Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bêla (törölt)

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
bêla (törölt) 2008.08.25 14:09:24
Először született jávai langur Magyarországon, a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A ritka délkelet-ázsiai majmokat még tavaly szerezte be a városligeti intézmény, éppen azzal a céllal, hogy a bemutatáson túl az állatok szaporításával részt vegyen a faj megmentését…..
A Team USA visszaszerezte a négy éve elveszített olimpiai címét, így a Redeem Team küldetése sikerült. A spanyolok csodálatosan játszottak, megmutatták, hogy egy összeszedett csapatjátékkal lehet meccselni az amerikai sztárokkal, akik összeállításban és mutatott játékban is…..
Spanyolország játszhatja a kosárdöntőt, miután 91:86-ra nyertek az elődöntőben Litvánia ellen. A másik ágon 101:81-es győzelmével az USA került a döntőbe, ezzel megismétlődik a spanyol-amerikai csoportmeccs, de reméljük Gaoslék nem adják ugyanolyan könnyen magukat. A nap…..
Az első félidő végéig különösen jól tartották magukat az ausztrálok az NBA-ben szereplő centerükkel, Boguttal, de a harmadik negyedet 0:14-gyel kezdték. Ha a leendő ellenfelek egy kicsit figyeltek, akkor gyűjthettek ötleteket a győzelemhez (116:85).1, Lepattanóban harcolni kell,…..
A litván csapat folytatva a remek játékukat, a bírói nyomás ellenére is könnyedén verték Kínát. A bírók 25 faultot fújtak Litvániának, 15-öt Kínának, de mivel kidőltek, ezért ezzel már nem kell foglalkoznunk. A litvánok abban bízhatnak, hogy továbbra is 42 százalékkal…..
bêla (törölt) 2008.08.20 16:06:28
Ez a meglepetés, nem Kobe kihagyott zsákolása: Litvánia kikapott Ausztráliától 31 ponttal (106:75). Puff. Ez az eredmény, amivel nehéz mit kezdeni, mivel Litvániát mi az Amerikát megszorító csapatok közöt tartjuk számon, hiszen centerben és kicsikben is erősek. Náluk a…..
naaaa,elkezdődött, végre végre itt a sziget. az előző évek rutinjával ellentétben idén hajóval közelítettük meg a helyszínt, így sikerült kikerülnünk a kibaszottnagy tömeget, egy percbe telt érvényesíteni a karszalagokat, bár wendynek nem hajtogatták vissza, ezért…..
bêla (törölt) 2008.08.18 12:21:33
annyira eltrógeresedtünk, hogy még a kommentekre sem reagáltunk, és nem, nem tűntünk el, mégcsak abba sem hagytuk a blogot, csak egyszerűen teltek múltak a napok, a hetek, a hónapok ésésésés nem írtunk. egyszer-kétszer megfordult ugyan a fejünkben, hogy inkább hagyjuk ezt a…..
"A most születtet kölyök dalmatáinkat mutató webkamera bekerült az EarthCam.com TOP 10 webkamerája közé! Több mint 75 országból nézik a kameránkat (az USA-tól Marokkóig ) naponta közel 1000-en! Úgy gondoltam, hogy érdekes lenne az Index.hu látogatóit is informálni erről…..
bêla (törölt) 2008.07.31 10:47:56
A Rátgéber László vezette megújult női válogatott begyűjtötte a tornagyőzelmet, ami nem kis bravúr az újjászervező csapatnak.Magyarország-Törökország 66–62 (17–13, 13–16, 18–18, 18–15)Kusadasi, 1 500 néző. V: Isik, Karacam (törökök)Magyarország:…..
bêla (törölt) 2008.07.27 22:59:26
Ma lesz életem első amerikaifoci-meccse, ami valószínűleg sokakat nem érdekel, de ha már a médiahatalom, akkor nesztek. 15:00@Tatai út (BVSC pálya) Bp Grizzlies vs Kistarcsa Firebirds A Grizzlies azon csapatok egyike, amelyiket az utóbbi hetekben ezen a blogon is többen megjegyeztek,…..
bêla (törölt) 2008.07.27 14:28:10
Már régóta elkészültek a csoportbeosztások az olimpiára, amit nem titkolunk tovább, sőt nagyképűen tippelni is fogok. A csoport: Argentina, Australia, Iran, Lithuania, Russia, Croatia B csoport: Angola, China, Spain, USA, Greece,Germany Preliminary Round: A lebonyolítás: August 10,…..
és most eltűnünk egy hétre (haha míly meglepő, hogy eltűnünk, de most igazoltan), sőt mi több 9 napra, megyünk horvátba a karavánnal, meg kőszegre a szokásos nyári állomásra pizzát zabálni meg műűvelődni, utána meg irány a száund, amit már tavaly óta várunk, de nagyon…..
"A képeken éppen Béla látható futkározás közben. Béla valójában Picur névre hallgat a család női tagjainak körében, de szerintem az béna név, ezért jómagam Bélának szólítom. Annak ellenére, hogy szukáról van szó. Szoval Belank a kis futkarozas utan megmutatta…..
Drága blogolvasók és -írók,   Fantasztikus hírem van. Még annál is jobb, mint hogy Demszky főpolgármester titokban 50 millió forintot utalt ki a "Meztelenül diszkoszt vető Farkasházy Tivadar" című köztéri szoborra. A hír az, hogy vadonatúj címlapja lett a…..
bêla (törölt) 2008.07.21 13:47:10
Március 18-án született ez a fehér majom a kínai Huangshanban. A fehér makákó rendkívül ritka, genetikai mutáció eredménye és hát, mindennél cukibb. Hajtás után további csodálatos felvételek. ..
bêla (törölt) 2008.07.15 19:45:58
trendy&wendy Hétvégi ajánló 2008.05.30 09:57:00
Most hogy itt a jóidő egyre több és több bulihelyszín és persze ezzel párálell számos esemény is adódik. Példának okádék pénteken lesz múúúg a zépében, amire bár nem biztos, hogy megyünk, mert az a 8-as kezdés kicsit korai minekünk, de amondóak vagyunk, hogy…..
nagy szomorúságunkra kiestek a portugálok, (wendy teljesen maga alatt volt, haza is ment gyorsan a meccs után és egy gyertya mellett siratta el őket) ma este megyünk is, és koccintunk a nem létező egészségükre. nyílt egy új hely, dürer kert néven fut, ami azért nekünk annyira nem…..
Ma van a nagy nap. Az ősellenség ellen, a barkókirályok és szépfiúk ellen kell végre focizni. Eddig elképzelhetetlenül rosszul játszottunk, de talán Vieira újraélesztésével történni fog valami csoda. De milyen csoda? A sérüléséből visszatérő játékos eddig hat gólt talált…..
bêla (törölt) 2008.06.17 12:11:38
Forrás: nba.com Pierce egy harcos, nem aggódom miatta, mondta egy jegytulajdonos a Boston Heraldnak. A szurkolók legjobban Pierce-ben hisznek, ő van itt a legrégebben, bár ő nem akart annak idején ideigazolni. "Tíz éve vár rá, hogy játsszon" - mondta egy szurker az első…..
bêla (törölt) 2008.06.11 23:29:49
Ahhoz, hogy kibírjuk ezt a néhány hetet, fontos minél jobban megismerni az Embert, akinél többet nem árthat senki a csapatnak. Az 56 éves Domenech a Lyonban nevelkedett és lett focista, majd játszott a PSG-ben is a bajszával együtt. Az edző nyilatkozatában nem kevesebbet állít, mint…..
Allez la France! Szerintünk les 2008.06.10 14:33:58
Nem tartozik konkrétan a francia csapat teljesítményéhez a les nem les, de nagyon befolyásolhatja a csoportunkat, ráadásul a kedves kommentezők is leragadtak itt. Nekünk kedvez ez az eredmény, jelezném.Az Index cikkében azt írják, hogy nem volt les, persze ez a vita csak azért van,…..