ha intelligens ember vagy, meg kell értened, hogy ez vagy azt jelenti, hogy egyetértened veled, vagy azt, hogy a vizsgált minta nem eléggé reprezentatív.

és hát utóbbi esetben jön majd a pofáraesés. neked is.
hardw 2013.11.07 11:28:27
@Blogger Géza: miért bizonygatnék bármit? kinek? neked?

mókás vagy kicsi huszár... :D
Egyszer volt, hol nem volt, volt eccer az igazibaloghjózsi, aki egy szép napon aszonta: "Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a…..
hardw 2013.11.05 14:43:15
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért van elkúrva az egész, mert ezek a nyugdíjasok - és ez a videókból tökéletesen látszik - tényleg azt gondolják, hogy illik és kell beleszólniuk a jövőbe, de ugyanakkor a beleszólásukban mennyire fontos szerepet játszik az önzés, hogy nekik jusson.

mérhetetlenül szégyellném magam emberként, ha idős emberként a következő generációk életéről akarnék dönteni háromezer forintért cserébe.

dehát, ha a magyarok nem ilyen emberek lennének, az elmúlt 20 év nem arról szólt volna, amiről.
hardw 2013.11.05 14:48:37
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja.

de attól még rohadtul dühítő, végülis ez a mi hazánk is.
hardw 2013.11.05 16:09:43
index.hu/belfold/2013/11/05/orban_elbeszelgetne_a_lehallgatasi_botranyrol/

muhaha, mik lehetnek azokban a leiratokban... :D száz meg száz öszödi beszéd :D
Az biztos, hogy a kormánypártok minden lehetséges eszközt bevetnek, hogy a bajai videó körül kirobbant botrány minél hosszabb ideig része legyen a közbeszédnek. “A közelgő országgyűlési választások megkívánják, hogy a demokratikus intézmények biztonságos működése…..
A Külügyminisztérium berendelte washingtoni nagykövetét, aki azonban inkább ott maradt. "Felháborítónak tartjuk, hogy míg a többi EU-s ország vezetőinek telefonbeszélgetéseit árgus fülekkel figyelte Washington éveken át, addig Magyarországgal nem foglalkozott az Amerikai…..
hardw 2013.10.29 18:09:24
@Prof. Dr. Sün: nekemis egyből ez:D
Tegnap a DeDi szavazóbázisos elemzését olvasva fölmerült bennem néhány gondolat. Magyari Péter szerint történt a baloldalon két kísérlet megtalálni és visszaédesgetni ezt az egymillió szavazót, de - nyilvánvalóan - eddig nem jártak sikerrel.  Először is itt van nekünk…..
hardw 2013.10.29 17:48:52
tenytar.blog.hu/2013/10/29/tovabbra_sincs_demografiai_fordulat

"Giró-Szász András szerint a kormány célja a családi adókedvezmény bevezetésével a gyermekvállalás ösztönzése volt."

ha abból indulunk ki, hogy 2 forintért bárki szívesen gyereket csinál, ha 1 forinttal csökken a rezsi, de 4 forinttal nő minden másnak az ára, ráadásul még "keresztény erkölcsi" ideológiát is nevelnek a gyerekbe majd az iskolában, akkor valóban nő a gyermekvállalási kedv.

a valóság persze az, hogy ha a terhes nő elmegy táppénzre, kirúgják. csak akkor nem rúgják ki, ha írásban jelzi a munkáltató számára, hogy terhes. de ha ezt egy jómagyar vállalkozásnál teszi, a főnök biztosan széttépi a papírt, és kirúgja bizonyíték hiányában, a tértivevényes postai feladásra meg hát nem gondol mindenki. a multik persze nem rúgnák ki, dehát a multik gonoszak, és amúgy is leépítenek ezerrel.

esetleg ha jönnének a párt hűséges szolgálói és felcsinálnák a feleségeket, akkor talán több gyerek lenne.
hardw 2013.10.29 18:08:32
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni???
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
hardw 2013.10.29 17:02:36
@Észmegálló: én csak azt nem értem, hogy abból a bazinagy fazékból miért nem kevesebbet akarnak elvenni, mert a mostani alapján a történelem már számtalanul bizonyította, hogy ennek mi lesz a vége. nem ma, nem holnap, valamikor. de ugyanaz.
hardw 2013.10.29 17:05:27
@tobeor: még van aki szóbaáll Blogger Gézával a gyakornok trolljain kívül? :DDDD
hardw 2013.10.29 17:26:46
@nyomasek:

nézzük (csakis) a tényeket.

- 3.5 éve van a jelenlegi kormány kormányon, 2/3-uk van, az alkotmányba is beleírogatnak kerületi rendeleteket, tehát kvázi azt csinálnak amit akarnak
- 2010-ben volt még a kasszában az IMF hitelből bőven, ráadásul Bajnai válságkezelést még a kormány is dícsérte külföldön
- a régió többi országa 2010-hez képest tud javuló tendenciát mutatni, velünk ellentétben
- az országnak szinte minden mutatója folyamatosan egyre rosszabb, persze csak amiket nem a kormány publikál

na most ha a külföld a hibás, akkor a vezetőnk és a kormányunk gyenge ahhoz, hogy az érdekeinket érvényesítse.

de valahol mindenképp kilóg a lóláb, mert aki hugyos gatyával ordibál, hogy mindenki hazudik, az bizony behugyozott. ez már csak ilyen...
Bevallom őszintén, magam is meglepődtem, hogy volt egy-két olyan szegmense a TV2 zenés műsorának, ami nem pusztán tetszett, de el is szórakoztatott pár másodperc erejéig, amíg rá nem jöttem, hogy mit is nézek. Egyértelmű, hogy nem én vagyok a célközönség, és nem is a szívem…..
A demokratikus ellenzék tüntetése látszólag nem hozott újat. Volt már ilyen: szép nagy tömeg, amely egyetért abban az alapvető dologban, hogy Orbán Viktornak mennie kell. Hozzá is szoktunk, hogy évente kétszer összehív ilyen tüntetést a Milla meg újabban a Szolidaritás. Csakhogy…..
Aszongya nekünk ez a budaigyula, hogy letartóztatott MVH alkalmazottak ide, "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete miatt indult nyomozás" oda, ennek az ügynek politikai szála nincsen. Aztán kiderült, hogy mégis csak van, "valahogy", mert Baranyi…..
hardw 2013.10.23 18:43:09
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: megszorítanám a kezét :D
hardw 2013.10.23 18:56:29
@Penivaldes: nem, arra gondolok, hogy ha megszavazzák még 1-2x a jelenlegi kormányt, elmennek az adófizetők (versenyszektor), ittmaradnak ők és a hívek, akkor a végén nem lesz nyugdíj, meg semmmi.

mindegy, ez a tanú film így végignézve pont elvette az élét a mai beszédnek, és feldobott:)
hardw 2013.10.23 19:04:52
@Penivaldes: az öregekbe a templomban belesulykolják a baromságot, meg egymást is hülyítik. felhozzák őket busszal, jó szellősen beállnak (láttam a felvételeken, szellősen voltak), majd eladják 1 milliónak.

de mit? százezer odafuvarozott nyugdíjast?

nevetséges az egész... ezeknek az embereknek a jövőre nézve szar felelősségérzete sincs, csak a rövidtávú kétforintos átverésnek bedőlve pillanatszavaznak.

mindegy, hagyjuk, inkább nézem tovább a tanút:)
A Fent és Lent tudósítása az október 23-ai eseményekről - folyamatosan frissülünk! 17:56 Fent és Lent - Konklúzió Egyre szürkébb a nemzeti ünnep. Tök unalmas tüntetések, mindenki mindig ugyanazt csinálja, ugyanazt mondja. A 4K! Csepeles akciója legalább új volt. Épp az Anker…..
Ahogy nézem felforrt a magyar nyelvű internet: akkor mostan ki is lett átbaszva? A szavazatcsencselő romák vagy a lebukós videón merengő közvélemény?  Mit tudom én, első ránézésre tényleg túl szép, hogy igaz legyen. De az is igaz, hogy a Nagy Bajai Tüzelőbizniszben…..
hardw 2013.10.19 10:40:21
@mahet: 1 generáción belül talán elkezdhetünk felfelé menni. a "kánaán" amire már 90-ben is vártak az emberek (nyugati életszínvonal) még odébb van. aki mást mond, hazudik, ide komoly strukturális reformok kellenek, harmadekkora államszervezettel.

@gazoló: várjuk meg, a jelenlegi ütemben még legalább 5 év, ha a mostanihoz hasonló "ügyességgel" csinálja a kormány.

@abc: igazad van. a történelem alapján régen azért még érdekelte a magyarokat a sorsuk. ma ez nagyon nem így látszik.
hardw 2013.10.19 11:28:35
@shinichi: az a baj, hogy nem fogjuk megúszni a rendszerváltás szembenézését. akkor volt egy szép vértelen átmenet, és hozzá egy hatalmas átverés.

a népre vár a szembenézés.
hardw 2013.10.19 12:38:01
@Husz_János_Puszita: valójában van különbség a kettő között?...

csak mert mentalitásban tökéletesen megegyeznek. ez persze valahol nem csoda, hisz fejétől bűzlik a hal.
A képen látható hölgy beismeri, hogy tíz mázsa tűzifát kapott a szavazatáért. A Fidesz cinikusan a legkiszolgáltatottabb és legesélytelenebb réteget használta fel egy időközi önkormányzati választás megnyerése érdekében.  Miért is baj ez, azon felül, hogy…..
hardw 2013.10.18 21:46:19
@Bogas: nem tudom, keresd le a valasztas.hu-n. én nem voltam köztük.
hardw 2013.10.18 22:05:45
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: nem, nem örülök, mert csak tovább mélyíti a szakadékot az emberek között. ha az emberek mindig csak magukkal foglalkoznának, nem lenne társadalom.

@Bogas: tényleg! igazad van, fáradt vagyok. egyébként a miniszterelnököt én nem SENKI-zném le nagybetűkkel.

@Kim Jong Un: a pufajkás barátom ki is? ja tudom, akinek nemrég szobrot emeltek, kapott nem kevés európai díjat és elismerést, és mellesleg akkor, amikor még kisfiú voltál a saját, még nagyobb arányú 2/3-ukkal nem éltek vissza.
hardw 2013.10.18 22:07:33
@monddazigazatmar: nem mentek el, tehát nem tudjuk, kire szavaztak volna. a nemszavazás is egy vélemény-nyilvánítási forma.

a tény az, hogy a választópolgárok 1/3-a szavazott 2010-ben a jelenlegi kormányra.
Egyszervolt Országban valahogy átcsúszott két népszavazási kérdés a Kúrián, ami okozott némi zavart homlokráncolást a kormány és az ellenzék köreiben is. Pártunk és kormányunk nyilván rögtön a torpedóért nyúlt, egy frakciótag szerint "Még egyszer nem fogjuk elkövetni ezt…..
hardw 2013.10.15 15:22:50
@Husz_János_Puszita: de ez a fenti a racionálisan gondolkodókra is igaz, csak ők hamarabb megadják magukat a beismerésnek - szerintem.

felesleges tagadni, a fidesznek is voltak jó intézkedései, az előző és a mostani ciklusukban is. sőt, voltak olyanok is, amik bár nem voltak jó intézkedések, mégis profitált belőle az is, aki nem feltétlenül értett egyet vele (pl. a végtörlesztés).

és voltak a megelőző 8 évben is olyan intézkedések, amik rosszak voltak.

az más kérdés, hogy ha az egészet mérlegre tesszük, külső szemlélőként (pl. külföldiként) egészen más az állás, mint fideszesként, vagy "komcsiként".

ja, egyébként teljesen gáz volt a trafikmutyi (csak hogy a témánál maradjunk), nem csak a családok tönkretétele, a haverok helyzetbe hozása miatt, de a költségvetési lyuk miatt is. szóval ha odajönnek, aláírom hogy csinálják vissza az egészet.

viszont, 3 hónapja nem cigizek.
hardw 2013.10.15 15:46:33
@Myrath: stream1.gifsoup.com/view/378852/chuck-norris-approves-o.gif

kár, pedig annyira sirály az írás.... :D
hardw 2013.10.15 15:49:41
@bella _ciao: még alsópéterinél is jobban!:)
Öröm a nemzetnek, boldogság A Pártnak, épül, szépül a hazánk, minden verítékezve hánykolódó honfitársunk megnyugodhat: vasúttól bringaútig mindent A Lajosék építenek, pluszbónusz a legjobb kezekbe került a termőföldek legjelentősebb hányada is. Pályázat nélkül,…..
hardw 2013.10.10 15:26:48
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a sok naiv meg azt hiszi, hogy tényleg ennyien szeretik a kormányt...
Varánusz Tanárok az utcán 2013.10.06 11:32:29
Seprő, láthatósági mellény, itt van az ősz, itt van újra, Hoffmann Rózsa menj a búsba: utcára vonultak tegnap a tanárok. Szülőként régóta vártam érdeklődve, mikor jön el a pillanat amikor végre nem tetszenek lenyelni a mindent és a bármit szó nélkül. A héten megjött az…..
hardw 2013.10.07 13:31:45
Őrültnek nevezte Fónagy János államtitkár mindazokat, akik nem támogatják vagy éppen kritizálják a kormány rezsicsökkentését vagy ahogy mostanában nevezik, rezsiharcát. Mivel Fónagy János bizonyosan nem őrült, sőt egy elég logikus, józan gondolkodású kormányzati…..
hardw 2013.10.04 14:53:55
@bőrmók: az mindegy nekik. a fidesz szar édes, a komcsi szar mérgezett.
hardw 2013.10.04 15:30:38
@Sir Galahad: sajnos emberünknek eléggé igaza van, még ha a számok kicsit elrugaszkodottabbak is.

ha az államszervezet kicsi lenne, és mindent kiszerveznének, akkor százszor hatékonyabban működnének a dolgok.

irdatlan pénzeket fizetünk a politikusok álmaira, az állami pozíciókba beültetett bérenceik hatékonytalanságára.

más kérdés, hogy a közszféra jelentős megkurtítása a másik oldalon okozna problémákat, de hosszú távon hatékonyabb lenne.
hardw 2013.10.04 15:38:27
@Makkasz: többet ér nekik a zsigerből jövő "mocskoskomcsik" érzés, csak szerintem nem tudják, hogy miért utálják őket.

főleg, hogy 98-ig (talán a privatizációk egy részét leszámítva) egész szép felívelés és korrekciók voltak.

aztán jött a dakota harcos, megígérte a világot, és azóta mindenki ígérget.

de erről is, mint sokmindenről, majd a történelem rántja le a fátylat, és 100 év múlva a kisdiákok számára is világos lesz, hogy miféle "hazaárulás" történt itt az ezredfordulón.
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
 "Választási költségvetés biztosan nem lesz" "A kormánynak nem áll szándékában „választási ajándékokat” osztogatni" Hóttziher, hogy nem! Mondd meg nekik Miskikém te is, apám!   Remélem innentől világos kedvesmindenki, hogy ez itt nem az. Istenuccse. Ez maga a…..
Varánusz Asziszi Szent Papcsák 2013.10.01 15:13:40
Azt mondja az Index, hogy ez a mi Papcsák Ferink a Fidesz szent tehene. Fene tudja, nekem inkább az ugrik be, hogy Ferenc egy másik szentre jobban hasonlít, ha annak egyik jelmondatát idézzük: Ez a mi Asziszi Szent Ferink is előbb tette ami szükséges, majd ami lehetséges, és máris…..
hardw 2013.10.01 16:17:00
@Állam-vizsga: perszepersze.

véletlenül sem arról van szó, hogy a fiúk előjöttek a naaagy arab befektetői háttér mesével, lefestettek egy bontásra váró gépet, idejöttek egyet villantani vele, és várják a sok magyar befektetőt, akinek a pénzét lenyúlhatják... :)

kíváncsi leszek, meddig tart a tündérmese.
hardw 2013.10.01 17:11:37
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor mi a kérdés?

baján nem volt választási csalás.

az eu a karvalytőke végrehajtó hatalma.

a multinacionális cégek kiszipolyozzák a kisembert.

a benzin ára mesterségesen van magas szinten tartva.

a békemenet a nevéből eredően békés, szellemi szervezet.

szellemi honvédők.