Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixeltrucsok

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony meg, és a lehajított ékszíj darabjaiból fon új szemöldököt Rákay Philipnek, Az Intendánsnak, Aki Minen Szart Berendel Sokadjára is. Na jó, a Marslakókat már tényleg nem lehetett tovább műsoron tartani, haverok ide, mutyi oda, ha valamit egyszerűen NEM NÉZNEK A ZEMBEREK,…..
CatHunter..
Jó volt egy kicsit kimozdulni, fotózgatni. Íme pár kép:   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/trucsok/budapestbamako_rally_2010/feed", "width":"675", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF",…..
Mikor felkeltem észrevettem, hogy a függöny felső része gyakorlatilag fekete  - asszem ez azt jelenti ki kell mosni! :) -legutóbb beraktam a gépbe, arra viszont nem gondoltam, hogy a mosógép nyomni fogja ki a habot orrán száján, elöntve a kis garzon konykonyhámat :)  ..
Kisebb tanulmányozás után rájöttem honnan származik ez a szó: vadító - mivel elméletileg lovas nemzet vagyunk, ennek a szónak valami köze van a lovakhoz, azon belül is a párzáshoz. Amikor a mént(fiú) szemből odavezetik a sárló, duzzadt pérájú kancához és összeszagoltatják…..
pixeltrucsok Facebook versike 2010.01.05 17:59:52
  Nem látlak tégedNem látlak téged hű követő,ki a pajkosságot hoztad előEz a nap már lassan elteltMerre jársz most, te kis tökfejCsak zöld pontként látlak tégedRemélem nem azt érzed, hogy véged?Én itt űlök a gép előtt és csak várokRemélem estére rád találok ..
 Játékod én leszek Sötétbarna tekintet fogta meg a szívemetÉrzem, a kis játékod én leszekSzeretlek és te látod, kisfiús zavaromban majd bepisálokCsak állok és állok egy nyamvadt szót nem találokZavartan, összefüggéstelen hülyeséget dumálok..
 Magácskának mondom én!   Magácska kell nekem, Istenként tisztelem, el nem engedem a kicsike kezét, hogy ha rám bízza én lehozom önnek a világ, csillagos egét   Magácska oly csodás, mint ezernyi kis virág az élet gyönyörű egén   Mondja…..
pixeltrucsok Esti rím 2010.01.03 19:35:00
 Barna szemű kisleány simogatja arcomat, Leheletnyi érintése borzongatja hátamat Pici kezecskéje végigfut a combomon S nagy hevesen marcangolja dorongom ..
Hogyan is kell ingyen csokit szerezni?Egy forró nyári napon betértem a boltba és vettem egy Milka csokit, majd hazamentem, kibontottam megettem. Később érezni kezdtem valami furcsa szagot a csomagolás felől és biza óvszer szaga volt! Nem kellett több, írtam valami hülyeséget a…..