Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hantabanta

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Szabotázs? 2018.10.22 03:30:30
A TV2-nél annyit hibáztak a hétvégén, hogy az már gyanús. Csatornán ősszel igencsak belehúztak, a hét minden napjára jut valamilyen szuperprodukció. Ezek persze többnyire érdektelenek (Sztárok és párok) vagy értelmetlenek (Ninja Warrior Hungary). De ahol ennyi műsort csinálnak, csak létre kell…..
Január. Ekkor kezdődött minden. Ja idén januárban. Történt ugyanis, hogy kora este kb 15 perc alatt felépült egy görcs az oldalamban. Bevallom, kicsit beszartam attól, hogy mi lehet, de mivel baloldalon hátul volt derék magasságban, úgy gondoltam nem a fejem fáj, hanem a vesém görcsölhetett be. Na…..
hantabanta 2018.10.22 15:37:03
@jatagán9: Kizárt, hogy azzal a vesegörccsel valaki vezessen, mint ami nekem is volt. Levegőt nem kaptam, fetrengtem a fájdalomtól, mindez megspékelve néha egy kis hányással. Nyavalygás. Persze. Neked valószínűleg csak egy enyhébb görcsöd volt.
Itt van néhány plusz információ Wizz-utasoknak. Úgy tűnik, kissé nehezen megy a szabályok egységes betartatása a reptereken, a kötelező kézicsomagfeladás pedig inkább csak vágy, nincs retorzió azoknak, akik kihagyják a sorállást az utasfelvételhez. Lényegében ingyen is lehet két kézicsomagja az…..
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
Miután lassan szinte alig marad valami, ami benne foglaltatik a jegyárban, viszont szinte mindenért pluszt pénzt próbálnak lehúzni az utasról a szolgáltatók, összegyűjtöttük, kinél mi maradt ingyenes és mi az, amiért perkálni kell. Természetesen szép nagy különbségek vannak. Ez itt a három…..
hantabanta 2017.11.16 23:20:00
@schnee: Barátaink itthon simán feladták. Portóban a hölgy értetlenkedett de aztán elővette a szabályzatot (ezek szerint nagyon felkészült volt) és ott is mehetett.
Több mint fél éve nyílt meg a lehetőség, hogy a Wizz hitelkártya elfogadása miatt fapados utasok is ingyen beszabaduljanak a ferihegyi Mastercard lounge-ba. Látogatjuk mi is persze szorgosan, itt az ideje, hogy leírjuk, miket tapasztaltunk. Az biztos, hogy jócskán megdobja az utazás kényelmi…..
Menyét barátunk belefullad a füstbe amit a földszinti szomszéd összegrillez. Ha hátralépünk egyet, akkor teljességgel érthető a gondja, hiszen én is csak a sonkát szeretem füstölten, nem a lakást. Kedves Házmestermedve! A következőkkel kapcsolatosan szeretnék információt Öntől:Egy 120 lakásos…..
hantabanta 2017.09.01 20:52:09
@fbal02: Kertesházban sem lehet mindig. A mi kedves szomszédunk mindig ránk szól, pedig a háza messzebb van de valamiért mindig a kerítésünk mellett tartózkodik éppen. Mondtuk neki, hogy havonta kb. egyszer mikor sütünk, szólunk előre de ez sem jó neki. Ne süssünk és kész!
hantabanta 2017.09.01 23:20:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nálunk egyáltalán nem lehet égetni. Egyébként megoldottuk, vettünk gázgrillt és a kerítéstől kb. 5 méterre tettük le. De ahogy megérez egy kis illatot is, látványosan elkezd szenvedősen sóhajtozni. Menthetetlen.
Hetek óta halljuk és olvassuk a híreszteléseket arról, hogy a Wizz Air átalakítja a poggyász-szabályozását és egyre inkább úgy tűnik, komoly a dolog. Hivatalos bejelentés még nincs, de ha a több forrásunk által megerősített verzió a valós, akkor sokan fognak átkozódni. FRISSÍTÉS: már hivatalos, fenn…..
A TripAdvisor felhasználói szerint (tudjátok ez az a nagy internetes utazási fórum, ahol lehet értékelni a helyeket) a következő szigetek a legjobbak Európában. Már pedig, ha egy ekkora közösség ezt állítja, akkor van benne valami. Te voltál már valamelyik szigetek a felsoroltak közül? Én igen, és…..
hantabanta 2017.05.15 09:22:00
Rengeteg ételt nem lehet adni kis kedvenceinknek, mert beteggé tehetik, vagy akár meg is ölhetik őket. Ezt pedig gondolom senki sem szeretné. Az egyik legfontosabb, hogy nem szabad adni nekik semmi csokisat! Ám nem csak a csokoládé, hanem a rágógumi, az avokádó, a szőlő, a gránátalma, a fokhagyma…..
A meghirdetett menetrend alapján igazi gyorsbusz indult a budapesti reptérről a belvárosba. Az útvonal kitűnő, felfűzi a pályaudvarokat is. A menetrend is zseniális, fél óránként jár. A valóság egy cseppet más, de a szolgáltatás valóban létezik, minibusszal. Sőt egy másik szolgáltató is belépett a…..
hantabanta 2017.04.18 09:24:25
@balintcili: "egy jól bevált, MŰKÖDŐ reptéri transzferszolgáltatást miért is kellett beszüntetni és helyébe ezt a f..st odateríteni. szégyen az egész"
Mi a régivel is ugyan így jártunk jó pár éve. Külvárosba, több, mint másfél órát vártunk.
Elérkezett A Dal az első elődöntőkhöz, ami rögtön azzal kezdett, hogy a lebetegedett Tatár Csilla helyére Rátonyi Kriszta ugrott be a Petőfi Tévéről. Ez amúgy még kicsit dobott is a műsoron, minden más azonban pont olyan nyomasztó, mint amennyire nyomasztó A Dal a kezdetek óta...
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
hantabanta 2017.02.08 10:10:53
@balco: Kipróbáltuk, bemehetsz.
hantabanta 2017.02.08 16:46:48
@Zest: Kávé, rövid italok kb. 6 féle, sör, bor, pezsgő, üdítők, sok féle. Leves, saláta(?),gyümölcssaláta, háromszög-szendvicsek, sajtos roló, pogácsa, sajtos masni, linzerek, aprósütik.
hantabanta 2017.02.08 16:51:34
@hantabanta: És még joghurt is.
Feje tetejére állt a világ: Budapesten már ember sem mindig van a csomagméricskélésre, bezzeg a legnagyobb Wizz-csomópontban keményen büntetik az utasokat, ha nem tartják be a szabályokat. Konkrét intő példa: még mindig vannak olyanok, akik más légitársaságra hivatkozva próbálkoznak három…..
Az édes lépes méz a legtöbb ember számára ínyenc finomság, folyékony arany, azonban ezért a finomságért a méhek fizetik meg a valódi árat, hiszen munkájuk gyümölcsét elveszik tőlük...
HM!-összeállítás A jó kis hazainak nincsen párja. Így vannak ezzel a HelloMagyarok! szerzői is, akik külföldön élve is - bizony - néhány dologból a hazaira esküsznek. Most pedig nekünk is megmutatják, miből vásárolnak be minden egyes alkalommal, amikor hazalátogatnak. ..
Azt mondják az okosok, hogy előbb mindig más hibájából próbálj tanulni és ne a sajátodból. Nos, itt egy inverz útikalauz azoknak akik Rómába készülnek. Elmeséljük mit ne csinálj úgy, ahogy mi, ha egy tartalmas és élvezetes kirándulást szeretnél az "örök város"-ban. Hogy ne kelljen túl sokat olvasni,…..
hantabanta 2016.06.16 16:39:06
Félárú jegy, húha, ez aztán az akció - sugallja a Wizz Air a mai nagy dobás kapcsán, de jobban belegondolva és a feltételeket átrágva viszonylag kevés utasnak éri meg most az ész nélküli foglalás, íme miért. Érdemes a két viszonyítási alapnál kezdeni. A Wizz Air nagyjából havonta bejelent 20…..
hantabanta 2016.04.12 17:13:09
@Gtusa: Nem emeltek, ma hajnalban pontosan annyiból jött le a kedvezmény, mint amennyiért én marha tegnap megvettem. De tényleg fogyhatnak a jegyek, mert most már drágább lenne pár ezerrel, mint amennyiért én vettem. (Tenerife)
Minden gyereknek van kedvenc plüssállata, ennek a cicának egy maci. Nélküle aludni sem tud.Forrás: indavideó..
hantabanta 2011.03.16 19:49:45
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
hantabanta 2010.12.18 12:48:08
@iwen: Nekem a Renire leadott szavazatom után is ez jött: Rám nem lehet szavazni...
Ha már ennyire nézettségcentrikus a hét (ez van, ha egyedül maradok a gépnél), akkor még egy érdekességre érdemes kitérni. Az NCIS ismétléseinek pénteki sikerére gondolok. Nem elég ugyanis, hogy A férjem védelmében-t hátra szorították az NCIS már leadott epizódjai, de egyre…..