Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toprongy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?A képeket a héten a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán…..
A fekete hegyek országában (Montenegró) is elkezdődött a nemzeti öntudat építése. Felülről. Nyilván csak így egészséges. Majd, amit a politika meg az egyéb vezetők kitalálnak, magáénak érzi a nép is. Így megy ez. Mindig is így volt. Abban mesterkednek a szorgos mediterrán…..
Az outolásnak több olyan aspektusa van, amelyről nem írtam a múltkor. Nem sokáig húztam a családi coming-outot. Nem tértem ki a biszexuálisokra. Sőt, nem tértem ki a leszbikusokra sem, pontosabban nagyon is férfiszemmel írtam a cikket, egészen egyszerűen azért, mert bár látok…..
toprongy 2008.08.31 12:10:33
"Mindenesetre – akármilyen röhejesen hangzik is – végeredményben a heteróknak a legfontosabb, hogy elmondják a véleményüket..."

Szerintem meg a legtöbb magasról tesz a melegekre. Ők érzik úgy hogy, mindenáron el kell mondaniuk mert nyomasztja őket a másság, de ez nem elég: azt várják hogy az átlag normális ember el is fogadja, sőt: melléjük álljon ebben a másságban, ami tetszik vagy sem irreális elvárás ha idegenekről van szó, olyanokról akiket nem ismerünk, de mindenáron tudatni akarják velünk, hogy márpedig az ő mindennapi és szexuális életük különbözik az általánosan elfogadottól. Ezért bosszant pl. a felvonulás dolog is: azzal hogy rózsaszín parókában, hatalmas műbrokival hadonászó férfiakat látok akik egy kamion tetején rázzák magukat a "Penge" zenéjére nem tudnak meggyőzni, hogy ez egy olyan dolog amit nekem el kellene fogadnom, sőt...

A párkapcsolatok nem egymás kiegészítése, boldoggá tétele céljából jönnek létre, hanem ha teljesen lecsupaszítjuk: utódnemzés/fajfentartás miatt. Így működik a normális ember normális programmal. Ha hiba van a kódolásban és ez legyen 3-5 % / 100 fő még nem jelenti azt hogy ez egy járható alternatíva amit a maradék 95-97% nak meg kellene fontolnia. Tudomásul vesszük, elfogadjuk, hisz ez csak ritkább esetben tudatos választás, egy hibásan működő agyi lebeny a ludas...

Igen, paradox módon most én is elmondtam a véleményem, de csak mert ismételten találkozom ezzel a számomra teljesen érdektelen kérdéssel, rákényszerítesz az írással, hogy ezzel foglalkozzam és véleményt alkossak, ugyanis szó nélkül tudomásul nem vehetem, mint semmi mást ami szóba kerül egy társasági beszélgetés során.

Ezért mond mindenki véleményt, nem értem miért csodálkozol.

Tartsd meg magadnak, mondd el a hozzád közelállóknak, azoknak akiket ez valamilyen formában érinthet, de ne csodálkozz, hogy ha egy "HOMOKOS VAGYOK" táblával a nyakadban körbesétálsz a nyóckerben akkor pofán fognak verni - és megérdemelted.
"Gyertek, és fogjatok el!" Ezt üzeni Ratko Mladić a hegyekből, legalábbis a banja lukai Glas Srpske szerint. Ez a boszniai szerb lap sütötte el néhány hete azt is, hogy Mladić már tárgyal a szerb titkosszolgálattal arról, hogy feladja magát a jutalom egy részéért…..
Kettős Mérce Kurucok szabadsága 2008.07.15 17:00:00
Annak ellenére, hogy üdvözlöm, meg ejbejól megkapták a kurucok bennem is felmerül a kérdés (akárcsak a kurucokban), hogy ez mégis miért és hogyan lehetséges. Nem, nem szeretem a kurucinfot (bár bevallom lassan hiányzik, hogy kielégíthessem perverziómat és olvashassam), de…..
toprongy 2008.07.15 19:00:24