Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuzsérRobi

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tüntetések, zászlófelvonások és szórványos Szaniszló Ferenc országszerte. Exkluzív programajánló az ünnepre. 9:00 Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren. A Himnusz hangjaira hóátfúvások kíséretében emelkedik magasba a fehér-fehér-fehér magyar zászló. 9:15…..
Újabb jó hír az Apple-rajongóknak: az iPlastic segítségével ezután elég lesz egy kütyü. Nem kell tovább szomorkodniuk azoknak, akik iPadjük miatt mondtak le iPhone készülékükről. Az Apple ugyanis bejelentette: augusztus közepén piacra dobják azt az eszközt, amellyel…..
A rajtaütés során harminckét tetoválást készítettetek, és negyvenhatszor győztek szkanderban. A többéves vegzálást és razziázást megunva 46 román kamionos tegnap hajnalban rajtaütött a Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) székházán. A kamionosok semmilyen szabálytalanságot nem…..
PuzsérRobi 2012.06.11 17:21:09
A pénzügyminszter az euró bevezetése helyett a pénzügyekben is a restauráció híve. „Hosszú gondolkodás után egyetlen okot tudtunk megnevezni, ami indokolná az euró bevezetését: így újra 3,60 lehetne a kenyér. Ennél több okot nem tudunk mondani” – írta…..
Puzsér Róbert negatív szavazatai miatt mindenki kiesett a Csillag születik-ből, Hajós Andrást is csak az SMS-ezők tudták bent tartani. „Ha még egyszer be kell tennem a lábam ebbe a köcsögfészekbe, epét fogok hányni” – foglalta össze tapasztalatait a zsűritag. A…..
A HírCsárda összeszedte az interneten kerengő pletykákat a sorozat állítólagos nézőjéről. Férfi? Nő? Egy baseballsapkás emu? Összegző cikkünk egyik apropója, hogy legutóbb a budapesti Kálvin téren látták, amint 12 gombóc fagyit tuszkol egy hátizsák oldalzsebébe. A szám…..
Próbált ellenállni, de megint depressziós idézetekkel örvendeztette meg ismerőseit Kovács Tibi, rendszeres facebookozó. "Vannak emberek, akiken akkor sem látszik, hogy át akarnak verni, amikor a szemedbe mosolyognak" - írta Tibor Facebook-oldalán. Ismerősei szerint nem ez…..
Angliában betelt a pohár! Elege lett a brit nemzet fiainak abból, hogy a külföldi autógyárak bekebelezték a hőn szeretett autómárkáikat, így úgy döntöttek saját kezükbe veszik sorsukat. Ez persze nem is csoda annak fényében, hogy az angol autógyártás remekműveit, vagyis a…..
A szomszédai különcnek, de ártalmatlan és általánosságban kedves embernek ismerték meg K. Kálmánt (56) az eset előtt.  Az egyik szomszéd elmondása szerint az tűnt fel először, hogy K. Kálmán egyik nap egy bekapcsolt szegélynyíróval a kezében a "pókcsöcs"…..
PuzsérRobi 2012.05.15 23:25:28
A Könyvkötők Országos Egyesületének szokásos évi Edward Norton-hasonmásversenye a tűzijáték után torkollt vérfürdőbe. "A rendőrség akkor hatolt be az épületbe, amikor áthatolhatatlan kardamomszag kezdett el terjedni az épület alagsorából" - idézett rosszul a…..
PuzsérRobi 2012.05.12 02:21:35
GPOY-t RT-zett korábbi EIC-jéről TBG. A fotón a jelenleg az ELTE BTK-n PHD-zó, mostanában HTB UP-t éppen UV-n buktatja meg az EMC-s GYP.     "FYI már beírta az ETR-be a jegyet ez a PMS-es MTK-s GYP, ASDASDASD, várjál, bedobok egy HP-t, BRB!" - kommentálta a HVG-nek…..
PuzsérRobi 2012.05.09 11:34:27
A CBA után hírportálunk is belépett Áder János gyémánt fokozatú főtámogatói közé. Az új köztársasági elnök már a mi szponzori öltözékünkben tette le az esküt, amihez Makány Márta Twitterén gratulált. Lakatos Márk pedig sms-ben üzente: "Legközelebb a…..
Zene: Van az a kategóriájú zene, ami annyira rossz, hogy már jó. Nos, Uhrin Benedek e kategória egyik kimagasló képviselője. Vagy kimélyülő, mindegy. A lényeg, hogy a szám minden gyermekessége ellenére még hallgatható is. (A hallgatónak jelzem, hogy a fenti felvételen a szám…..
PuzsérRobi 2012.04.22 15:35:39
Hoze Blog 2012.04.12 14:21:00
8 frontember, akit jól pofán kéne vágni: Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot - (MTI hír) A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a…..
3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetné a Jobbik a melegházasság előtti szexet, természetesen magánzárkákban, hogy elejét vegye a további illetlenségeknek. Vona Gábor javaslata szerint, akit melegségen kapnak, azt automatikusan szlovák állampolgárrá…..
Orbán Viktor kölcsönadta szóvivőjét Nguyen Tan Dung vietnami kollégájának a helyi reformok bejelentésének idejére."A Péter remek munkaerő, naponta akár 10-15 esetben is meg tudja cáfolni, hogy a nevezett reform valójában megszorítás" - meséli Tan Dung a…..
PuzsérRobi 2012.04.04 17:50:01
A Kun Béla díjat Thürmer Gyulával alapította az éppen sanzonénekesként dolgozó aktivista.A Szoborparkban celebrált ünnepségen nyugdíjas Xénia-láz tagok fogják a capella énekelni az internacionálét, majd pedig Kun Béla elrepül. A 3 millió rubel értékű díj alumínium vödör…..
PuzsérRobi 2012.04.04 00:05:26
@kittrabi: Vajon te egy létező nyelven beszélsz, vagy csak összefüggéstelen szavakat írsz le egymás után?
Hát ilyen érzés lehet diszleksziásnak lenni.
PuzsérRobi 2012.04.04 17:46:16
@tippmixx: Köszönöm, ezzel választ kaptam tőled az élet nagy kérdéseire, így már nyugodtan fekszem a sírba.
@kittrabi: Hát én is megrendültem, amikor a pralinés kockától eljutottál egészen az orkánkabátig.
Aktualitása miatt váltottak a Showderklub készítői, és Nagy Feró helyett Schmitt Pált fogják égetni, illetve ami még maradt belőle. Exkluzív részletek a forgatókönyvből csak a HírCsárdán. Megbízható belső forrásokból sikerült megszereznünk a Showderklub…..
Az INDEX reggeli frissítésekor a szerkesztői rendszerből véletlenül egy jóindulatú cikk került ki a főoldalra. Az INDEX Etikai és Imidzsvédő- Bizottsága azonnali hatállyal megszüntette a cikket író, K.J.A.B.P.T. monogramú újságíró munkaviszonyát. Találgatások folynak,…..
PuzsérRobi 2012.04.02 16:06:06
- Ma van a Fostalicskák világnapja.- 1924. április 1-jén próbálta meg egy Mascarpone-banda ellopni a római Colosseumot. Az akciót a műemlék portása buktatta le.- 40 éve került ki Chile a közép-európai időzónából.A nap mondása: "Nagy kő alatt nagy kígyó" - H. Judit…..
PuzsérRobi 2012.04.01 16:44:58
A Budai vár, Sándor-palota, Schmitt "dr" Pál címre érkező leveleket a leendő ex-köztársasági elnök sajnos már nem kapja meg.A doktori cím után azonnali hatállyal elvették Schmitt Pál lakcímét is, és vizsgálat indul, hogy vajon az 1968-as olimpián tényleg ott volt-e,…..
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
Ez a megnehezített parkolás világnapja.- 1848-ban ezen a napon árusítottak először abszintot egy pesti kávéházban.- 1989. március 14-én alapították meg a pí napját éretlen, unatkozó műegyetemisták.A nap bölcsessége: "Olyan vagy te, mint a nyári iskola." - Ottlik…..
PuzsérRobi 2012.03.14 18:00:28
Pálffy István, a KDNP frakcióvezető-helyettese a nagy sikerű Kommandó című akciófilmmel kapcsolódik ki üres perceiben a parlamentben.  "Most nézem a Schwarzenegger-életművet időrendi sorrendben. Már alig várom a Piszkos alkut!" - meséli az egykori televíziós…..
- Ma van a Búvártanfolyamok világnapja.- 17 éve ütötte lovaggá II. Erzsébet királynő Lionel Richie amerikai zeneszerző-énekest.- 1988. március 11-én szabadalmaztatta Clavileno de Kaisersänger ukrán üvegfúvó az ehető virágföldet.A nap mondása: "Igaz a pletyka, tényleg…..
PuzsérRobi 2012.03.11 20:25:19
@kittrabi: Szerintem te egy nem létező nyelven beszélsz.