Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexandra252

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LOVE magazin nyolc szépséget vetőztetett meztelenre a legfrissebb címplapjához - Kate Moss, Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Daria Werbowy, Lara Stone, Kristen McMenamy és Jeneil Williams testét mindössze néhány stratégiai helyen elhelyezett photoshop flekk…..
Alexandra252 2010.02.06 18:12:40
Penelopé Cruz és (talán vőlegénye) Javier Bardem Brazíliába menekültek a spanyolországi havazások és hideg elől, ahol láthatóan remekül mulatoznak és fenékbe csípőset/fenék markolászósat játszanak.Mókás pillanatok :) ..
Dita von Teese lesz a sztárvendége a Moszkvában megrendezésre kerülő Euróvíziós Dalfesztiválnak. Pontosabban a Németország színeiben induló duó meghívására fog vetkőzni a Miss Kiss Kiss Bang című számra. Természetesen egy Ditáról szóló poszt mit sem ér képek nélkül,…..
UPDATE: néhány hónapos ugyan már ez a kép, de a kislányon azóta is rendszeresen látható a fenti cipőcske. Katie Holmes végre reagált a vádakra és kritikákra: azt nyilatkozta, hogy ezek a cipők "egyáltalán nem egészségtelenek, mert versenytáncos gyerekeknek tervezték őket,…..
Ezen sokat röhögtem. Dita Von Teese azt nyilatkozta, hogy idén Halloweenkor "normális nőnek" fog öltözni."Felrakok egy kis önbarnítót meg bronzosítót, nem festem ki magam, farmert és pólót húzok. Mivel a valóságban ezek eszembe sem jutnak, jó móka lesz így…..
Alexandra252 2010.01.02 21:58:48
Megvan! Lekapták: i49.tinypic.com/2iqdaad.jpg
Nekem jobban teccik ahogy általában kinéz :D